QUOTE(Ruanda @ 2010 04 01, 16:29)
Papildyta:
mes beveik vien aprišamus ir naudojam. turių jų gal dešimt ir krūvą draugės siūtų flanelinių bei marlinių vystyklų, kuriuos lankstau ir kloju į aprišamą. tarp palutės ir aprišamo vystyklo dedu vilnonį įklotą (pačios megztas ir "Rasakiloje" pirktos suomiškos merino vilnos - ji labai gerai sugeria).
tada neperšlampa aprišamas vystyklas ir galima keisti tik palutę. žinoma, jei gausiau pasišlapina, sudrėksta aprišamo kraštai ir vis tiek viską reikia keisti. bet minėtas variantas man patogus tuo, kad tada nebūtina mauti vilnonių kelnyčių ant viršaus. šią "techniką" iš draugės perėmiau, kuri išmoko iš kitos draugės
mes beveik vien aprišamus ir naudojam. turių jų gal dešimt ir krūvą draugės siūtų flanelinių bei marlinių vystyklų, kuriuos lankstau ir kloju į aprišamą. tarp palutės ir aprišamo vystyklo dedu vilnonį įklotą (pačios megztas ir "Rasakiloje" pirktos suomiškos merino vilnos - ji labai gerai sugeria).
tada neperšlampa aprišamas vystyklas ir galima keisti tik palutę. žinoma, jei gausiau pasišlapina, sudrėksta aprišamo kraštai ir vis tiek viską reikia keisti. bet minėtas variantas man patogus tuo, kad tada nebūtina mauti vilnonių kelnyčių ant viršaus. šią "techniką" iš draugės perėmiau, kuri išmoko iš kitos draugės
Atrodo gera mintis
O uzpakaliukas labai didelis gaunasi ar normaliai? ir ar vasara nekarsta?
sveika,
uzpakaliukas nedaug didesnis gaunasi, tas iklotas nera storas, bet kartais kai neidedu vilnonio, atrodo, kad minksciau tarp kojyciu sugula tas vystyklas, nes gerai susivelusi vilna padaro platesni tarpukoji visa vasara naudojau si varianta, nes man jis kaip tik labai tinkamas atrode - juk nereikia mauti vilnoniu.manau, kad su iklotu tikrai maziau karsta negu su kelnytem.
bet per didziausius karscius geriausia - nieko t.y. nuogas uzpakaliukas.
Papildyta:
QUOTE(meduolia @ 2010 03 31, 11:26)
tigis, Kaune nors realiai tai is savo pazistamu as vienintele auginu su daugkartiniais vystyklais kad ir kaip butu gaila kitiems tai per daug sudetingai tai atrodo o mano "vargas" ivardijamas, kaip LABAI RUPESTINGA MAMA dziaugiuosi kad dar ivertina, o ne ziuri kaip i pamisele nors buna ir isimciu
tikiu, kad Kaune ir daugiau vystykliniu mamu yra, bet cia jau kaip papuola su tais pazystamais. pavyzdziui, mano visos artimiausios pazystamos su vystyklais augina, gyvai viena is kitos mokomes, tai gal del to iki siol ir nedalyvavau siame forume
bet tie draugai, kurie neaugina su vystyklais, mane irgi nuolat protina, kad "nevargciau taip" kai kurie sako - nu tu ir aukojiesi del vaiko oi, tada net nezinau, ka sakyti - negi sumesti nesvarias palas i skalbykle - auka ???