mamukai, ar kuri naudojat daugkartines maudymosi kelnaites? planuojam i baseina eit
ne, neturim tu maudymosi kelnaiciu, viena syk buvom baseine, tai liepe tuos hugesus kur spec maudymosi maut
o mes naudojam. ir kudikiu baseine (lopselio g.) ir vandens parke buvom.
va tokias:
va tokias:
QUOTE(Felisė @ 2010 09 26, 10:33)
va tokias:
va tokias:
oo, kokios fainuoles
ar turit pardavime?
o tai ileidzia i baseina su tokiomis? nes mes lankemes ta pirma kart "mazylio" gimdymo namu baseine
galvojam ant rudens vel koki baseiniuka pradet lankyt
Mes baseine dar nebuvom, bet dvejas tokias turim. Cia baseine kaip tik, maciau, buvo reikalavimas, kad vaikai butu su tokiom atvesti, net paciam baseine jas pardavineja neturintiems. Idomu, kad LT kitaip
Tiesa, toks durnas klausimas: nusipirkau vakar du iklotukus is vienos mamytes - kaip man atrodo, bambukinius (ji irgi nemokejo angliskai paaiskinti, kas ten per medziaga). Gaminti Suomijoj, zodziu, nezinau net kur paieskot paveiksliuku ar pan. Zodziu, ten is vienos puses - lygi zalia medvilne, is kitos - tokia kazkokia pasiausta medziaga, nemoku apibudint. Tai kuri turetu prie kuno buti? Ta pasiausta, speju?
Pasiziurejau lietuviskuose puslapiuose kanapines - nu ne, mano ne taip atrodo... Tai nebezinau visai, ka ten turim Sake, kazkas is gamtos
Tiesa, toks durnas klausimas: nusipirkau vakar du iklotukus is vienos mamytes - kaip man atrodo, bambukinius (ji irgi nemokejo angliskai paaiskinti, kas ten per medziaga). Gaminti Suomijoj, zodziu, nezinau net kur paieskot paveiksliuku ar pan. Zodziu, ten is vienos puses - lygi zalia medvilne, is kitos - tokia kazkokia pasiausta medziaga, nemoku apibudint. Tai kuri turetu prie kuno buti? Ta pasiausta, speju?
Pasiziurejau lietuviskuose puslapiuose kanapines - nu ne, mano ne taip atrodo... Tai nebezinau visai, ka ten turim Sake, kazkas is gamtos
QUOTE(meduolia @ 2010 09 26, 10:47)
oo, kokios fainuoles
ar turit pardavime?
o tai ileidzia i baseina su tokiomis? nes mes lankemes ta pirma kart "mazylio" gimdymo namu baseine
ar turit pardavime?
nezinau, kap Mazylyje, bet i kitus baseinus einam. dar nei karto neisvare
vienam baseine (neprisimenu kur ) lyg ir sake, kad reiketu vienkartiniu, bet kai pasakem, kad neturim leido ir su tokiom maudytis
taip turime kelias tokias pardavime
QUOTE(Felisė @ 2010 09 26, 10:33)
va tokias:
va tokias:
Mes irgi tokias turėjome Ir į baseiną mus su tokiom mielai priėmė
man irgi nedziusta Bet dziovykles pirkt nenoriu, nors vietos tikrai butu. Gaila pinigu, o ir principas neleidzia kazkodel...jau ir taip nusipirkom indaplove neseniai, tai kasdien veikia ir skalbenke, ir indaplove, tai jei dar dziovykle-... netaupom, bet ekologiskumo neduoda tikrai
Ziema matau jau, kaip bus nukarstyti visi gyvatukai, nes gims mazylis, tai jam sauskelniu reikes "kaip uz tevyne". O dabar dukrai tai nereikia ju, tik i lauka ar i miesta kai einam. Man tikrai paprasciau yra per diena isskalbt 1-3 pedkelnes be jokiu iklotu, dziusta greit na, ir tos dvejos mamabless sauskelnes. Viskas.
Ziema matau jau, kaip bus nukarstyti visi gyvatukai, nes gims mazylis, tai jam sauskelniu reikes "kaip uz tevyne". O dabar dukrai tai nereikia ju, tik i lauka ar i miesta kai einam. Man tikrai paprasciau yra per diena isskalbt 1-3 pedkelnes be jokiu iklotu, dziusta greit na, ir tos dvejos mamabless sauskelnes. Viskas.
QUOTE(meduolia @ 2010 09 26, 11:10)
ne, neturim tu maudymosi kelnaiciu, viena syk buvom baseine, tai liepe tuos hugesus kur spec maudymosi maut
vat man ir pasidare idomu, ar ileidzia su daugkartinem. mat jau esu girdejus, jog tik su huggies gal todel, kad nezino jog sios irgi tinkamos
vaidyte, gal zinai pavadinima tos knygos? mes nuo 1sav. propaguojam naturalia higiena, idomu butu paskaitinet
man naturali kudikio higiena irgi prie sirdies , bet pas mus taip shalta nuosavas namas, nemazhas, toks gana dregnas nu zhodziu kai gime sunelis, tai net minciu tokiu neturejau, nes kai duodavau pasispardyt nuogu shikniuku labai greit atvesdavo kojytes
o va kai nuvazhiuodavom pas mano tevus i buta, tai ojjjj kaip shilta ten kokie 25 tai plikinedavo ilgai
o va kai nuvazhiuodavom pas mano tevus i buta, tai ojjjj kaip shilta ten kokie 25 tai plikinedavo ilgai
QUOTE(vaidyte @ 2010 09 26, 20:41)
Loveco, o nenorit su mazyliu/e bandyti natūraliąją higieną? Yra daug info internete, netgi knyga išleista kiek žinau apie tai. Nereikės tiek daug sauskelnių
nelabai supratau, ka konkreciai turi omeny, bet manoji buna su sauskelnem tik nakti (vienakrtine), ir 1-2 kartus kai miega lauke diena. Namuose buna arba plika, arba uzmaunu pedkelnes, kad kojytes nesaltu ir sikniukas, nes kilimas tik vienas visame plote, o ta sedineja ant plyteliu ir parketo