Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(meduolia @ 2010 09 23, 19:09)
del pigumo as patylesiu, kazin kiek isleidziam ne ten kur reikia  g.gif  doh.gif pvz gal geriau kartais atsisakyti, kazkokiu zhaislu vaikui, ne tiek daug prisipirkt, ar tarkim rubeliu? nzn daugkartines sauskelnes nera man brangu  rolleyes.gif

aj o del rubeliu, tas tiesa, kad neuzsimauna kai kurie rubai pvz visokie dzinsiukai, bridziukai, bet man su tais mini suaugusiu rubeliais taip nepatogiai tam vaikui atrodo  unsure.gif

uoj kaip sutinku thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū visom mamytėm 4u.gif labai smagi ir naudinga diskusija gavosi thumbup.gif

Flanelę tuomet atidedu sauskelnėm siūti rolleyes.gif Mąstau, kad vis tik geriau sauskelnės nei prefoldai g.gif Gal taip bus paprasčiau.
Faktas, kad nepabandęs nesužinosi.
Atsakyti
Labas rytas,

žurnale Tavo vaikas yra straipsnis Sauskelnės ar vystyklai? Pateiktos 3 nuomonės: viena už daugkartines, kita - abejojanti, dar kita už vienkartines. Nieko labai blatno nėra, bet gal kuri norės pasiskaityti ax.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Man tai visai smagu naudoti daugkartines, naudočiau turbūt pilnu pajėgumu jas, bet tada reikia džiovyklės, nes gyvatukas mažas ir nepridžiovinsiu aš ant jo visai dienai tų sauskelnių. O džiovyklę pirkti vien dėl sauskelnių yra tikrai kvailystė, kitą vertus ir vietos jai reikia turėti doh.gif
Atsakyti
nieko gero tas straipsnis schmoll.gif netgi siek tiek atbaidantis naudot daugkartines unsure.gif daugkartiniu pliusai, privalumai, naujoves per mazai aprasyti unsure.gif daugiau akcentuota ju seima, kaip gimde kaip uzpakalis buvo issutes doh.gif tuo tarpu kita nuomone kur isbandzius mama ir tuos ir anuos irgi muse ivarti i vienus vartus, kad daugkartines, brangu, bla bla bla, o apie trecia nuomone as isvis patyliu doh.gif
taip kad lievas tas straipsnis, neapgintas daugkartiniu vardas biggrin.gif ax.gif

kodel dziovykle pirkt del daugkartiniu yra kvailyste? musu seima butent paskatinta daugkartiniu naudojimu ir nusipirkom dziovykle, aisku dziovini ne vien maziaus kelnaites, bet nebutu vaiko ir jo sauskelniu, manau nebutumem pirke dziovykles tongue.gif
o vietos, jo reikia turet, bet kas labai nori, tas randa tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2010 09 25, 13:33)
o vietos, jo reikia turet, bet kas labai nori, tas randa  tongue.gif

Sitos pastabos galejot ir nerasyt - manau, yra cia zmoniu ir tokiu, kurie gyvena keliolikoj kvadratu, tai gal dziovykle tikrai nera pagrindine reikme rolleyes.gif
Atsakyti
taip, bet yra kas pasistato virtuvej, kolidoriui, netgi balkone, nenorejau nieko izeist, tik pasakiau, kad vietos visad galima surast ax.gif o beto buna visokiu mini dziovyklu, arba galima sustatyt dziovykla ant skalbenkes
Atsakyti
As irgi nenorejau polemizuot smile.gif 4u.gif Tik pagalvojau, kad kas nors gali asmeniskai priimti, o pasakyt - kai pats esi tokioje situacijoje - gali ir neisdristi. Arba kai pasakys, tai tada jau piktai biggrin.gif

Siandien suomiskam mamyciu turgely nusipirkau pora all in one - ziuresim, kaip nesiosis bigsmile.gif Nepamenu firmos, nematyta kazkokia ax.gif O siaip tai pastebejau, kad daug kas ten visokiu daugkartiniu turejo, bet nelabai kas pirko, o ir kainos kaip uz padevetas nebuvo labai jau mazos g.gif A, dar pora kanapiniu iklotu nusiderejau, galesim pagaliau isbandyt thumbup.gif

Siaip tai man labai patinka daugkartines... Nepatinka tik s... perplaudinet, o visa kita liuks biggrin.gif Beje, sia savaite pirmakart isbandziau Popolini vilnones trumpaklesnes - super! Minkstutes, patogios (atrodo man taip, vaikas nieko nesake biggrin.gif ) ir nepraleidzia. Pati pirma karta uzdejus mazius suskele toki bajeri, kad uzmigo 18h visai nakciai blink.gif Tai puse pirmos pati keliau keist pampi, maniau, ten jau susute viskas bus, ir ka gi - sauskelnes, aisku, buvo slapios, bet per vilnones niekas neprasisunke schmoll.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na dėl džiovyklės, tai labai labai ieškant kur ją įkišti, tai galima būtų rasti, bet be ryšio būtų, o ir pirkti jos nenoriu, nes visgi pinigus kainuoja, o vien sauskelnėms džiovinti nesinori jos pirkti. Kitiems rūbams išsiverčiam ir be jos, tad ir neperkam. Nors žiemą, tai smagu, kai viskas staigiai išdžiūna, bet vėl elektra jai ir pan. Ir taip išlaidų daug doh.gif

Tikrai, vien šį straipsnį paskaičius neužsimanysi naudoti daugkartinių doh.gif
Atsakyti
Šiandien išbandėme Popolini one size bambukinį, na tai superinis daikčiukas, man patiko ax.gif Gaila, kad tik brangoki jie, o taip norėtųsi turėti jų daugiau biggrin.gif

Ir kiek čiupinėjau, tai man Rasakilos vilnonės kelnytės yra mieliausios, švelniausios. Ir man patinka ilgaklešnės, tada nereikia sukti galvos dėl kelnių. Pigiau būtų nusimegzti, bet nemoku doh.gif , esu numezgusi šaliką ir viskas...

Gal kas turėjo ir nesunešiojo šių gėrių (Rasakilos tai 60 dydžio reiktų ) ruošiasi parduoti, tai brūkštelkite į AŽ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 25 rugsėjo 2010 - 19:53
as irgi gavus zurnala iskart ta straipsni perskaiciau, ale nieko baisiai idomaus, bet pirmoji nuomone aisku labiausiai patiko smile.gif

o del dziovykles, as net neziurejus kainu ju, bet jauciu kad mes neipirktume, nera atliekamu pinigu tokiam pirkiniui musu namuose, o ir nesam svarste tokio dalyko bet ir be jos issiverciam. gal ana rudeni buvo kiek sunkiau, kai vaikas daugiau i sauskelnes darydavo, dabar jau ant puodo daugiau sedasi, maziau suterstu sauskelniu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2010 09 25, 20:33)
o del dziovykles, as net neziurejus kainu ju, bet jauciu kad mes neipirktume, nera atliekamu pinigu tokiam pirkiniui musu namuose, o ir nesam svarste tokio dalyko bet ir be jos issiverciam. gal ana rudeni buvo kiek sunkiau, kai vaikas daugiau i sauskelnes darydavo, dabar jau ant puodo daugiau sedasi, maziau suterstu sauskelniu ir pan.

O tai kaip tu prasisukai tada su tuo džiovinimu? Ant mano gyvatuko telpa 3 frotinės sauskelnės ir kokie 4 įklotukai, džiūna vos ne parą doh.gif Neįkertu kaip reiktų išdžiovinti 10 vnt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 09 26, 05:52)
O tai kaip tu prasisukai tada su tuo džiovinimu? Ant mano gyvatuko telpa 3 frotinės sauskelnės ir kokie 4 įklotukai, džiūna vos ne parą  doh.gif  Neįkertu kaip reiktų išdžiovinti 10 vnt.  g.gif

ana rudeni daugiau prefoldus naudojom, jie greiciau dziusta, o ir kisenines sauskelnes naudojom, jos greit dziusta, iklotus dejau sulankstomus, kad issilankstytu i vientisa ir greiciau dziutu. prasisukom kazkaip smile.gif
Atsakyti