Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

Nuk, jei tik moki siūti, tai būtinai siūkis sauskelnes iš tos flanelės, o nakčiai nusipirk kanapines ar bambukines sauskelnes. Verta ir Prefoldus su aprišamais vystyklais pabandyti, jų kaina ne didelė, o dieną puikiai sueis, ypač kai kakina po kiekvieno valgymo. Gali gi po vieną nusipirkti, jei ko labai prisireiks, tai nusipirksi papildomai.

ai, dar šiandien googlinausi Popolini sauskelnių pigiau, tai mačiau, kad parduoda viena moterytė visą rinkinį sauskelnių naujagimiui, nedaug naudota, tai pasigooglink gal rasi kokį patrauklų variantą ax.gif Tada tik prasiskalbsi ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 22 rugsėjo 2010 - 20:13
QUOTE(veitina @ 2010 09 22, 00:00)
kazkada bandem ir mes Weledos tepaliuka su cinku, tai tikrai pasirode demesio vertas dalykas, greiciau bandykit, gal pades 4u.gif o mums irgi paskutinem dienom labai rausta ruriukas, bet mano mazei taip visada buna, kai kalasi dantukai, o dabar kaip tik iltiniai dygsta doh.gif o gydomes weledos aliejuku su medetkom smile.gif

kremas su cinku nereikalingas pasirode, jis juk negydo, o tik profilaktikai. bet aliejus-nepamainomas! mirksiukas.gif
del gyd.-dbr taip noris pasirodyt kaskart su kitom, kad ir ja apsviest tongue.gif gal kitom mamytem patars smile.gif
Atsakyti
nakciai buvau patepusi weledos kr. su cinku, tai ryte radau ta viena nupleiskanojusia verysad.gif perdaug isdziovino ar kaip cia g.gif dabar pritepiau sviestmedzio aliejaus,kad atsigautu odele ...
Atsakyti
nuk it kt mamos,
pakalbam apiepigiausiąvariantą. kažkaip visos čia skirintgai...susimalė viskas...kaune klausinėju trijų mamų, jos taip daro.
sako, nepirk, tos pirktinės l brangios, jos daro taip" vysytyklai(medvilnė ar flanelė), nakčiai storesnė - drobė ar bambukas), o ant viršaus švelios vilnos sauskelnės, pasiūtos su lipukais, pvz, kol vaikas nesivarto.
taigi, sluoksniai DU - vystyklas ir vilnos kelnaitės. atraižose radau vilnos, ne per šiurkščios, sako, galima dėt ant pliko jas, ir masažas gaunas.

o čia kaip suprantu - visos kalba apie vysytkla, bambuk sauskelnes PLIUS prilaikančias vilnos kelnes...tai koks vaikas tada gaunas, išpūstas kamuolys, o kaip rūbai tuomet.

Atsakyti
zuzu, jei pasiruosusi po kiekvieno leliuko pakakojimo (o kakoja jie gana skystai ir dazanciai) plauti vilnos kelnaites, tada iklotukai tinka. Arba jei lelius nekakoja daznai ir zinai kada tai bus, bet su leliukais retai taip buna. O jei nezadi vilnoniu tureti daug ir ju nuolat plauti, patogiau siutos sauskelnes su surauktom gymutem apie kojas ir nugarytej, kad kakiai neprabegtu. Medvilne plaunasi daug paprasciau. Iklotukus i sauskelne gali ir nebedeti, jei uztenka sugeriamumo, o jei nori, kad daugiau sugertu (pvz. nakciai) tada dar papildomai idedi koki bambuko iklotuka). Jei sauskelnes siusi arba pirksi is siuvanciu mamu irgi nebus brangus variantas, bet gerokai patogesnis nei vien tik iklotukai. mirksiukas.gif
Atsakyti
bent jau as su antruoju suneliu naudojau vilnos kelnytes ir iklotukus. ir zinokit nebuvo patogu. kelnytes greitai sudrekdavo. atidejau jas, bet galvojau, kad jos niekam tikusios. su treciuoju vel pabandziau, tik si karta dejau ant kanapiniu sauskelniu ir negaliu atsidziaugti thumbup.gif drabuziai suslape nebuvo dar nei karto.
matyt tada truko sugeriamumo. tad jei dedate tik iklotukus, isitikinkite, kad uzteks sugeriamumo arba toks variantas tinka kai labai daznai keiciami iklotukai smile.gif
Atsakyti
as iklotukus i vilnones dedu kai pasibaigdavo visos sauskelnes, nepedavo isdziut blush2.gif bet man asmeniskai tai buvo vargas, tie iklotukai man susigaranksciuoja, mazhai sugeria, nu vargas doh.gif sauskelnes tai panashiai kaip vienkartines, greit uzsegei, greit nuemei, niekas ten nesigaranksciuoja, tvarikingai, retai kada kakiai prabega thumbup.gif

del pigumo as patylesiu, kazin kiek isleidziam ne ten kur reikia g.gif doh.gif pvz gal geriau kartais atsisakyti, kazkokiu zhaislu vaikui, ne tiek daug prisipirkt, ar tarkim rubeliu? nzn daugkartines sauskelnes nera man brangu rolleyes.gif

aj o del rubeliu, tas tiesa, kad neuzsimauna kai kurie rubai pvz visokie dzinsiukai, bridziukai, bet man su tais mini suaugusiu rubeliais taip nepatogiai tam vaikui atrodo unsure.gif nu man tie tokie rubeliai tik kai i svecius einam ir pasipuosht norisi, o shiaip laksto vaikinas su vilnonem kelnytem ir ant virshaus pedkelnes, arba su vilnonem ilgakleshnem tada nereikia jokiu pedkelniu aplinkui tik kojinyciu thumbup.gif
Atsakyti
turbut priklauso nuo kelnyciu. as bandziau su ikloteliais tik i ilgaklesnes det, bet man irgi susigaranksciuodavo viskas ten ir nelabai kas gavosi. bet i tokias uzsegamas spraudem ar lipukais triusikeliu tipo turetu but pats tas ikloteliai, nes kelnytes pacios geriau laikosi. g.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzu @ 2010 09 23, 09:25)
nuk it kt mamos,
pakalbam apiepigiausiąvariantą. kažkaip visos čia skirintgai...susimalė viskas...kaune klausinėju trijų mamų, jos taip daro.
sako, nepirk, tos pirktinės l brangios, jos daro taip" vysytyklai(medvilnė ar flanelė), nakčiai storesnė - drobė ar bambukas), o ant viršaus švelios vilnos sauskelnės, pasiūtos su lipukais, pvz, kol vaikas nesivarto.
taigi, sluoksniai DU - vystyklas ir vilnos kelnaitės. atraižose radau vilnos, ne per šiurkščios, sako, galima dėt ant pliko jas, ir masažas gaunas.

o čia kaip suprantu - visos kalba apie vysytkla, bambuk sauskelnes PLIUS prilaikančias vilnos kelnes...tai koks vaikas tada gaunas, išpūstas kamuolys, o kaip rūbai tuomet.

as kaiu pritrukau sauskelniu ana rudeni, na kai sildymo nebuvo dar ir letai viskas dziuvo, uzsipirkau prefoldu is ekomamos, tai man gavosi pigiausias variantas, nes prefoldas vienas 6 lt. turejau ir pirktiniu kelnyciu, ir savo megztu. jei reiktu kitam vaikiukui, tai tik prefoldu daugiau uzsipirkciau, nes man jie atrodo patogesni kol vaikiukas nejuda daug, na iki kokiu 6 menesiu. ir uzpakaliukas neissiputes gaunasi. tik nakciai jau storesni sluoksni det reiktu.
Atsakyti
Kur galima butu pamatyti, kaip dedamas prefoldas? Nes turiu du ir iki siol nemoku naudotis doh.gif lotuliukas.gif O, beje, 7 kg rubuiliui jie dar tinka? Kazkaip kazkur lyg skaiciau, kad jau per mazi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2010 09 23, 20:22)
Kur galima butu pamatyti, kaip dedamas prefoldas? Nes turiu du ir iki siol nemoku naudotis doh.gif  lotuliukas.gif O, beje, 7 kg rubuiliui jie dar tinka? Kazkaip kazkur lyg skaiciau, kad jau per mazi g.gif

Prefoldo naudojimas smile.gif
Atsakyti
Aciu! Ot operatyvus skyrelis smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2010 09 23, 20:22)
Kur galima butu pamatyti, kaip dedamas prefoldas? Nes turiu du ir iki siol nemoku naudotis doh.gif  lotuliukas.gif O, beje, 7 kg rubuiliui jie dar tinka? Kazkaip kazkur lyg skaiciau, kad jau per mazi g.gif

tinka, tik turbut reiketu didesnio dydzio
Atsakyti