Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(meduolia @ 2010 09 20, 12:11)
nuo penkto menesio kur pirkau sauskelnes irgi susigrazhinau dali pinigu, nes mazhius mano pradejo sedet ant puodo, mazhiau sauskelniu prireike beto isigijom dziovykle, kuri isdziovina greiciau

Meduolia, pasidalink savo patirtima apie skalbinių džiovyklę blush2.gif Aš irgi mąstau pirkti, nes žiemą prasčiau sauskelnės džiūsta... Ar sauskelnės taip pat gerai sugeria ir džiovyklėje išdžiovintos? Nes kažkuri mama čia skundėsi, kad nebesugeria skysčio džiovyklėje išdžiovinamos... Ar iš tikrųjų pasidaro minkštos taip išdžiovintos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2010 09 20, 11:28)

mano gyd. laaabai patiko aprisami vystyklai, dar pasmalsavo kaip kas su kuo biggrin.gif

musu gydytoja pirmakart pamate medziagines sauskelnes, tai labai nustebo, kad tokiu buna.. ir paklause ar su vienkartinem ne geriau butu, nes jai atrode kad daugkartinem labai uzpakaliukui silta...

QUOTE(nkreiki @ 2010 09 21, 07:24)
Sakykit kaip naudojate buret silkini iklota jei po kiekvieno maitinimo tustinasi tai kiek ju reikia tureti pakol uzpakaliukaa uzgys po issutimo?

turbut tiek, kiek kartu sauskelnes keisit.
siaip man tas iklotas nelabai vertas demesio pasirode, bet gal kitiems tikrai veikia gydanciai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2010 09 21, 21:33)
musu gydytoja pirmakart pamate medziagines sauskelnes, tai labai nustebo, kad tokiu buna.. ir paklause ar su vienkartinem ne geriau butu, nes jai atrode kad daugkartinem labai uzpakaliukui silta...

turbut tiek, kiek kartu sauskelnes keisit.
siaip man tas iklotas nelabai vertas demesio pasirode, bet gal kitiems tikrai veikia gydanciai  rolleyes.gif

musu irgi ir sesutes stebisi , ir gydytoja paskutiniu metu sake,kad as viena jos praktikoje kuri taip auginu, o as nustebau, nes galvojau,kad aplinkui daugiau mamu ,kurios augina su daugkartinemis unsure.gif kaskart ateinam vis su kitokiom sausk., tai kaip eksponatai pasijauciam doh.gif biggrin.gif pradzioje perfold, paskui bambuko,dabar kanapes smile.gif

gelbekit, maziukas stipriai issuto, nu niekaip neisgydau, o kodel taip atsitiko nesuprantu,rodos niekas tarp sauskelniu nepasikeite, tik pradejau primaitinti.... ieskojau SM kas atsiuncia ta sviesta,kuris l padeda,bet neradau, pirkau eco parduotuveje stabiuju sviestmedziu aliejaus, tepu visa diena,bet efekto jokio verysad.gif dave meginuka weledos su cinku krema, isbandysiu veliau,nes nenoriu maisytis su sviestu.... dejau ir ta silko ikloteli, nieko verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(*neva* @ 2010 09 21, 23:19)
musu irgi ir sesutes stebisi , ir gydytoja paskutiniu metu sake,kad as viena jos praktikoje kuri taip auginu, o as nustebau, nes galvojau,kad aplinkui daugiau mamu ,kurios augina su daugkartinemis  unsure.gif kaskart ateinam vis su kitokiom sausk., tai kaip eksponatai pasijauciam  doh.gif  biggrin.gif pradzioje perfold, paskui bambuko,dabar kanapes  smile.gif

gelbekit, maziukas stipriai issuto, nu niekaip neisgydau, o kodel taip atsitiko nesuprantu,rodos niekas tarp sauskelniu nepasikeite, tik pradejau primaitinti.... ieskojau SM kas atsiuncia ta sviesta,kuris l padeda,bet neradau, pirkau eco parduotuveje stabiuju sviestmedziu aliejaus, tepu visa diena,bet efekto jokio  verysad.gif dave meginuka weledos su cinku krema, isbandysiu veliau,nes nenoriu maisytis su sviestu.... dejau ir ta silko ikloteli, nieko  verysad.gif

kazkada bandem ir mes Weledos tepaliuka su cinku, tai tikrai pasirode demesio vertas dalykas, greiciau bandykit, gal pades 4u.gif o mums irgi paskutinem dienom labai rausta ruriukas, bet mano mazei taip visada buna, kai kalasi dantukai, o dabar kaip tik iltiniai dygsta doh.gif o gydomes weledos aliejuku su medetkom smile.gif
Atsakyti
Gal dar saltalankiu alieju pabandyk g.gif O siaip labai gerai padeda tas ispeiktasis sudocremas. Turiu maza meginuka - gavau dovanu ligoninej, tai kartais kai parausta patepu, suveikia is karto.
Mano pediatre irgi stebejosi, kad pirma karta mato medziaginius pampersus. As taip pat galvojau, kad dabar kaip tik labai populiaru ir "madinga" juos naudoti ir aplinkui tikrai daugiau tokiu mamu turetu buti, pasirodo klydau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzintariukas @ 2010 09 21, 18:26)
Meduolia, pasidalink savo patirtima apie skalbinių džiovyklę  blush2.gif Aš irgi mąstau pirkti, nes žiemą prasčiau sauskelnės džiūsta... Ar sauskelnės taip pat gerai sugeria ir džiovyklėje išdžiovintos? Nes kažkuri mama čia skundėsi, kad nebesugeria skysčio džiovyklėje išdžiovinamos... Ar iš tikrųjų pasidaro minkštos taip išdžiovintos?  ax.gif
bet tikrai pastebejau, kad iskalbus su milteliais, kurie turi balikliu (kai sveciavomes pas mociute blush2.gif ) sugeria zymiai maziau

nors ne manes klauset, bet pasakysiu smile.gif
as nepastebejau, kad dziovykleje dziovinamos sauskelnes maziau sugertu. bet isdziovintos net kieciausios sauskelnes vel patampa minkstos ir svelnios smile.gif vienintelis el. dziovykles minusas - el. energijos daug naudoja.
o rudeni kai daug lyja, sildymas dar neijungtas, vesu tai su savo mazdaug 24 sauskelnem, vargu ar issiverstume smile.gif

QUOTE(*neva* @ 2010 09 21, 22:19)
musu irgi ir sesutes stebisi , ir gydytoja paskutiniu metu sake,kad as viena jos praktikoje kuri taip auginu, o as nustebau, nes galvojau,kad aplinkui daugiau mamu ,kurios augina su daugkartinemis  unsure.gif kaskart ateinam vis su kitokiom sausk., tai kaip eksponatai pasijauciam  doh.gif  biggrin.gif pradzioje perfold, paskui bambuko,dabar kanapes  smile.gif

o mes nors ir naudojame nuolat daugkartines, bet pas gydytoja einam su vienkartinem blush2.gif
kazkaip ir taip jau daug komentaru, nusitebejimu susilaukdavom vasara.
bet turbut reikes pabandyti smile.gif juk reikia kazkaip populiarinti ekologiskas sauskelnes mirksiukas.gif
Atsakyti
*neva*, jūs dar išbandykite žolelių voneles. Tiesiog maudydama vaikiuką žolelių nuoviro įpilkit į vandenėlį. Kai mano lelius mažas buvo, labai pagelbėjo. Naudojau ramunėles, beržų pumpurus, aviečių lapus... manau galima atrasti ir daugiau gerų žolių smile.gif
Atsakyti
gelbekit, maziukas stipriai issuto, nu niekaip neisgydau, o kodel taip atsitiko nesuprantu,rodos niekas tarp sauskelniu nepasikeite, tik pradejau primaitinti.... ieskojau SM kas atsiuncia ta sviesta,kuris l padeda,bet neradau, pirkau eco parduotuveje stabiuju sviestmedziu aliejaus, tepu visa diena,bet efekto jokio  verysad.gif dave meginuka weledos su cinku krema, isbandysiu veliau,nes nenoriu maisytis su sviestu.... dejau ir ta silko ikloteli, nieko  verysad.gif

Mes gydydavomės bepanthenu ar sudocrem, merginos gyrė veledos medetkų aliejų. Ir prie kažko iš šių dar reiktų oro vonių kaip galima daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Meduolia, pasidalink savo patirtima apie skalbinių džiovyklę  blush2.gif Aš irgi mąstau pirkti, nes žiemą prasčiau sauskelnės džiūsta... Ar sauskelnės taip pat gerai sugeria ir džiovyklėje išdžiovintos? Nes kažkuri mama čia skundėsi, kad nebesugeria skysčio džiovyklėje išdžiovinamos... Ar iš tikrųjų pasidaro minkštos taip išdžiovintos?  ax.gif

as turiu sita stebukla ir issigyjau kai pupa su daukartinemis auginti nusprendiziau, pasiteisines pirkinys visus 100 proc, ir segere puikiai ir minsktos budavo, nes nuo radijatoriaus kai nuimdavai (ziema) tai langus dauzyt galedavai su tomis sauskelnemis

mums geriausia veikdavo ant sausos odytes bulviu krakmolas, jai labai labai jau stipriai budavo tai pasatisu sporos (vaistineje pirkdavom) apie cinko tepalus patyliu, labai nekokios nuomones esu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nkreiki @ 2010 09 21, 08:24)
Sakykit kaip naudojate buret silkini iklota jei po kiekvieno maitinimo tustinasi tai kiek ju reikia tureti pakol uzpakaliukaa uzgys po issutimo?

nenaudoju, bet kaip ir bim-bam sake, nesinau ar pasiteisintu, gal geriau kokiu aliejuku patepkit, o seip tu shilku reiktu tiek kiek keiciat, o beto shilko daznai plaut ner gerai, net nzn jis man toks visiskai extra atvejams nebent unsure.gif

QUOTE(zuzu @ 2010 09 21, 16:20)
2. o tai čia rinkinys universalus? vat man ir klausimas, nes daugeliui universaluas dydžio netinka, mažiukas skęsta, ir reik vis dapirkt dkeist tas sauskelnes, eksperimentuot, vat kažkuri forumietė apie 1000lt išleido, tai reiškias, po 200lt pusei metų...oho, tai kitos sakytų, tai ar ne geriau pamperiai, o jų plius skalbt nereik, nereik vandens, elektros...tai vėlgi nesąmonė gaunasi.... nebent ta, kuri teigė kad 1000lt išleido, pirko brang parduotuvėse, o ne iš mamų... 

2. tigi dar svarbu ir idejos tongue.gif pvz man grazhu yra daugkartines sauskelnes, jos man grazhios, svelnios, minkstos, ranku darbo, kaip sakant as net nelyginu tos vienkartines siuksles (pamperso) su daugkartinemis, as manau net jeigu brangiau atseiketu, naudociau vistiek daugkartines smile.gif

Meduolia, pasidalink savo patirtima apie skalbinių džiovyklę  Aš irgi mąstau pirkti, nes žiemą prasčiau sauskelnės džiūsta... Ar sauskelnės taip pat gerai sugeria ir džiovyklėje išdžiovintos? Nes kažkuri mama čia skundėsi, kad nebesugeria skysčio džiovyklėje išdžiovinamos... Ar iš tikrųjų pasidaro minkštos taip išdžiovintos?

oki, pasidalinsiu, vakar kaip tik du dziovinimus uzsistaciau thumbup.gif pirmas dziovinimas truko apie pusantros valandos, bet tokia lieva programa buvau uzstacius tipo "tiesiai i sekcija" tai man jie tokie dregnoki pasirode, betingejau ta dziovinima pratesti tai bishki prameciau ant baldu kad pradziutu ir sukishau viska i spinta ax.gif , zhodizu nei lygint nereikejo nieko, viskas labai shvelnu, lygu, ciut ciut dregna gal bet bus gerai.
antra dziovinima uzstaciau ant programos "laabai sausas" tai istraukiau tokius kaip katik islygintus thumbup.gif shilti, minksti, sausi (tikrai sausi, gali iskart vilktis), ir islyginti, nu super drinks_cheers.gif thumbup.gif dziovino 2 val 50 min, nemazhai ir elektros nemazhai isnaudojo bet tie visi dzinsai ir vyro storos treningines kelnes dziutu gal kokias tris paras tokiu oru doh.gif beja, pas mane dziovykle A klases, pirkau "nekondicine" na ta prasme su mazhais isoriniais defektais, mokejau nedaug 500Lt manau kad ji man atsipirks visu 100 proc., sauskelnytes svelnio, minkstos ypac bambukiniai visi apredeliai, vaikas laksto davolnas biggrin.gif

musu irgi ir sesutes stebisi , ir gydytoja paskutiniu metu sake,kad as viena jos praktikoje kuri taip auginu, o as nustebau, nes galvojau,kad aplinkui daugiau mamu ,kurios augina su daugkartinemis  kaskart ateinam vis su kitokiom sausk., tai kaip eksponatai pasijauciam  pradzioje perfold, paskui bambuko,dabar kanapes

gelbekit, maziukas stipriai issuto, nu niekaip neisgydau, o kodel taip atsitiko nesuprantu,rodos niekas tarp sauskelniu nepasikeite, tik pradejau primaitinti.... ieskojau SM kas atsiuncia ta sviesta,kuris l padeda,bet neradau, pirkau eco parduotuveje stabiuju sviestmedziu aliejaus, tepu visa diena,bet efekto jokio dave meginuka weledos su cinku krema, isbandysiu veliau,nes nenoriu maisytis su sviestu.... dejau ir ta silko ikloteli, nieko

as pas gydytoja vedu vaika su vienkartinemis aj, cia pas mus kaime, sesute ir gydytoja tokia bishki nezinau, aj ner reikalo joms ten aiskinti, beto kaime labai greit eina pletkai, kazkaip nesinori but apipletkintai lotuliukas.gif as isvis ramiai, kas paklausia tam pasakau kaip auginu vaika, sheip labai nesireiskiu, ensinori but nesuprastai, o kiekvienam aiskinti savo tiesas irgi tingisi, kas gudrus tas ir taip supranta cool.gif

del issutimo tai pries savaicike pati bedavausi kad kazkaip issuto, tai manishkiui nuo kakio, kartais koks koshes vienas kitas ingridientas nelabai tinka
tai padejau i shali as ta sudocrema ir bepantena mirksiukas.gif nes tikrai prie ju priprantama
zhodziu nusipirkau "pataisu sporos" milteliai tokie
nuplaunu shikniuka, patepu weledos aliejumi kur visa kuneli galima tept ir tada barstau ant to paraudimo tu "pataisu sporu" thumbup.gif nu man visai pasiteisino, panashiai kaip sudocremas, momentaliai, lengvai ir greitai nueme raudonuma smile.gif
weledos to cinko kremo nebandziau, pagailejau pinigu, turejau uzsilikusi nuo speneliu to bepanteno ir is ligonines to sudocremo tai sakiau, nebent kada tos sunaudosiu tada bandysiu ta weledos, nes apsikraut tepalais kotais nesinori cool.gif
Atsakyti
Felise, Meduolia ir *Rūta*, labai ačiū už atsakymus 4u.gif 4u.gif Na tai reikės ir mums pasidairyti džiovyklės smile.gif
O aš pas gydytojus visada su daugkartinėm vaiką nešu... Jei jau visada būna su daugkartinėm, tai ko jam dėl pusvalandžio tas vienkartines dėt... Niekas per daug nekomentuoja. Bet aišku, mieste turbūt visko prisižiūrėję gydytojos, mažuose miesteliuose ar kaimuose turbūt kitaip būtų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzintariukas: 22 rugsėjo 2010 - 14:00
QUOTE(Dzintariukas @ 2010 09 22, 14:56)
Felise, Meduolia ir *Rūta*, labai ačiū už atsakymus  4u.gif  4u.gif Na tai reikės ir mums pasidairyti džiovyklės  smile.gif
O aš pas gydytojus visada su daugkartinėm vaiką nešu... Jei jau visada būna su daugkartinėm, tai ko jam dėl pusvalandžio tas vienkartines dėt... Niekas per daug nekomentuoja. Bet aišku, mieste turbūt visko prisižiūrėję gydytojos, mažuose miesteliuose ar kaimuose turbūt kitaip būtų...

As irgi jau seniai neturiu vienkartiniu sauskelniu, nuo kokiu 5 menesiuku tongue.gif tik kai ligoninej gulejom pavasari, tai buvo vyras nupirkes, nes butu nespejes plaut ir dziovint, nors mama siulesi padet tongue.gif dabar penktadieni eisim pas gydytoja, tai ta proga ketinu naujas grazutes pasiut ir uzdet, kad turetume ka parodyt smile.gif
Atsakyti