as kai buvau
pirkausi sauskelnes is mamos siuvejos, pradzioj vyras skersai ziurejo i mano pirkinius
daba jau tyli zhodziu buvau suskaiciavus tiksliai kiek man isejo, pabandysiu prisimint
pradzioj nusipirkau iskart antro dydzio sauskelnes nes vaikas turejo gimt nemazhas
prisimenu kad 3 bambukines sauskelnes ir 6 flanelines su papildomais iklotais man kainavo 180Lt cia pirkau is kikilio lietuviskas
poto uzsipirkau dar is kikilio 5 frotines ir 5 flanelines sumokejau 150lt
drauge padovanojo jai netikusi visiskai nauja bambino mio rinkinuka su 12 prefoldu
nusipirkau dvejas vilnos kelnaites popolini po 43 lt viso 86Lt
mama nupirko lanolino 25Lt
taip pat ir vystyklu popieriaus, bet jo nepanaudojau, veliau prakaliau
kainavo 14Lt
viso shito man uzteko iki leliukui suejo mazdaug 5 menesiai
viso 455Lt
visas sitas sauskelnes man restauravo kikilis, grazhiai sutvarkiau kur buvo paplyshe kur kas kaip ka ir sudejau "ant auksto" kitam leliukui
nuo penkto menesio mano pirkiniai tokie
pirkausi is vienos mamos naudotas mother ease sauskelnes jos kainavo 10 vnt. 100Lt tai pat vilnos kelnaites uz 30Lt
poto mano mama man keleta parveze is uzsienio apie 30Lt du vnt. 60Lt
nusipirkau rinkinuka is vienos mamos, kur buvo naujas lanolino bonka, vystyklu, iklociuku, pora popolini one sice, vienos vilnos kelnaites, atsimenu sumokejau uz viska 120Lt
poto gavom dovanu nuo mano mamos rasakilos ilgaklesnes 85Lt jas naudojam lig shiol
ir dar pirkausi is vienos mamikes pora kelnikiu po 15 lt du vnt 30Lt
is kikilio uzsisakiau 5 vnt frotiniu ir 5 vnt flaneliniu 10 vnt po 15 lt 150Lt
viso gaunasi 575Lt
vandens ir elektros neskaiciuoju, vanduo shulinio nemokamas, elektros sunaudojam tiek kiek ir iki vaikelio
skalbimo miltelius visada pirkau tik ekologishkus net kai dviese gyvendavom
skalbt pustushtes mashinos neskalbiau, sumesdavau visada ir musu su vyru rubus ir vaikelio
daba paskaiciuokit kiek jau man sugrizho, nes nemazhai jau ir pardaviau
tos sauskelnes kur mazhiukui leliukui buvo tai palikau kitam vaikui, pardaviau tik entikusias mums vilnos kelnaites
susigrazhinau apie 80lt
nuo penkto menesio kur pirkau sauskelnes irgi susigrazhinau dali pinigu, nes mazhius mano pradejo sedet ant puodo, mazhiau sauskelniu prireike beto isigijom dziovykle, kuri isdziovina greiciau
susigrazhinau 200Lt
tai vat
bendrai isleista 1030Lt
sugrizho 280Lt
pampersus perku ekologishkus moltexus, kuriu kaina nera mazha, bet mums ju reikia tik vieno per para, tai yra nakciai, tai jeigu perki ta jumbo pack kuriu yra 80 vnt maishe, o maishas kainuoja 89 berods litus (cia assorti kaina, ten pigiausia) tai gaunasi grubiai apie 1Lt per para
tai vat visos ir islaidos, i menesi 30Lt ant kokybishku sauskelniu, o daugkartines kainuoja tik kol susiperki, poto ju "islaikymas" nesijaucia visiskai
jeigu reiktu augint ir antra ir trecia vaika, auginciau tik su daugkartinemis