Dėkui mergaitės, už konsultacijas Vadinasi, dar truputį luktelėsime ir jei nedings noras, tai pabandysime tas Popolini bambukines. Eksperementuosime dabar paprasteniais variantais.
Mano vaikas tiek kartų per dieną kakina, kad su daugkartinėm turbūt išprotėčiau ar reiktų jų turėti tikrai bent 20 vnt Jau kaip užknisa, tai negaliu. Gal pamenate kada biagiasi tokie dažni reikalai? Blogiausiai, kad net miego metu pavaro, tai žadinu, plaunu, net pamiegoti normaliai negali...
Prisiskaičiusi čia pas Jus vakar užsisakiau gu-gu arbatmedžio aliejuką, dezinfekuosiu dabar rūbus O jei aš skalbiu viską kartu, tai nepakenks tikiuosi kitiems rūbams?
nepakenks, as senai jau viska kartu skalbiu, tik pirma menesi skalbdavau atskirai sauskelnes, atskirai rubelius atskirai musu su vyru rubelius, daba viska metu bendrai tiek sauskelnes tiek savishkius, o arbatmedzio aliejukas yra geras dalykas
QUOTE(Loveco @ 2010 09 08, 16:57)
dabar nelaukiu vakaro, kol susikaups kruvele, skalbiu rankom vis, man taip lengviau, nes tada yra sansas, kad greiciau isddzius
Man rankom isskalbta isvis ilgai dziusta, nes neisgreziu taip gerai kaip masina... tai skalbiu kartais kasdiena, kartais kas antra. O kad butu pilna skalbenke metu kartu viska ka 60 laipsniu temp. galima skalbti (musu, vaiko drabuziai, patalyne...). O siaip su laiku keiciasi kas geriausia: ar daug primaiti ir reciau keisti, ar ploniau deti, bet dazniau keist... kaip uzeina... Nakciai tai daug pridedu ir nekeiciu... Aisku kelnytes, o kartaip ir drabuzeliai kiek dregni buna, bet bent jau abi issimiegam. As ja nakciai i toki kaip vokeli ar miegmaisi ikisu, kad nusiklojus nesusaltu, tai ji kartais tenka skalbti, bet uztat patalyne visada sausa.
QUOTE(meduolia @ 2010 09 15, 07:36)
nepakenks, as senai jau viska kartu skalbiu, tik pirma menesi skalbdavau atskirai sauskelnes, atskirai rubelius atskirai musu su vyru rubelius, daba viska metu bendrai tiek sauskelnes tiek savishkius, o arbatmedzio aliejukas yra geras dalykas
O to dar nebuvau girdejus... reiks pabandyt!
QUOTE(kregzde @ 2010 09 15, 08:48)
Dėkui mergaitės, už konsultacijas Vadinasi, dar truputį luktelėsime ir jei nedings noras, tai pabandysime tas Popolini bambukines. Eksperementuosime dabar paprasteniais variantais.
Mano vaikas tiek kartų per dieną kakina, kad su daugkartinėm turbūt išprotėčiau ar reiktų jų turėti tikrai bent 20 vnt Jau kaip užknisa, tai negaliu. Gal pamenate kada biagiasi tokie dažni reikalai? Blogiausiai, kad net miego metu pavaro, tai žadinu, plaunu, net pamiegoti normaliai negali...
Prisiskaičiusi čia pas Jus vakar užsisakiau gu-gu arbatmedžio aliejuką, dezinfekuosiu dabar rūbus O jei aš skalbiu viską kartu, tai nepakenks tikiuosi kitiems rūbams?
Maniškis rečiau kakinti pradėjo apie ketvirtą mėn. Aš tai šalia termosą su šiltu vandeniu pasidėdavau, ir miegantį tik su sušlapintu frotiniu rankšluostuku apiplaudavau, nenešdavau prausti. Tai dažniausiai ir neišsibudundavo O visai mažiukui man patogiausia būdavo flanelinės palutės trikampiu sulankstytos, tik reikia gerai aplink kojas įtempti, kad neprabėgtų pro šonus
QUOTE(meduolia @ 2010 09 15, 08:36)
Jasno tadu
QUOTE(Dzintariukas @ 2010 09 15, 17:36)
Maniškis rečiau kakinti pradėjo apie ketvirtą mėn. Aš tai šalia termosą su šiltu vandeniu pasidėdavau, ir miegantį tik su sušlapintu frotiniu rankšluostuku apiplaudavau, nenešdavau prausti. Tai dažniausiai ir neišsibudundavo O visai mažiukui man patogiausia būdavo flanelinės palutės trikampiu sulankstytos, tik reikia gerai aplink kojas įtempti, kad neprabėgtų pro šonus
Na tikiuosi, kad baigsis tie kakinimai iki bent jau ketvirto mėn Dabar atradau, kad jei būna su daugkartine sauskelne, tai prie odos tiesiu perlankstytą merliuką, jis sugeria kakius ir mažiau tenka sauskelnei, o ir merliuką lengviau išskalbti, nei frotą. Gal kam pravers
QUOTE(kregzde @ 2010 09 15, 08:48)
Maniskis daznai kakojo iki 6 menesiu, kol pradejo tirstesni maista valgyti.
kregzde, as dukrytei planavau naudoti tik daugkartines nuo gimimo, bet prasidejo bedos- 12-16 kartu viduriavimas per para vandeniu. (tikiuosi, jum geriau?). Tai apie daugkartines nebuvo ir kalbos, vienkartines keiciau kas 30 min Pradejus gydyti, viskas susinormalizavo apie 7-8 menesi, nuo tada kakoja tik ant puoduko (neskaitant 1-2 kartu per menesi, kai nepastebiu, kad vaikas jau steni
QUOTE(Minėja @ 2010 09 16, 14:39)
Maniskis daznai kakojo iki 6 menesiu, kol pradejo tirstesni maista valgyti.
Dėkui už atsakymą
QUOTE(Loveco @ 2010 09 16, 16:47)
kregzde, as dukrytei planavau naudoti tik daugkartines nuo gimimo, bet prasidejo bedos- 12-16 kartu viduriavimas per para vandeniu. (tikiuosi, jum geriau?). Tai apie daugkartines nebuvo ir kalbos, vienkartines keiciau kas 30 min Pradejus gydyti, viskas susinormalizavo apie 7-8 menesi, nuo tada kakoja tik ant puoduko (neskaitant 1-2 kartu per menesi, kai nepastebiu, kad vaikas jau steni
Ne, pas mus kiek geriau, ačiū Dievui, kokių 7-10 kartų, valgo ne ką mažiau kartų Bet tai šaunuolė mamytė, nuo 7-8 kakina ant puodo, super pasiekimai
Šiandien gavau Prefold ir surišamą vystyklą, rytoj išbandysiu
QUOTE(*neva* @ 2010 09 14, 16:38)
o to sviesto ekologiskuose parduotuvese yra pirkti ?
as pirkau aliejaus parduotuvej pati sau naudojau vasara, bet ziema jis manes nevilioja del savo konsistensijos, nebent pasildyt ji pries tepant...pritariu veitinai del weledos medetku aliejuko-super super daiktas, nepamainomas man jis
QUOTE(kregzde @ 2010 09 15, 18:55)
Na tikiuosi, kad baigsis tie kakinimai iki bent jau ketvirto mėn Dabar atradau, kad jei būna su daugkartine sauskelne, tai prie odos tiesiu perlankstytą merliuką, jis sugeria kakius ir mažiau tenka sauskelnei, o ir merliuką lengviau išskalbti, nei frotą. Gal kam pravers
o vystyklu popieriaus nebandet naudot? kakiai taip neisigeria
uzgydziau uzpakaliuka, tepiau weledos aliejuka ir paberdavau pataisu milteliu, tai liuxovai shiknike susitvarke meliu as ta sudokrema toliau negu matau man atrodo
miligerta, buna buna taip
miligerta, buna buna taip
O maniskis taiko rimta reikala padaryti butent tada, kai neidedu popieriaus. Stengias, kad as tureciau ka veikt