lanolino teks pirkti neapsisuksit vien tik su skalbikliu, nes tie mazhiai varo kiaurai
del iklotu tai tiesa kad little lamb geresni (is gu-gu) minkstesni, ne taip sukieteja, turiu is bambinexo, tai storesni lyg ir bet kieti va kaip kartais atrodo tas pats audinys, bet skirtingai devisi
QUOTE(*neva* @ 2010 09 13, 22:00)
siandien pastebejau maziukui gan stiprokai paberta prie pilvuko, gal pasitryne slapiiu sauskelniu krastelis ,nes visur kitur neisberta, tai po maudyniu krakmolu apibarsciau, tikiuosi per nakti praeis
ir nieko tas krakmolas nepadejo,po nakties visdar isbertas, kazkaip iki siol nera taip buve
o to sviesto ekologiskuose parduotuvese yra pirkti ?
QUOTE(meduolia @ 2010 09 14, 15:01)
lanolino teks pirkti neapsisuksit vien tik su skalbikliu, nes tie mazhiai varo kiaurai
del iklotu tai tiesa kad little lamb geresni (is gu-gu) minkstesni, ne taip sukieteja, turiu is bambinexo, tai storesni lyg ir bet kieti va kaip kartais atrodo tas pats audinys, bet skirtingai devisi
Dėkavoju
Mergaičiukės, dar klausimuką turiu: ar vertos šiosgrieko ? Skaičiau čia, kad popolini bambukinės yra geros, o vaikiukas dabar 5kg, tai gal ir nieko mums tas one size bus?
QUOTE(kregzde @ 2010 09 14, 16:54)
Dėkavoju
Mergaičiukės, dar klausimuką turiu: ar vertos šiosgrieko ? Skaičiau čia, kad popolini bambukinės yra geros, o vaikiukas dabar 5kg, tai gal ir nieko mums tas one size bus?
Vertos, bet siek tiek didesniam. Man asmeniskai, ir daugumai kaip paskaiciau, tos one size visai maziukui nepatogu, bet va kai praauga gal nuo kokio 4 men. (tiksliai nepamenu) kai jau nebereikia lankstyti, labai smagios tampa.
Mums 11 kg. dabar, tai sitos vienos is paciu patogiausiu.
man irgi patinka tos popolini one size mes jas uzsisegem nuo 5 menesio, kai sverem kazkur 7 kg
QUOTE(gitulia @ 2010 09 14, 19:15)
Vertos, bet siek tiek didesniam. Man asmeniskai, ir daugumai kaip paskaiciau, tos one size visai maziukui nepatogu, bet va kai praauga gal nuo kokio 4 men. (tiksliai nepamenu) kai jau nebereikia lankstyti, labai smagios tampa.
Oho, maniškiui irgi 11kg, bet šitos bambukinės jau vos užsisega Teks turbūt jau mums jų atsisakyti greitai... O aš tai jas pradėjau dėti kažkur nuo pusės mėnesio, ir neužlankstydavau to priekio... Visai gerai buvo Tik tiek, kad mano bernas dičkis, mėnesio amžiaus jau 6kg svėrė
Papildyta:
Gal kam reikia ekologiško apsauginio kremuko nuo užpakaliukų paraudimo ir pudros?
Gal ką sudomins, gavom dovanų, bet neprireikė, nauji.
QUOTE(*neva* @ 2010 09 14, 16:38)
ir nieko tas krakmolas nepadejo,po nakties visdar isbertas, kazkaip iki siol nera taip buve
Mums labai padėjo pataisų sporų milteliai.
QUOTE(kregzde @ 2010 09 14, 17:54)
Dėkavoju
Labai vertos. Tik labai mažučiui gana didelės. Ir šiaip atsparios, nes naudojam gal pusantrų metų
QUOTE(*neva* @ 2010 09 14, 15:38)
taip, yra, tik ten kainos dideles. As kai pirkau mamai, tai uz 60 ml berods mokejau30 lt, o as pati sau kai ieskojausi pries metus, kai is akoma.com moterytes daugelis siuntesi, tai pigiau isejo, uz KILOGRAMA mokejau 50 lt
QUOTE(Dzintariukas @ 2010 09 14, 21:26)
Oho, maniškiui irgi 11kg, bet šitos bambukinės jau vos užsisega Teks turbūt jau mums jų atsisakyti greitai... O aš tai jas pradėjau dėti kažkur nuo pusės mėnesio, ir neužlankstydavau to priekio... Visai gerai buvo Tik tiek, kad mano bernas dičkis, mėnesio amžiaus jau 6kg svėrė
Na mes dydziu irgi nesiskundziam, bet tas sauskelnes dar susegam ir gana normaliai. Gal mes aukstesni uz jus(kokie 79-80 cm), todel lieknesnis per liemeni?
QUOTE(gitulia @ 2010 09 15, 00:04)
Na mes dydziu irgi nesiskundziam, bet tas sauskelnes dar susegam ir gana normaliai. Gal mes aukstesni uz jus(kokie 79-80 cm), todel lieknesnis per liemeni?
Na taip, maniškis dručkis, dabar turbūt kokie 72cm ūgio Tai segam jau ant pačios paskutinės spraudės Nors Popolini medvilninės tai užsisega ir ant antros Tos medvilninės elastingesnės kažkokios...
QUOTE(*neva* @ 2010 09 14, 16:38)
Aš savo mažei, kai parausta ruriukas naudoju tik Viledos medetku alieju, jei iskart pastebejus patepu, tai labai greit pranyksta raudonis, o jei nepastebiu iskart ar neturiu po ranka, tai prireikia ir keliu patepimu, bet tikrai nuramina odele... su siuo aliejum nuo pat gimimo viska jai tepu, kai buvo visai naujagimis, tai po maudyniu visa tepdavau ir net galvyte, tai ryte net nesimatydavo, kad plaukuciai buvo aliejum sutepti