Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(meduolia @ 2010 09 12, 09:02)
Loveco, nu dziugu klausyt  thumbup.gif
as tai visada maniau, kad daugkartines stebuklo nepadaro kas liecia puoduka, tiesiog pati mama, mato kad lengviau yra sodint, nei skalbt, o apie vienkartiniu zala tai cia isvis lygiu ner  doh.gif ir mamai "patogu" kaip sakant "uzsek ir pamirsk" ir vaikas vaiksto su pampersais iki triju metu  doh.gif

beja su gimtadieniu tavo dukruze  4u.gif  thumbup.gif gera dovanele cia jums  drinks_cheers.gif

aha tikrai, as supratau, kad puodukas lengviau ikandamas ne vaikui, o patiems tevams, nes tikrai kartais paprasciau gaudyt, nei skalbt kas 20 min sugadinta sauskelniu sumustini smile.gif gal is cia ir ta statistika "su daugkartinem greiciau pripranta prie puoduko". AIsku, manoji dar nesipraso ant jo, bet kai jau krapstosi marskinelius, buna aisku daugmaz...

"uzsek ir pamirsk" tikrai kartais patogu, pvz vakar per gimtadieni butu buve taip gerai smile.gif bet vyrui neleidau is principo, sakau, esam namie, ne kur sveciuose, galim rizikuot ir su balom. Bet ju nebuvo smile.gif
Atsakyti
kaip smagu skaityt, loveco wink.gif o man iskilo klausimas del silko ikloto. jis naudojamas, kai parausta uzpakaliukas..taip iseina, kad kai dedam ji,nededam vystyklu popieriaus..juk turi glaustis prie odos g.gif
Atsakyti
joo, kai parausta mirksiukas.gif
mums daba kaip tik paraudes unsure.gif vakar pasitushtino kazkaip nelabai grazhiai tai daba gydau, bet pas mane gydymas tai sudokremas ir oro vonios, to bauret shilko neturiu, bet ner jis labai brangus reiktu isigyti ax.gif
Atsakyti
nepadauginkit sudokremo, jis sintetika...
Atsakyti
zhinau, kad sintetika, nu bet tas raustelejes siknius man taip atrodo nesmagiai mazhiui unsure.gif
Atsakyti
siandien pastebejau maziukui gan stiprokai paberta prie pilvuko, gal pasitryne slapiiu sauskelniu krastelis g.gif ,nes visur kitur neisberta, tai po maudyniu krakmolu apibarsciau, tikiuosi per nakti praeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2010 09 13, 21:39)
zhinau, kad sintetika, nu bet tas raustelejes siknius man taip atrodo nesmagiai mazhiui  unsure.gif

yra juk taukmedzio nerafinuotas sviestas (kai kur vadina sviestmedzio aliejumi), taip par emu aliejus 4u.gif Aisku, jusu teise rinktis, tik sakau, ka naudojau savo dukrai, kai visas kunas buvo slapiuojanciom zaizdom isbertas...
Atsakyti
oo reikes pabandyti bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*neva* @ 2010 09 13, 22:00)
siandien pastebejau maziukui gan stiprokai paberta prie pilvuko, gal pasitryne slapiiu sauskelniu krastelis  g.gif ,nes visur kitur neisberta, tai po maudyniu krakmolu apibarsciau, tikiuosi per nakti praeis  smile.gif

Gal kiek naudojate Bambo sauskelnes? Negalėjau patikėti, bet mano vaiką buvo pabėrę nuo jų. Gydėmis Sudocreem.

Perskaičiau Jūsų temelę, naudojame vienkartinius vystyklus, tačiau turime ir kelias frotines sauskelnes, frotinius įklotus ir vilnones kelnytes. Naudojame juos užpakalio pailsinimui, vasarą tai galima puikiai daryti ir nuogu užpakaliu, bet dabar jau šaltoka. Turiu Jums porą klausimėlių:

1. Labai greitai mums peršlampa toks sumuštinukas, na vaikas dar naujagimis, tai gal dažnai sysioja? g.gif Ką čia gudraus galima būtų išmastyti? Maždaug 2 kartus per dieną dedu aš daugkartinius vystyklus, bet tik kokiai 1, na max 2 valandoms, nes vėliau jau būna šlapia net iš išorės. Gal reikia kokį bambuko įklotą įsigyti?

2. Nors įklotas yra įdedamas į kišenę, bet pats vystyklas (frotinis) labai ilgai džiūna, kartais net per parą nespėja išdžiūti. Ir jūs dar nedžiaunate ant gyvatuko? Ar frotinius galima džiauti?

3. Kadangi ilgai džiūna, o džiovyklės neturiu, tai mąstau įsigyti dar ką nors kas gerai sugertų ir greitai džiūtų, bet turbūt tokių nėra, nebent mikropluoštas? Bet vėdinimuisi norėtųsi mažiau tos sintetikos. Gaunasi, kad kanapė ir bambukas sugeria gerai, bet džiūna ilgai, kokie prefoldai sugeria blogai, bet džiūna gerai... dilema man. Ką patartumėte? Kadangi pereiti vien ant daugkartinių kol kas neplanuoju, nes išties problema su džiovinimu, tai ką patartumėte, kad toks universalus sprendimas būtų, nereiktų dažnai pirkalioti, o ir galėtumėm per parą kokius 3-4 kartus pakeisti vienkartinius vystyklus?

Būčiau dėkinga už konsultaciją wub.gif

Atsakyti
Medvilnę be sąžinės graužimo - ant radijatoriaus thumbup.gif , po to patrinti tarp rankų - suminkštės, o aš ir bambuką bei kanapę guldau ant gyvatuko...neigiamo poveikio nepastebėjau.
Prefoldai, arba šiaip vystyklai tikrai normaliai geria...juk jum nereikia,kad litrą sugertų, tikslas - kad vaikas sausas būtų, reiškia dažniau keičiant jokio skirtumo,kokia medžiaga. Šiuo atveju labiausiai pasiteisins paprasti vystyklai ,kurie greičiausiai džius(mes juos segame snapiu, o ir lankstymo būdų yra labai įvairių, taip kad sugeriamumo Jum tikrai pakaks)
Atsakyti
Kregzde, o gal jums tada tiktu toks variantas - perfoldas, kuris gerai dziuna, ir vienas ar du bambuko iklotukai i vidu del didesnio sugeriamumo. As kartais toki sumustini dedavau.
O del dziovinimo, jei nedziuna dziaunu as visus ant gyvatuko ir neziuriu bambukas ar frotas, nieko jiems neatsitinka. O jei linkusi medziaga siurksteti, kaip frotas, tai ir taip pasiurkstes. Bambukas man nepasiurkstejo, liko koks buves.
Atsakyti
Vaidyte, Gitulia, dėkui už atsakymus, pabandysiu tada nusipirkti kokį vieną Prefoldą ir dar aprišamą vystyklą, ir bambuko įklotų (skaičiau čia, kad gu-gu labai faini), dar reiks pabandyti ir palutes palankstyti. Norisi, kad vaiko užpakalis nuo gumos pailsėtų nors dalį laiko. Parašysiu kaip sekėsi 4u.gif

Jūs man dar pasakykite, jei turiu Sonett skalbimo skystį šilkui ir vilnai, tai vis tiek reikia pirkti lanoliną, neužtenka tik su juo skalbti? Kaip suprantu, tai reikia, bet tikslinuosi ax.gif

Atsakyti