O ku r tu JAMTOTS isigijote?
Praeitai nakciai vysciau taip - 2 ketursluoksniai bambuko iklotai + Mother ease sauskelne su savo iklotu = kiaurai slapia paklodele, kuri buvo sulankstyta keturgubai .Slapia iki pat klijonkes...Teks keltis nakti keisti sauskelne
QUOTE(vaidyte @ 2010 09 07, 15:09)
O ku r tu JAMTOTS isigijote?
Praeitai nakciai vysciau taip - 2 ketursluoksniai bambuko iklotai + Mother ease sauskelne su savo iklotu = kiaurai slapia paklodele, kuri buvo sulankstyta keturgubai .Slapia iki pat klijonkes...Teks keltis nakti keisti sauskelne
o jeigu pabandyti vilnoni iklota panaudot dar? siaip pati vis zadu ir nenusimezgu pabandyt, bet kiek girdejau tikrai daug sugeria
QUOTE(vaidyte @ 2010 09 07, 16:24)
Vilnonio ikloto neturime...ir megzt nemoku, parduotuveje jie nenormaliom kainom
išskalbkit seną vilnonį megztinį 90 laips temp ir susikarpykit gausis daaaaaaug įklotų
QUOTE(akvilyte @ 2010 09 07, 16:01)
išskalbkit seną vilnonį megztinį 90 laips temp ir susikarpykit gausis daaaaaaug įklotų
tik ,kad neturim tokiu namuose...
QUOTE(meduolia @ 2010 09 07, 10:40)
o man tas jamtots kanapinis toks visai nieko, as irgi ji sulankstau kaip iklota ir idedu i plonesnes sauskelnytes, tai atlaiko kazi kiek, nors manishkis irgi myznius toks
kas del sauskelniu kur buna su ikloteliais tai griuk negyvas as i tuos "nemokamai" pridedamus iklotelius pasiziuriu ir padedu i shali, man geriausiai sugeria tie tokie kaip jamtots, na ta prasme prefoldiniai iklotai
kas liecia skalbima, tai, Loveco, gal tikrai per mazhai praskalbet, shita bajeri rimtai pastebejau kad naujos pradzioj prastai sugeria ir nieko cia nepadarysi, teks prasukt su skalbianke dazniau, tada pasirodys efektyvumas
o del dziuvimo cia vienintelis minusas auginant vaika su vystyklais, todel mano planuose artimiausias pirkinys elektrine dziovykle
kas del sauskelniu kur buna su ikloteliais tai griuk negyvas as i tuos "nemokamai" pridedamus iklotelius pasiziuriu ir padedu i shali, man geriausiai sugeria tie tokie kaip jamtots, na ta prasme prefoldiniai iklotai
kas liecia skalbima, tai, Loveco, gal tikrai per mazhai praskalbet, shita bajeri rimtai pastebejau kad naujos pradzioj prastai sugeria ir nieko cia nepadarysi, teks prasukt su skalbianke dazniau, tada pasirodys efektyvumas
o del dziuvimo cia vienintelis minusas auginant vaika su vystyklais, todel mano planuose artimiausias pirkinys elektrine dziovykle
tiesa sakant, skalbimo masina dar ne karto neskalbiau, nes vis neprisiruosiu del dvieju sauskelniu skalbt po kiekvieno sysiuko praplaunu su ringuvos vaikisku muilu kazkur skaiciau, kad lyg kai kurios mamos neskalbia sauskelniu, jei jos tik dregnos, na, pvz, vienas koks krastelis as buciau nieko pries, nes paplovus ta krasteli, sauskelnei bedziustant, dregme pereina i visa plota, ir tenka jau visa dziovint pora dienu bandymus visokius darom (kiek leidzia dziuvimo greitis), tai pastebejau, kad su snappi susegtas audinys (bambuko vystyklas, ar net medvilninis prefoldas) sugeria geriau kazkaip, nes tos sauskelnes man neuzsisega gal normaliai, po bamba vis nusmunka, ir priekyje suslampa, nors jose idetas iklotu turtas pvz kiaurai neperslampa. Na zodziu, per plysius visokius. Tai eksperimentuoju.
Planuoju bandymams kokia viena mamu siuta medvilinine sauskelne paimt, ar jos tikrai prasciau sugeria? man aktualu, kad jos kiaurai neperslaptu tiesiog, pvz mamabless abieju rusiu sauskelnes man patinka, kad jos lyg slapios, bet nesisunkia kiaurai, toks sausumo pojutis sakyciau- atitinkamai ir vilnones kelnytes nepermirksta todel.
QUOTE(vaidyte @ 2010 09 07, 17:04)
tik ,kad neturim tokiu namuose...
as ir, na bent jau neturiu garantijos, kad tai ka, turiu, yra is tikros vilnos. Bet vilnonis iklotukas juk ne prie odeles dedamas butu?
jamtots isigijau eko123 parduotuveje Kaune, bet mane nustebino, kad pasake, jog ju buna tik vieno dydzio, nros lyg maciau keliu...tai mano maziuuukas toks, kaip vystykla segti snapiu mazei jau verzia, o kaina ju kosmine- 26 lt
oj atsiprashau as turejau omeny ne JAMTOTS o babykicks http://www.rasakila....i-vystyklai.htm va toki turiu tai man jis fainas, kaina didele, kadangi gavau dovanu tai nesiskundziu, pati nebuciau pirkus uz tokia kaina
man patinka mamu siutos sauskelnes, gerai sugeria, priglunda fainiai, pigiai nieko pries neturiu na aisku kartais norisi paivairinimui kokiu bambukiniu ar kanapiniu, bet pagrindas pas mane yra siutos flanelines ir frotines is mamuko
Vaidyte, o tavishkis keliasi naktimis valgyt dar? manishkis tai kartais susviecia ir po kokius 4-5 syk net atsikelia tai jei nekeisciau tai visi trys shlapi guletume, nes miega jis musu su vyru lovoj
man patinka mamu siutos sauskelnes, gerai sugeria, priglunda fainiai, pigiai nieko pries neturiu na aisku kartais norisi paivairinimui kokiu bambukiniu ar kanapiniu, bet pagrindas pas mane yra siutos flanelines ir frotines is mamuko
Vaidyte, o tavishkis keliasi naktimis valgyt dar? manishkis tai kartais susviecia ir po kokius 4-5 syk net atsikelia tai jei nekeisciau tai visi trys shlapi guletume, nes miega jis musu su vyru lovoj
[/quote]
O taip, mes intensyviai naktį kapojame...Visą laik keisdavau,bet pasiskaičiau,kad mamos prifarširuoja sauskelnes nakčiai ir nekeičia, tai pabandėm ir mes
nu va as tu babykicks ir ieskojau, bet rasakilos Kaune nebeliko kaip supratau....
aj o kas del to kad tipo kitos mamos neskalbia tik sudrekusiu tai man kazkaip kraupiai skamba nu tigi shlapimas=bakterijos taigi daugkartines nuo pampersu ir skiriasi tuom, kad daugkartines keiti daznai, bakteriju neuzsibuna ir nekontaktuoja su odele, reiskias mazhiau dirginama, na ta prasme jei pampersa keisi kas tik ciut myzht pyrst ir panashiai tai bus viskas ok tik aisku prisiukslinsi, na o jei daugkartines retai keisi tai rezultatas bus nikoks, na manau amne supratot
as esu uz shvaruma, sausuma
sausa dar nereiskia, kad svaru
QUOTE(meduolia @ 2010 09 07, 21:41)
aj o kas del to kad tipo kitos mamos neskalbia tik sudrekusiu tai man kazkaip kraupiai skamba nu tigi shlapimas=bakterijos taigi daugkartines nuo pampersu ir skiriasi tuom, kad daugkartines keiti daznai, bakteriju neuzsibuna ir nekontaktuoja su odele, reiskias mazhiau dirginama, na ta prasme jei pampersa keisi kas tik ciut myzht pyrst ir panashiai tai bus viskas ok tik aisku prisiukslinsi, na o jei daugkartines retai keisi tai rezultatas bus nikoks, na manau amne supratot
na bet pvz vilnos savybes visos zinom, tu kelnyciu skalbt nereikia, jos pacios "issivalo", tai as kazkaip supratau, kad ir bambukas bei kanape turi tokia savybe, tik gal kiek "mazesne" na ta prasme jei tik vos dregnos, bet ne slapios, tai issivedina
O gal galit pasakyti, bambukas ar kanapė yra geresnio sugeriamumo?
Loveco, kiek skaičiau temas, supratau, kad TIK vilna turi išsivalančias savybes. Gal suklydau...
Loveco, kiek skaičiau temas, supratau, kad TIK vilna turi išsivalančias savybes. Gal suklydau...