Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

Kokias skalbimo priemones naudojate automatine masina skalbiant sauskelnes,kas geriausiai skalbia.Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
naudoju muilo riesutus, bet jos demiu neisima, sauskelnes pradzioje praplaunu rankomis su tulzies muilu ar ukisku muilu, o tada i skalbimo masina smile.gif
Atsakyti
Aš irgi įtrinu su ūkišku muilu, o tada su bet kokiais skalbimo milteliais skalbia mašina 4u.gif Nelieka nei dėmelės 4u.gif
Atsakyti
Tarkuotu vaikišku ūkiniu
Atsakyti
Aciu, dar norejau nusipirkti Ringuvos muilo drozles bet ten nurodyta kad tinka tik neautomatinems,kazkaip keista negi dar daug kas turi neautomatiniu masinu,tai ir suabejojau,vistiek norisi kuo maziau tos chemijos, o is sonet skalbikliu nie
ko nebandet? O kai praplaunat su ukisku kur jas laikot,vistiek po viena nesiskalbia reik biski pakaupt,nusipirkau medziagine skalbiniu deze tai dabar suabejojau kaip ten reikes susidet tuos slapius vystyklus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nkreiki: 02 rugsėjo 2010 - 18:14
as skalbiu su sonnet bekvapiu arba skystu marselio muilu wink.gif demes paplaunu tulzies muilu skystu ir dar i bugna ipilu siek tiek tulzies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nkreiki @ 2010 09 02, 14:54)
Kokias skalbimo priemones naudojate automatine masina skalbiant sauskelnes,kas geriausiai skalbia.Aciu labai 4u.gif

su eko rutuliais skalbiu, jei demiu yra pries tai su tulzies muilu praplaunu. jei rankomis skalbiu, tai arba su paprastu ringuvos muilu, arba muilo riesutu skystu skalbikliu 4u.gif
Atsakyti
nkreiki, laikau plasmasiniam bliude su dangciu, ilasinu kelis lasus arbatmedzio ea ir metu vystyklus, kad ir dregnus wink.gif

Atsakyti
QUOTE(nkreiki @ 2010 09 02, 18:08)
Aciu, dar norejau nusipirkti Ringuvos muilo drozles bet ten nurodyta kad tinka tik neautomatinems,kazkaip keista negi dar daug kas turi neautomatiniu masinu,tai ir suabejojau,vistiek norisi kuo maziau tos chemijos, o is sonet skalbikliu nie
ko nebandet? O kai praplaunat su ukisku kur jas laikot,vistiek po viena nesiskalbia reik biski pakaupt,nusipirkau medziagine skalbiniu deze tai dabar suabejojau kaip ten reikes susidet tuos slapius vystyklus doh.gif

Aš nusipirkau pabandymui, supyliau į tam skirtą vietą ir po skalbimo žiūriu- visas ištirpęs muilas stovi tam skyriui, o mano skalbiniai tik vandenėliu skalavosi doh.gif doh.gif doh.gif , tada žvilgt į pakuotę - skirta ne automatinėms. Kadangi šiaip iki tol tarkuodabau vaikišką ūkinį, tai šįsyk iš kart į būgną tų drožlių ir vėl skalbti...
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2010 09 02, 22:31)
Aš nusipirkau pabandymui, supyliau į tam skirtą vietą ir po skalbimo žiūriu- visas ištirpęs muilas stovi tam skyriui, o mano skalbiniai tik vandenėliu skalavosi doh.gif  doh.gif  doh.gif , tada žvilgt į pakuotę - skirta ne automatinėms. Kadangi šiaip iki tol tarkuodabau vaikišką ūkinį, tai šįsyk iš kart į būgną tų drožlių ir vėl skalbti...

aš pirmagimės rūbelius skalbdavau su ringuvos drožlėmis, bet visuomet ištirpindavau karštam vandeny ir pildavau į būgną skalbimo mašinos, nes jei pili rožles kad ir į bugną tai lieka ant rūbų dėmelių...
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 09 02, 23:25)
aš pirmagimės rūbelius skalbdavau su ringuvos drožlėmis, bet visuomet ištirpindavau karštam vandeny ir pildavau į būgną skalbimo mašinos, nes jei pili rožles kad ir į bugną tai lieka ant rūbų dėmelių...

Aš irgi taip drožles užmerkiu ir tiesiai į būgną tą košelę supilu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nkreiki @ 2010 09 02, 15:54)

as su eko rutuliais. bet demiu jie nesalina. jei buna demiu siek tiek dedu siu ekologisku milteliu, thumbup.gif isskalbia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Felisė: 03 rugsėjo 2010 - 08:33