Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

nu mergikes man pasakykit ar labai reikalinga skalbiniu dziovykla, elektrine ta prasme, o kad nebutu off topicas tai cia del vystyklu ir sauskelniu blush2.gif man ji butu nereikalinga shimta metu, jei neateitu ruduo ir ziema, kada labai dregna ir nieks nedziusta, oj atsimenu praeitus metus kaip nieks nedziuvo, noriu komforto sikart blush2.gif beto jei dziaustai ant radiatoriu tai dar daugiau padideja dregnumas, nu zhodziu sausini ora su visokiais aparatais (pas mus dregnumas buna ir 70proc. ir daugiau blink.gif ) ko pasekoje gal geriau butu ta dziovykle nusipirkus ir sauskelnes butu minkstutes purutes, ka manot?? padiskutuokim, o gal kas naudojat ir pasidalintumet informacija, kiek elektros iseina papildomai kaip kas ir ka g.gif 4u.gif
Atsakyti
ir mane domina mintys del dziovykles..
beje, patarkit! ar tik man vienai neissiskalbia kakiai leliaus? huh.gif ar pries skalbiant palaikot uzpylusios tulzies muilo? as tai tiesiai i skalbianke ipilu..bet ziuriu, kad nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2010 08 12, 12:07)
ir mane domina mintys del dziovykles..
beje, patarkit! ar tik man vienai neissiskalbia kakiai leliaus? huh.gif ar pries skalbiant palaikot uzpylusios tulzies muilo? as tai tiesiai i skalbianke ipilu..bet ziuriu, kad nepadeda schmoll.gif

keista, bet man issiskalbia puikiai. jei ne po pirmo, tai po antro skalbimo ne zymes nelieka.
be to, kaip kazkas jau minejo labai gerai saulute isvalo visas demeles. Tereikia padziauti ant saules smile.gif

o dziovykle man labai pravercia. ypac saltuoju periodu. dziovinu ne tik sauskelnes, bet ir rubus, kurie netelpa ant virves. Kadangi trys vaikai, tai skalbimo pas mus daug doh.gif
ziema be jos turbut tektu apsidziaustyti visus kambarius biggrin.gif

be to man patinka ir tai, kad sauskelnes isdziovintos vel minkstuteles patampa. Minusas tik vienas - daug elektros naudoja sad.gif
Atsakyti
man puikiai kakis issiskalbia, bet as plaunu su ringuvos muilu su tulzim ax.gif

del dziovykles tai galutinai nusprendziau pirkti, paskaiciavau kad vienas dziovinimas vos ne galingiausiu budu, naudojant C klases dziovykle (ryja apie 3,4kw) kainuos apie 1,4lt, o "grubiai tariant" skalbimai pas mane buna 4 per savaite tai manau akd labai nenubednesiu per menesi "isdziovinusi" apie 20Lt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2010 08 12, 13:07)
man puikiai kakis issiskalbia, bet as plaunu su ringuvos muilu su tulzim  ax.gif

del dziovykles tai galutinai nusprendziau pirkti, paskaiciavau kad vienas dziovinimas vos ne galingiausiu budu, naudojant C klases dziovykle (ryja apie 3,4kw) kainuos apie 1,4lt, o "grubiai tariant" skalbimai pas mane buna 4 per savaite tai manau akd labai nenubednesiu per menesi "isdziovinusi" apie 20Lt  blush2.gif

aha, jei 4 skalbimai per sav. tai nieko. mes skalbiam po 1-2 k. per diena doh.gif
Atsakyti
reikia patarimo smile.gif tokia situacija: leliukas pasisioja ar pakakoja miegodamas na ir atsikėlęs prašo valgyti... keičiate prieš tai sauskelnę ir poto maitinate ar pamaitinate ir tada keičiate? Klausiu nes jei keisčiau prieš maitinimą, tai jis man vėl pavalgęs prikakos ar prisisios (taip dažniausiai būna), o jei nekeisiu prieš valgymą ar nepersigers ten viskas ir nesusiteps - nesušlaps vilnonės kelnaitės prilaikančios? dar nenaudojam daugkartinių sauskelnių, nes mums dar tik kelios paros ir skęstame turimose smile.gif bet domiuosi iš anksto, nes greitai jau pradėsim naudoti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 08 12, 17:07)
reikia patarimo smile.gif tokia situacija: leliukas pasisioja ar pakakoja miegodamas na ir atsikėlęs prašo valgyti... keičiate prieš tai sauskelnę ir poto maitinate ar pamaitinate ir tada keičiate? Klausiu nes jei keisčiau prieš maitinimą, tai jis man vėl pavalgęs prikakos ar prisisios (taip dažniausiai būna), o jei nekeisiu prieš valgymą ar nepersigers ten viskas ir nesusiteps - nesušlaps vilnonės kelnaitės prilaikančios? dar nenaudojam daugkartinių sauskelnių, nes mums dar tik kelios paros ir skęstame turimose smile.gif bet domiuosi iš anksto, nes greitai jau pradėsim naudoti smile.gif  4u.gif

Didžiausi sveikinimai sulaukus leliuko 4u.gif aukit diduciai ir sveikuciai smile.gif

o del maitinimo, tai as visada pirmiausia maitindavau, net jei visai be sauskelniu budavo, nes taip rekdavo, kad mesdavau viska ir kisdavau (.) lotuliukas.gif todel turbut ir auga mamine papinuke doh.gif ir dabar tik sukteli "am" pradeda kibtis i mane, tai jau aisku, kad laikas traukti (.)(.) ir duoti "am" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
su visom kitom turimom sauskelnem viskas gerai, ale vat su BumGenius all in one kai pasisioja iskart toks kvapelis paskutiniu metu, kad nosi riecia. nesuprantu kodel...naudojam jas dazniausiai nakti ir i lauka, tai lauke iskart pasisiojus jauciu ta kvapa, o nakti kai keliuosi maitint irgi kvapelis nervina tas. gal todel kad tos sauskelnes daugiau sintetika? g.gif nes pvz su bambukinem nera tokio stipraus kvapo.. nesugalvoju daugiau kodel galetu but. g.gif
Atsakyti
bim-bam, pavirint nebandet?? gal padetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Felisė @ 2010 08 12, 13:54)
keista, bet man issiskalbia puikiai. jei ne po pirmo, tai po antro skalbimo ne zymes nelieka.
be to, kaip kazkas jau minejo labai gerai saulute isvalo visas demeles. Tereikia padziauti ant saules smile.gif

o skalbiat 60 t? jauciuos visiska neismanele blush2.gif aukstesnej temp. tikiu, kad issiskalbtu..bet juk negalima g.gif
Atsakyti
kuo geri yra flisiniai iklotai? neapsisprendziu, ar verta juos pirkti..
Atsakyti
"apgauna" vaika ir vaikas nejaucia dregmes, arba mazhiau jaucia
dabar as ju neneaudoju, bet ziema idedavau kai iseidavom kur i lauka, bet siuo metu man jie visiskai nereikalingi,o ir karciau vaiko dupcikei turetu but unsure.gif
Atsakyti