Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

Sveikos, gal galit pagelbėt su prilaikančių kelnaičių mezgimu. Antros jau nesigauna unsure.gif Pagal pateiktas schemas neišeina numegzt, nes skiriasi siūlų, virbalų storis, raštas. Šiandien baigiau megzt iš nebalintos vaikiškos vilnos, mezgiau su labai plonais virbalais. 72 akių pakako, bet va ta vieta kur klyniukas ir šlaunytės vaiko tai nekas. Nepataikau niekaip su akių nuleidimu ir uždėjimu, o kadangi aš mezgime žalia, tai vargstu.
user posted image

O norėčiau, kad gautųsi tokios:
user posted image
Atsakyti
Sveikos, mamytes,

Super jusu tema ir daug naudingos informacijos smile.gif, kadangi ir mes planuojam naudoti daugkartines sauskelnes, issirinkau man svarbiausia info ir idomu pasidare dabar, kadangi jus naudojat daugkartines sauskelnes vienos beveik nuo gimimo, kitos truputi veliau, tai nuo kokio amzius jusu vaikuciai daro i puoduka? Ar tikrai zymiai anksciau nei su vienkartinem sauskelnem? Gal kuri uzaugina viena vaikuti su vienkartinem, kita su daugkartinem ir galetu palyginti?

Atsakyti
QUOTE(·..•SunShine•..· @ 2010 07 28, 13:48)

o jūs dabar surinkit klešnyčių akis ir keturiais virbalais jas numegzkit.. ir bus liux kelnytės biggrin.gif ir dar aukštesnio liemens norėtųsi 4u.gif

QUOTE(chouette @ 2010 07 28, 16:54)
Gal kuri uzaugina viena vaikuti su vienkartinem, kita su daugkartinem ir galetu palyginti?

aš užauginau vyresnėlį su vienkartinėm ir mažių su daugkartinėm nuo pusantro mėn... jei kada turėsiu trečią tai auginsiu nuo gimimo biggrin.gif

dėl puoduko tai aš visgi manau kad čia nuo mamos pastangų ir vaiko priklauso.. vyresnėlį labai sunkiai pripradinau prie puodo... bet nemanau kad dėl vienkartinių.. nes tikrai daug laikydavau tiesiog su pėdkelnėm... na sunkiai mum sekės.. labai....

su mažium kai pradėjau užsiiminėt tai irgi nesisekė doh.gif mėnesį ar pusantro prisikankinom, paskui pagalvojau kad tiesiog dar ne laikas.. o po mokio mėn pats atsinešė puodą ir pasakė kaku...

dičkis atsisakė dviejų su puse, mažius metų devynių mėn kažkur g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 28, 17:19)
o jūs dabar surinkit klešnyčių akis ir keturiais virbalais jas numegzkit.. ir bus liux kelnytės  biggrin.gif  ir dar aukštesnio liemens norėtųsi  4u.gif

Liemenį tai aš kitais siūlais esu numačius primegzti. Galvoju o ar galima prinerti? g.gif
Klešnytes reikės pabandyt kaip sakėte, įdomu kas čia gausis bigsmile.gif
Atsakyti
siuvancios daugkartines, gal turit kokiu naujienu?? ax.gif kazkas sake kad pristatys kanapines ar bambukines bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(·..•SunShine•..· @ 2010 07 28, 19:41)
Liemenį tai aš kitais siūlais esu numačius primegzti. Galvoju o ar galima prinerti?  g.gif
Klešnytes reikės pabandyt kaip sakėte, įdomu kas čia gausis  bigsmile.gif

klesnytes butinai apmegzt reiktu, bent jau as kiek mezgiau, visada apmezgiau - apglunda geriau ir siaip tokie ne visai triusikeliai gaunasi smile.gif
zinoma, kad liemeni galima ir apnert, ir kitais siulais ta padaryt. tik jasuciu geriau vis tiek kad vilna butu, kad nepraleistu dregmes nugarytei ir rubeliams g.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2010 07 31, 15:58)
klesnytes butinai apmegzt reiktu, bent jau as kiek mezgiau, visada apmezgiau - apglunda geriau ir siaip tokie ne visai triusikeliai gaunasi  smile.gif
zinoma, kad liemeni galima ir apnert, ir kitais siulais ta padaryt. tik jasuciu geriau vis tiek kad vilna butu, kad nepraleistu dregmes nugarytei ir rubeliams g.gif

Kas be ko su vilnonei darysiu apnėrimą wink.gif 4u.gif
Atsakyti

ir mane labai domintu tas kanapiniu ar bambukiniu namie siutu sauskelniu pristatymas ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssaule: 05 rugpjūčio 2010 - 06:48
Ar galit parasyt kiek sauskelniu reikia, nes kadangi reikia iskarto uzsipirkti ir nes po gimimo jau nebus kada uzsipirkineti,o ir nemazai kainuoja nenoriu prasauti.5 vnt jau turiu,o turbut reiketu 18 vnt,manau pirkti su spaudemis kad tiktu nuo gimimo iki kuo ilgiau .klausimas kokios geriausios bambukines ar kanapines,kiek iklotu ir kokios sudeties,ir kokias ir kiek vilnoniu kelnaiciu? Didelis dekui
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2010 07 31, 11:11)
siuvancios daugkartines, gal turit kokiu naujienu??  ax.gif kazkas sake kad pristatys kanapines ar bambukines  bigsmile.gif

Sveikos smile.gif

Pas mane kol kas naujienu nera daug... ax.gif bambukinės ir kanapinės medžiagytės dar nepasieke Lietuvos tongue.gif bet užtai turiu nebalintos kilpines medžiagos, labai fainute smile.gif ir neseniai pasipirkau PUL'o, tai jau isbandžiau pasiūti 3 in 1 ax.gif ir dar visokiu gražių flanelių tongue.gif tai namuose jau greit neperlipsiu per savo mažės sauskelnes, nes prie kiekvienos sukneles reikia priderinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif galiu neskalbti kokia savaite lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(veitina @ 2010 08 05, 14:25)
Sveikos smile.gif

Pas mane kol kas naujienu nera daug... ax.gif bambukinės ir kanapinės medžiagytės dar nepasieke Lietuvos tongue.gif bet užtai turiu nebalintos kilpines medžiagos, labai fainute smile.gif ir neseniai pasipirkau PUL'o, tai jau isbandžiau pasiūti 3 in 1 ax.gif ir dar visokiu gražių flanelių tongue.gif tai namuose jau greit neperlipsiu per savo mažės sauskelnes, nes prie kiekvienos sukneles reikia priderinti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  galiu neskalbti kokia savaite lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai parodyk kaip nors tą visą savo turimą grožį smile.gif
Aš jau pradėjau irgi po truputėlį kaupti "skudurėlius" vystyklystei.
Klausimas yra toks: ar kuri esat pirkus tokią merlę: http://www.emama.lt/...0cm-azas-2.html ?
Pirkčiau iš karto daugiau, tai nesinori prašauti... gal ji laaabai skysta?

Ačiū už atsakymus!
Atsakyti
QUOTE(amama @ 2010 08 06, 11:02)
gal ji laaabai skysta?

Ačiū už atsakymus!

čia paprasta skysta marlė 4u.gif

Atsakyti