Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

oj, mamukai gi paskaitykit pora puslapiu atgal nu netingegit doh.gif tigi kiek galima kartotis blush2.gif apie vilnos impregnavima rashiau ir butent tas dvi priemones palyginau tongue.gif

o, kokios fainos veitinos austos kelnytes bigsmile.gif kaip noreciau isbandyt, atrodo tikrai labai mielai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2010 07 20, 17:32)
oj, mamukai gi paskaitykit pora puslapiu atgal nu netingegit  doh.gif tigi kiek galima kartotis  blush2.gif apie vilnos impregnavima rashiau ir butent tas dvi priemones palyginau  tongue.gif

o, kokios fainos veitinos austos kelnytes  bigsmile.gif kaip noreciau isbandyt, atrodo tikrai labai mielai  thumbup.gif

niugi seku vis visą temelę, matyt praskaičiau... einu ieškoti blush2.gif
net išsisaugojusi Jūsų postą turiu... blush2.gif kaip čia taip nedaskaičiau... tai gerai turėti ir sonet tą priemonę ir lanoliną 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vixiuke: 20 liepos 2010 - 18:27
Sveikos,

Gal kas bandete loveybums užmaunamas „interlokinio‶ audimo vilnos kelnaites arba sio gamintojo kitas prilaikomas vilnos kelnytes?

Kokie atsiliepimai?

user posted image
Atsakyti
sveikos
norejau paklaust, kaip per tokius karcius vaikams dedat sauskelnes? ir dar vilnones kelnaites dedat? o gal ne? g.gif

Atsakyti
Nededu sauskelniu, juolab prilaikanciu...Sysiojam ant paluciu
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2010 07 24, 21:18)
Nededu sauskelniu, juolab prilaikanciu...Sysiojam ant paluciu

o į lauką kaip einat ar jei išvažiuoti kur reikia? (čia ateičiai duomiuosi) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 07 24, 23:48)
o į lauką kaip einat ar jei išvažiuoti kur reikia? (čia ateičiai duomiuosi) smile.gif

jei silta ir tik kokiai valandziukei rtoliau nuo namu vaziuoju, tai dedu tik sauskelnyte ir kokia suknele ar marskinelius, o jei ilgiau uztrunkam, tai dedu i sauskelnes vidu vilnoni iklotuka, bet nakciai visada uzmaunu vilnones kelnytes ir dar dvigubu klynuku, bet dar niekad nakti neperkaito... smile.gif
Atsakyti
O mes jei einame ar važiuojame - dedame tik sauskelne su bambukiniu storesniu iklotu per šitus karščius. Naktį irgi nededame prilaikančįu, pas mus ypač karšta (5 aukštas) tai per dieną prikaitintas stogas naktį kankina ne tik mažus , bet ir didelius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2010 07 24, 19:49)
sveikos
norejau paklaust, kaip per tokius karcius vaikams dedat sauskelnes? ir dar vilnones kelnaites dedat? o gal ne?  g.gif

dabar sauskelnes tik i lauka naudojam ir miegui, tai dedu dazniausiai trys viename...kazkaip vasara sluoksniuot su prilaikanciom kelnytem nesinori, tai kol kas trys viename (arba viskas viename, kaip ten vadinas blush2.gif ) geriausias variantas smile.gif
Atsakyti
Ir aš nusprendžiau pabandyti daugkartines sauskelnes, nes:
mano sūneliui virš 15 mėn. ir pratinamės daryti į puoduką, kol kas gaunasi tik kakutis, bet juk dar tik pradžia smile.gif
vasarą, kai taip karšta, bent kambary noriu, kad jam prasikvėpuotų, na bet kad visur neprisisiotų, grindys tai dzin, bet va ant sofos ir pan. schmoll.gif
Taigi šiaip naudojam vienkartinius pampersus, jokių problemų neturim. Bet sugalvojau, kad gal kambary mums tiktų trusikiukai ir kokie įklotukai (įsivaizdavau, kad jie turėtų daugiau mažiau lengvai neprašlapti) ir vaikui pakvėpuotų užpakaliukas. Deja mažiausi trusikiukai S dydžio mums per dideli (76cm ir 10 kg). Nuėjus į pard. man pasiūlė nusipirkti įklotukų ir drėgmę sulaikančių kelnaičių. Kadangi viskas buvo supakuota, negalėjau apžiūrėti, o pardavėja tik vos daugiau už mane išmanė, daug kur etiketes skaitė ir pan. Žodžiu nusipirkau aš po porą skirtingų, bet likau nepatenkinta savo pirkiniu, nes tos drėgmę sulaikančios/neperšlampančios kelnaitės: 1) viršutinis sluoksnis iš 100 proc. medvilnės, vidinis iš PEVA plėvelės, 2) vidinis sluoksnis - visada sausas, vidurinis - atsparus skysčiui, išorinis - pralaidus orui. Man iškilo klausimas, kaip liaudiškai tariant klijonkė gali kvėpuoti ir leisti užpakaliukui prasivėdinti??? Ar ji ne dar blogiau praleidžia orą nei tarkim vienkartinio pamperso popieriniai sluoksniai?
Žodžiu pirmom kelnytėm, kaip dabar pasiskaičiau intere, turėčiau dar pirkti vystyklą, na arba tarkim uždėt trusikiukus, nes ta plėvelė jei liesis prie kūnelio, tai ir karšta bus, ir dirgins odelę. Tokiu atveju man įklotuko kaip ir nereikia? O antru atveju įklotukas dedasi tarp vidinio kiauro sluoksnio ir vidurio neperšlampamo. Bet jei vaikas pasisioja, tai aš ir tą įklotuką ir tas kelnaites turiu skalbt, tai ar reikalingas tas įklotukas? Ar jei jo nedėčiau, tai tiesiog sisiukas pro šonelius bėgtų?
Ačiū už patarimus nebandžiusiai mamytei ax.gif
Atsakyti
na paprastų kelnaičių - triusikiukų tai savo kleckui tikrai turite rasti wink.gif
jau nuo tokio ūgio-svorio tikrai yra. aš savajam pirkau 86 berods ūgiui, tai net ankštoki tada pasirodė.
o dėl pratinimosi, yra spec atprastukės, jūs juk vaikštot jau ir vyras sąmoningas smile.gif
va čia nuoroda apie atprastukes
jau ant besipratinančio puodukui, to neperšlampamo nereikia, na nebent į kelionę jei jau sugalvosite su tokiom važiuoti.
jos atprastukės tuom ir skiriasi nuo tų sauskelnių mažiams eko, kad vaikas pasiūsiojęs turi sušlapti - ir pamatyti, kitaip jis nesupras "kame kampas" to jo pratinimo prie puoduko.
manau pasiaukokit mėnesį vis valyti grindis. visaip aiškinti kas kur kaip kada (kol dar vasara) ir turėtų išmokti wink.gif
Atsakyti
Tai va, kad tie mažiausi, na bent kiek aš 4 parduotuvėse ir turgelyje žiūrėjau, tai yra S arba 86/92 cm ūgiui.
Atsakyti