Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(Žm@nytė @ 2010 07 08, 21:02)
ant mano bambukiniu rašo 40 skalbti. visvien galiu 60?  unsure.gif

oho, kas cia per sauskelnes, nes siaip sakyciau zemoka temperatura mano galvai? unsure.gif pas mane bambukines popolini, tai dar net patikrinau, kad tikrai iki 60 laipssniu....

del aprisamu, tai neturiu patirties, bet kiek suprantu, tai dedi ant vystyklo "ko sirdis geidzia" biggrin.gif ir tada apvynioji raistelius sukryziuojant per nugara ir surisant priekyje, manau galima deti koki vilnoni idekla, kad vystyklas iskart neperdregtu ir dar koki iklota ant virsaus, tada uzteks pakeist iklota tik g.gif
Atsakyti
Labai noresiu pagalbos renkantis sauskelnes ,pirmaja dukryte norejau uzaugint su daugkartinem buvau pakuote nusipirkusi bet nekaip sekesi su jom tai perejom ant pampersu,o antraji jau rimtai apsisprendziau kad butinai naudosiu daugkartines,pasidomejus su jomis nera taip daug vargo kaip turetu atrodyti,dabar toks platus pasirinkimas ir su lipukais knopkem,ir viduje prilaikancios ivairiu medziagu,klausimas kiek ir kokiu pilnam servisui reikia isigyti bepradedant?jau kas isbandete ivairiu firmu kokios patogiausios geriausios taip pat priemones pamerkimui dezinfekavimui skalbimui.Labai aciu uz nora padeti susigaudyti dabar sudetingoj situacijoje..it dar labai idomu turbut tenka panaudoti ir vienkartiniu,nes kaip LIGONINEJE?Isvykus I kelione ar gamtoje,manau kad butu sunku kur issiskalbt it t.t
? ACIU
Atsakyti
http://www.rasakila....s-imsevimse.htm
gal kas naudojate sitas prilaikancias kelnaites? Kokie butu atsiliepimai? Noreciau isigyti kazka is tokiu trumpesniu su nepralaidziu sluoksniu, nes vilnones nelabai man patiko.
Lauksiu komentaru ir pasiulymu. Aciu biggrin.gif
Atsakyti
Turėjau panašaus principo Bambino Mio prilaikančias - nu man jos tragiškos buvo - kietos ir per šiurkščios mažam leliuku, nuspausdavo, nurausdavo odelė ir t.t. Atradau Tots Bots prilaikančias- jos visiškai laisvai priglunda prie kūnelio, minkštutės, gležnutės,super!
P.S. įdėjau jų nuotrauką i skelbimus, kur parduodamos daugkartinės...
Atsakyti
nz.tokiu sauskelniiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2010 07 12, 11:54)
http://www.rasakila....s-imsevimse.htm
gal kas naudojate sitas prilaikancias kelnaites? Kokie butu atsiliepimai? Noreciau isigyti kazka is tokiu trumpesniu su nepralaidziu sluoksniu, nes vilnones nelabai man patiko.
Lauksiu komentaru ir pasiulymu. Aciu  biggrin.gif

kaip suprantu, medvilnines tik pacia sauskelne prilaikys, bet dregmes nesulaikys, tad vis tiek reikes kazka angt virsaus deti. ar klystu?
Papildyta:
QUOTE(bim-bam @ 2010 07 12, 21:24)
kaip suprantu, medvilnines tik pacia sauskelne prilaikys, bet dregmes nesulaikys, tad vis tiek reikes kazka angt virsaus deti. ar klystu?

oj, jau perskaiciau iki galo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(turtle @ 2010 07 09, 17:11)
oho, kas cia per sauskelnes, nes siaip sakyciau zemoka temperatura mano galvai?  unsure.gif pas mane bambukines popolini, tai dar net patikrinau, kad tikrai iki 60 laipssniu....

LittleLamb nuoroda
ir nesuprantu, tai kū daryt man tada? ar rizikuot 60 ar nea? g.gif

Liepos mėnesį ekologiškų prekių parduotuvėje "RASAKILA" su OMNI ID 15% nuolaida flanelės ir kilpinėms sauskelnėms, bei visiems 100 proc. vilnoniams gaminiams.

Parduotuvė "Rasakila": V. Gerulaičio 1, Vilnius

Atsakyti
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 07 14, 15:36)
LittleLamb  nuoroda
ir nesuprantu, tai kū daryt man tada? ar rizikuot 60 ar nea?  g.gif
[/b]

Skalbti galima 40-60C temperatūroje. Mažesnėj temeratūroj skalbiant, manau, kad reiktų naudot ką nors anibakterinio - arbatmedžio aliejų arba Nappy Fresh. Skalbiant 60 C temp. nieko sauskelnėms neatsitiks, na, tik ilgainiui gali "sutrumpėt sauskelnių tarnavimo laikas" (kaip suprantu, medžiagytė greičiau susiskalbia).
Atsakyti
QUOTE(linchic @ 2010 07 16, 14:35)
Skalbti galima 40-60C temperatūroje.  Mažesnėj temeratūroj skalbiant, manau, kad reiktų naudot ką nors anibakterinio - arbatmedžio aliejų arba Nappy Fresh.  Skalbiant 60 C temp. nieko sauskelnėms neatsitiks, na, tik ilgainiui gali "sutrumpėt sauskelnių tarnavimo laikas" (kaip suprantu, medžiagytė greičiau susiskalbia).

ok.gif oro_buckis.gif
labai tikiuosi pavyks įsigyti džiovyklę, ir tuomet galėsiu daugiau užsipirkti sauskelnių, nes dabar turiu maždaug..... na kas antrai dienai hihihi.gif
bet ir tai pažanga nail.gif

dar klausimėlis... kaip su tom prilaikančiom kelnaitėm mastau.gif
turiu vilnones kelias, ir svarstau ar verta pirkti dar vilnonių ar geriau tas su neperšlampamu sluoksniu unsure.gif
ką patars patyrusios?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm@nytė: 16 liepos 2010 - 20:41

dar klausimėlis... kaip su tom prilaikančiom kelnaitėm mastau.gif
turiu vilnones kelias, ir svarstau ar verta pirkti dar vilnonių ar geriau tas su neperšlampamu sluoksniu unsure.gif
ką patars patyrusios?
[/quote]

Aš pabandyčiau su neperšlampamu sluoksniu, ekstra atvejams
Atsakyti
Jei kas dvejojate, ar verta išlaidauti daugkartinėms sauskelnėms, nežinote ar naudosite (nes, tiesą sakant, aš pati tikrai nežinojau, ar naudosime, bet mums pasiteisino), galite išmėginti mūsų naudotas prilaikančias kelnytes, sauskelnes bei kitą gėrį:

http://www.supermama...howtopic=618976
Atsakyti
ačiū mamytėms, kurios padėjo susigaudyti sauskelnių labirintuose smile.gif atėjau dar su keliais klausimėliais ir tikiuosi Jūsų pagalbos 4u.gif

Sakykit ar šių dviejų produktų veiksmingumas toks pat? Na ir paskirtis abiejų kaip suprantu lonalizuoti:
http://www.ekomama.l...a6a7a325b0f3121
http://www_mazyliui_...o...rt&Itemid=1
jei toks pat, tai kuris geresnis? O gal pasiūlysit kažką kito prilaikančių vilnonių kelnaičių impregnavimui

Dėl prilaikančių kelnaičių... išgyrėte veitinos prilaikančias kelnaites  http://public.fotki....ns-prilaikanio/ jos žiūriu yra kelių rūšių: su megztos su raišteliais, be raištelių, austos su guma, su spaudėmis... kurios geriausios, patogiausios? Ir pirkti reikia turbūt 1 dydį?? Čia jau kaip su sauskelnėm su antru dydžiu iš karto nesužaisi? Taip pat kaip supratau reik turėti bent dvejas?

Kur perkate arbatmedžio aliejų?

Na ir gal galit pakomentuoti mano susidarytą sąrašiuką ką reik įsigyti... kiekius, firmas... gal papildyti ar kažką išbraukti...:
Daugkartinės flanelinės sauskelnės (kišeninės) 2 dydis (nuo 6 kg) apie 16 vnt.
Prilaikančios kelnaitės vilnonės 2 vnt.
Įklotai frotiniai 20 vnt.
Lanolinas
Skalbiklis sonet vilnai
Sonet skalavimo skystis arba eterinis arbatmedžio aliejus

Širdingai dėkinga už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vixiuke: 20 liepos 2010 - 08:37