neimk tu to pirmo dydzio mano irgi buvo is didziuju 4 kg berniukas iskart i antra dydi, i vidu idesi dar koki iklotuka ir neturetu ten labai jau prasysiot, na del shventos ramybes keleta gali paimti pirmo dydzio, bet sakau, jas isaugs tau per pirma menesi
mes irgi naudojam kikilio, man patinka, kruopsciai pasiutos, pigu
o veitinos prilaikancias vilnones turim irgi patenkinta, ploniukes, kai nedidelis uzpakaliukas gaunasi ir neperkarsta su jomis
as esu uz kad pirkt is mamuku siutas sauskelnes arba pacioms pasisiut
eterini alieju pilu kiekviena kart, nes man patinka arbatmedzio kvapas, vietoj skalavimo skycio, beto esu rami, kad pradezinfekuoja kazkiek
vilnones reikia skalbti su spes vilnai skirtu skalbikliu, mes skalbiam su sonet vilnai, plius reikia tureti papildomai lanolino, kuris kaip balzamas atgaivina vilna, suriebalina, nes jeigu tik plausi su tuo vadinamu skalbikliu vilnai tai isplausi visa vilnos "riebala" lanolinas yra butinas
vixiuke, vietoj pirmo dydzio sauskelniu gali pabandyti aprisamus vystyklus, ju taip greit tikrai neisaugs
Merginos, ka darau ne taip Vakar pirmasyk ryzausi savo triju savaiciu pilieciui uzdeti daugkartines. Pradejom nuo Imse vimse, paskui bambukines dar kazkurias. Na ir rezultatas - uzpakaliukas iki dabar raudonas kaip vysnia Su vienkartinem nieko panasaus niekad nebuvo, o cia net per nakti paraudimas nepraejo
QUOTE(Suomi @ 2010 07 06, 09:23)
Merginos, ka darau ne taip Vakar pirmasyk ryzausi savo triju savaiciu pilieciui uzdeti daugkartines. Pradejom nuo Imse vimse, paskui bambukines dar kazkurias. Na ir rezultatas - uzpakaliukas iki dabar raudonas kaip vysnia Su vienkartinem nieko panasaus niekad nebuvo, o cia net per nakti paraudimas nepraejo
vajei
o popieriu koki nors naudojai? bent is mano patirties su popli popieriumi uzpakaliukas jauciasi panasiai kaip su vienkartinem - jis sausumo jausma duoda, kas jauciasi ir sauskelne nuemus nes panasu, kad uzpakaliukui nepatiko net labai trumpai kontaktuoti su slapiu vystyklu
beje, dekui visoms uz pasisakymus apie bambute, ziuresim kokia bus musu patirtis
Naudojau is pradziu flisini iklota + popieriu - tada ir paraudo. Antrakart popieriaus nebedejau manydama, kad gal jis ten sust pradejo, bet tai, aisku, reikalo nebepakeite
Bandykite be flisinio ikloto ir zinoma kuo dazniau keisti vystykla. Siltu oru as stengiuosi apskritai laikyti nuoga ruryte...Pradzioje ir mano vaikelis kartais kentedavo nuo mamos ekspermentu su sauskelnemis, tai kokia raukslele nubruzindavo, tai vel kas...bet po truputi ismokome, o kadangi turiu daug rusiu sauskelniu, kurios vis kitaip segasi ir t.t. -tai labai padeda isvengti nuspaudimu ir nubruzenimu.Dar , jei ruriukas parausdavo retsykiais gausiai Sudor creamu patepdavau - jis neleidzia odelei sudrekti...
ruosiuos atsakingam darbui-pirmakart perplaut visa savo susiruosta turta /vystyklus aprisamus, prefoldus, marliukus, daugkartines, prilaikancias ne vilnones ir iklotus/-tad reikia patarimo: ar galiu skalbti 60 C viska?
QUOTE(agpa @ 2010 07 07, 17:32)
ruosiuos atsakingam darbui-pirmakart perplaut visa savo susiruosta turta /vystyklus aprisamus, prefoldus, marliukus, daugkartines, prilaikancias ne vilnones ir iklotus/-tad reikia patarimo: ar galiu skalbti 60 C viska?
as visas sauskelnes 60 laipsniu skalbiu, nes bambukinem tai maksimali temperatura siaip ant visu buna uzrasyta kokioje temperaturoje skalbti, bet manau 60 tikrai drasiai gali skalbt - tik kokiu silkiniu ar vilnoniu iklotu neimesk kartu per klaida
http://www.gdiapers....rs-sweet-bundle
galbut yra bandziusiuju sitoki varianta? Galvoju as isigyti toki rinkinuka su ikloteliais, nes prilaikancios vilnones kelnaites + sauskelnes man nelabai patiko....
galbut yra bandziusiuju sitoki varianta? Galvoju as isigyti toki rinkinuka su ikloteliais, nes prilaikancios vilnones kelnaites + sauskelnes man nelabai patiko....
QUOTE(turtle @ 2010 07 08, 08:41)
as visas sauskelnes 60 laipsniu skalbiu, nes bambukinem tai maksimali temperatura siaip ant visu buna uzrasyta kokioje temperaturoje skalbti, bet manau 60 tikrai drasiai gali skalbt - tik kokiu silkiniu ar vilnoniu iklotu neimesk kartu per klaida
aciuuu! silkiniu ir vilnoniu iklotu kaip tycia dar truksta
QUOTE(turtle @ 2010 07 08, 08:41)
as visas sauskelnes 60 laipsniu skalbiu, nes bambukinem tai maksimali temperatura
ant mano bambukiniu rašo 40 skalbti. visvien galiu 60?
ir dar, pasakykit man kaip sutramdyti reikia aprišamus vystyklus ant naujagimio?
kokia tavrka, ką kaip naudojat ir šiaip naudojimosi paslaptis išduokit
man jie tokie nenormaliai dideli atrodo
Papildyta:
QUOTE(agpa @ 2010 07 08, 10:56)
silkiniu ir vilnoniu iklotu kaip tycia dar truksta
man irgi trūksta