QUOTE(EvitaMaria @ 2010 03 02, 12:15)
Ai va dar - o tas vilnonis įklotas skirtas dėti tarp medžiaginės sauskelnės ir paprasto kilpinio įdėklo/vystyklo? Ir tada gal net nebūtinai reikia vilnonių kelnyčių ant viršaus?
O su tom ekologiškom vienkartinėm - Bambo ir Moltex - aš irgi pastebėjau mažų rausvų spuogiukų kartais. Su paprastom vienkartinėm jų nebūna (tik šunta gal labiau, ypač jei tik kur šiltesnėj patalpoj pabūna).
O su tom ekologiškom vienkartinėm - Bambo ir Moltex - aš irgi pastebėjau mažų rausvų spuogiukų kartais. Su paprastom vienkartinėm jų nebūna (tik šunta gal labiau, ypač jei tik kur šiltesnėj patalpoj pabūna).
tas vilnonis man rodos skirtas tiesiai prie odeles, nes vilna kai suslampa - jei pateko salyginai nedaug skyscio, atrodo tik dregna, o ne slapia. Bet cia man rodos kaip kam "prilimpa", vieniems tinka, kitiems ne. Nemanau, kad tinka deti i tarpa tarp ikloto ir sauskelnes, nes juk sauskelne pati irgi sugeria kazkiek, tai reikia kad tas skystis kuo toliau nuo odeles gertusi tolyn. Nors bendrai kita vertus - kadangi vlna kazkiek sulaiko, kazkiek praleidzia, gal ir galima.. zodziu, nepabandzius - neisivaizduoju Siaip gera ideja, reiks gal pabandyt... O kur jus juos perkat? as paziurejau ekomama jau nebeturi..