Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(meduolia @ 2010 06 28, 13:05)
ir dabar tai pat daryciau, pradzioj vistiek grizhti su naujagimiu, kol isivazhiuoji kol ka, dar kol pati atsigauni, taip kad savaitele kokia nieko cia tokio paneshioti vienkartines  ax.gif

drinks_cheers.gif

va va, aš ir mąstau, nes ligoninėje ir sąlygų nėr, o iš ten viską anyway reikia parsivežus gerai praskalbt vien jau saugios higienos sumetimais, tai geriau vienkartinės ir dažnai keičiamos.
o paskui - jau daugkartinės smile.gif

mums bamba jau trečią dieną, ligoninėj dar, nukrito smile.gif
pamenu prašiau atiduoti man tą spaustuką su krešuliuku sesutės, tai taip kreivai pažiūrėjo dry.gif , sakau man prisiminimui bus pasilikti smile.gif
tikiuosi antragimiui irgi panašiai bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2010 06 28, 12:05)
as pradejau det kai nukrito bambute  4u.gif tas buvo apie 9-10 diena, tiksliai nepamenu, man ten tas sagtukas ir dziustanti bambute kazkaip pradzioj kraupiai atrode, labai bijojau uzkliudyt  blush2.gif
ir dabar tai pat daryciau, pradzioj vistiek grizhti su naujagimiu, kol isivazhiuoji kol ka, dar kol pati atsigauni, taip kad savaitele kokia nieko cia tokio paneshioti vienkartines  ax.gif

bet kai virksteles liekana ta nukrenta (nu man irgi kazkodel kraupiai atrode doh.gif biggrin.gif ), tai vis tiek dar nemazai laiko bambute gyja, tai tada ja dengt tiesiog vystyklu ar kaip nors stengtis palikt neuzdengta? g.gif
Atsakyti
Ji tuomet labai greit užgija po nukritimo, na bent jau maniškiui per kelias dieneles
Atsakyti
nu cia jau apie tas bambas gaunasi poster_offtopic.gif nu net nzn, nukrito bambike, bet kol ji nukritinejo po truputi ten viskas traukesi, kai ji pilnai nukrito, dar ravalydavau, bet smigo ji vis gylyn ir gilyn, viskas cia normaliai, man vaikas buvo upoksni padares ligoninej be sauskelniu tiesiai sau ant pilvo ir ant bambutes unsure.gif atsimenu klausiu as tos akusheres ar cia nieko tokio, o ji sako:" nieko baisaus, kurkas blogiau butu kakutis", nes tipo va ten tai ner gerai, tada skubiai plaut su muilu ir su spirituku arba vandenuku pravalyt grazhiai, o sysius, na ner gerai jei dirgintu slapias vystyklas, kad neparaustu, bet del bakteriju tai manau, nieko baisaus mirksiukas.gif

aj as pradzioj ir shiaip va taip darydavau, pradzioj kol bambute buvo nesugijus:"uzdedu vienkartini, grazhiai uzdedu marline tokia skepetele nelabai stora ir tada siaustinuka ir visa kita, na ta prasme ta skepetele buna sterili islyginta gerai gerai su lygintuvu biggrin.gif cia man taip musu kaimo sesele patare, nzn daba ar cia yra nuo to naudos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(turtle @ 2010 06 28, 12:49)
va, dar vakar pries uzmiegant susimasciau, kaip deti daugkartines kol nenukritus ir neuzgijus bambute?  g.gif pasidalinkit patirtim, kas nuo gimimo naudojat, kaip ir ka dejot?  4u.gif nes kol kas planuoju ligoninej det vienkartines kokias zalesnes, o gryzus namo jau vystyklus bandyt, tik vat iskilo klausimas  g.gif

Mes tai iš ligoninės grįžus iš karto vystyklus dėjom. Man kaip tik atrodo, geriau natūrali medžiaga ant bambutės, o ne sintetika. Steriliai nelaikėm, palučių nelyginom. Užgijo gražiai, virkštelė nukrito gal kokią septintą dieną. Net su spiritu nevalėm, tik su virintu vandeniu (čia taip patarė kursuose ir ligoninėj).
Nors aš tai keisdavau vystyklus dažnai ax.gif Įkišu pro klešnę pirštą patikrinti, ar nešlapia, ir jei šlapia, keičiu... Man kažkaip gaila mažių šlapią laikyt ax.gif Tai iki bambutės tikrai nesušlapdavo niekada, mažiukai gi po mažai sysioja... O šiaip vaikai kol miega, nesysioja, tik kai prasibudina, tada (bent jau maniškis). rolleyes.gif
Atsakyti
Parduodu musu mazai devetes sauskelnes, be demiu.

2 Vnt popolini ultrafit one size organic 3-15kg po 15 lt:
http://www.ekomama.l...products_id=111

6 vnt popolini one size organic 3-15kg po 20 lt:
http://www.ekomama.l...;products_id=63

2 vnt Tots bots 3-15kg bambukiniai po 15 lt.

Kazkam perkanciam dovanu pridesiu vilnones prilaikancias kelnytes naujas.
Rasyti per a.z. 4u.gif
Atsakyti
norėjau paklausti ar yra čia mamyčių, kurios naudotų "auksarankių" siūtas sauskelnes... Kur siuva iš flanelės ir frotinio ranksluoščio bei deda poto ant viršaus vilnones prilaikančias kelnaites... norėčiau sužinoti kurios yra geriau ar tos firminės papolini ir t.t. ar ir šios namų gamybos geros?? Kainos atžvilgiu kiek matau "naminės" daug pigesnės...
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 06 29, 20:14)
norėjau paklausti ar yra čia mamyčių, kurios naudotų "auksarankių" siūtas sauskelnes... Kur siuva iš flanelės ir frotinio ranksluoščio bei deda poto ant viršaus vilnones prilaikančias kelnaites... norėčiau sužinoti kurios yra geriau ar tos firminės papolini ir t.t. ar ir šios namų gamybos geros?? Kainos atžvilgiu kiek matau "naminės" daug pigesnės...

na as ne specas sioj srity, bet pasidalinsiu savo nuomone..naudoju as kikilio sauskelnes ir esu labai patenkinta thumbup.gif is pradziu labiau patiko flanelines, bet kadangi turejau ir frotine tai galiu lygint.dabar mastau dar papildyt arsenala frotinemis nes dziusta daug greiciau smile.gif o siaip nzn kuom tos kitos brangesnes geresnes, nes pabandymui isvis tik po viena sauskelne skirtinga uzsisakiau kad paziuret kas per daiktas ir man patiko, plius kaina zenkliai skiriasi nuo tu kitu ax.gif zodziu man tiko ir patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nigma @ 2010 06 29, 20:56)
na as ne specas sioj srity, bet pasidalinsiu savo nuomone..naudoju as kikilio sauskelnes ir esu labai patenkinta  thumbup.gif  is pradziu labiau patiko flanelines, bet kadangi turejau ir frotine tai galiu lygint.dabar mastau dar papildyt arsenala frotinemis nes dziusta daug greiciau  smile.gif o siaip nzn kuom tos kitos brangesnes geresnes, nes pabandymui isvis tik po viena sauskelne skirtinga uzsisakiau kad paziuret kas per daiktas ir man patiko, plius kaina zenkliai skiriasi nuo tu kitu  ax.gif  zodziu man tiko ir patiko  4u.gif

ačiū 4u.gif aš taip noriu naudoti daugiakartines sauskelnes, bet kuo daugiau skaitau, tuo man painiau... ir vis laiko mažiau lieka iki leliaus gimimo... o kiek reikėtų nusipirkti sauskelnių pirmo dydžio? Kiek skaitau tai apie 20 reiktų turėti? Aš manau skalbčiau kasdien. Ir susidariau nuomonę, kad pagal dydžius yra geriau, nei one size?
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 06 29, 20:14)

Naudoju flanelines sauskelnes, siutas mamos Veitinos ir dar keleta "firminiu" one size, tai man tos namu darbo flanelines zymiai labiau patinka, ir isdziusta greitai, ir uzpakalis nedidelis, ir niekas pro sali neprateka thumbup.gif
One size manes tikrai nesuzavejo, vaikui sesi men., o vis tiek krasteli reikia atlenkinet ir ten gaunasi stora, man nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 06 29, 22:35)
ačiū  4u.gif  aš taip noriu naudoti daugiakartines sauskelnes, bet kuo daugiau skaitau, tuo man painiau... ir vis laiko mažiau lieka iki leliaus gimimo... o kiek reikėtų nusipirkti sauskelnių pirmo dydžio? Kiek skaitau tai apie 20 reiktų turėti? Aš manau skalbčiau kasdien. Ir susidariau nuomonę, kad pagal dydžius yra geriau, nei one size?

nu as turiu 11..bet as ne visad jas naudoju..nakti miegam su vienkartinem ir i lauka einam su vienkartinem..namie buna su daugkartinem smile.gif vasara man labiau patinka jas naudot, nes man vigi pasitaiko kad reik perengt daznai nes prasisioja, tai kai silta super nes tik su sauskelnem buna, pakeiciu ir viskas, nu bet cia jau mano tinginyste blush2.gif tai tu vienuolikos man uztenka..i diena kokios 5-6 sueina ir vakare skalbiu nes mano turimos flanelines pagrinde dziusta ilgai o va frotines siuo metu ima virsu nes greit dziusta, reiks dar uzsakyt..kadangi imiau sauskelnes su spraudem tai manau 2 dydis geriausias, tinka irmaziukui ir didesniam vaikiukui, nes spraudes reguliuojasi smile.gif na bet cia tik mano patirtis tokia, neabejoju kad dauguma mamu siam skirelyje issamiau patars ir pasidalins patirtim 4u.gif
beje priezastis kodel naudoju daugkartines yra vaikiuko uzpakaliukas grazus, nepalyginsi koks buvo kai naudojom tik vienkartines smile.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif ultragarso metu sakė, kad lelius iš didžiųjų, tai vat ir galoju, kad pačių mažiausių kaži ar verta pirkti... antras dydis rašo nuo 6kg, tai jei su lipdukais gal ir nuo tų galim pradėti, plius ligoninėj manau panaudosim vienkartinius...
O tarim turiu jau sauskelnių kiek reikia (visgi apie 20 kokių galvoju, mano mama siuvėja, sakė bandysim siūti), pora vilnonių kelnaičių ir įklotų... ką dar reik jų priežiūrai nusipirkti?
Su kuo skalbiat? Vilnonėm kelnaitėm kaip supratau reik linolino (taip berods vadinasi). Skaičiau dar diskutavot apie kvapnų aliejų, jį pilate skalbdamos sauskelnes kiekvieną kartą? 4u.gif
Atsakyti