Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

o verta isigyt ta vystyklu maiseli? ar palaidus? mastau.gif cia tuo atveju, jei vystyklus ne atskirai, o kartu su vaikiuko drabuzeliais skalbt..
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2010 06 24, 17:40)
o verta isigyt ta vystyklu maiseli? ar palaidus? mastau.gif cia tuo atveju, jei vystyklus ne atskirai, o kartu su vaikiuko drabuzeliais skalbt..

turiu, netelpa man jis i kibira, kad iklot, o pries skalbiant tingiu zaisti su tuo maisu blush2.gif
Atsakyti
o kada jus jau zinot, kad reik pakeisti vystyklus ir kas kiek laiko mazdaug tai darote? As keiciu, kai padaro kaki ir kai jauciu, kad jau prilaikancios kelnaites truputi lyg dregnos. Bet jei ilgiau palaikytum, tai gal ir sisiukas prabegtu pro jas? Galvoju nakti visa vaikas ismiegotu su jomis ar ne?
Atsakyti
Aš tai jaučiu maždaug pagal vaiko sysiojimą, maniškis dažnokai sysina, tai ir sauskelnę laikau max max 2val., vis pagalvoju ...gi kad ir vienas sysiukas, jau šlapia ir kaip nesmagu...kai buvo naujagimis, tai praktiškai kiekvienoje sauskelnėje kakutis būdavo, dabar tuoj 4mėn., tai dažnai būna tik šlapi vystyklai...Priklausomai nuo prilaikančių kelnaičių - vienos būna viengubos, kitos dvigubos - praleis greičiau ar lėčiau drėgmę
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2010 06 27, 12:08)
vis pagalvoju ...gi kad ir vienas sysiukas, jau šlapia ir kaip nesmagu..

bet mes vis pamirštam, kad ir su vienkartine sauskelne vos vieka karta pasisiojus dregme jauciama taip pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Felisė @ 2010 06 27, 13:51)
bet mes vis pamirštam, kad ir su vienkartine sauskelne vos vieka karta pasisiojus dregme jauciama taip pat  ax.gif

Tikrai, kažkaip vis atrodo ,jog vienkartinėse drėgmė nesijaučia, net nežinau kodėl.. schmoll.gif
Atsakyti
nzn kaip nakti reiktu ismiegot su viena sauskelne tikrai neiseitu (cia as apie saviski) blush2.gif reiktu man minimaliai keltis kokius 3-4 kartus keisti, nes ryta kai nuemu vienkartini jis toks sunkus buna, kad ohohoho doh.gif kazkada bandziau nakti migdyt su daugkartinemis tai kazkas buvo baisaus, na tada mano mazhius buvo kokiu poros menesiu jis ir kakodavo naktimis, tai galiausiai buvo taip kad prikakojo mums lova (miegam visi kartu) ir patalyne, nes miega ant shoniuko ir prasikakino nu zhodziu buvo nekas lotuliukas.gif
o dar ir maitinu nakti, tai delto daug sysioja, na net nznz reiks palaukt geresniu laiku, kada nustos keltis ir maitintis, nieko cia nebus schmoll.gif

o diena, viskas puikiai, net po pietu miegelio kuris pas mus buna 2-3val jis atsikelia sausas thumbup.gif tada ant puoduko
bet jeigu zhaidziam ar kur keliaujam tai pasiziuriu daznai kas valanda
anksciau budavo, kad vaika islaikyt grynai sausa, tai buvo neimanoma, juk tie mazhiai sysioja kas 15 min doh.gif tai pajausdavau dregme per vilnos kelnaites ir keisdavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2010 06 23, 11:23)
o ta masaziste man idomu kaip ji pati vaikysteje atsisedo??  doh.gif  biggrin.gif tais laikais juk nebuvo jokiu pampersu, visi ems uzaugom su vystykliukais, taip kad nemanau kad cia tiesos jos pasakyme yra

lotuliukas.gif
čia geras pastebėjimas!

QUOTE(ylli @ 2010 06 23, 13:31)
Savo mažajai daugkartines pradėjau dėti vėlai-8-tą mėnesį.Netrukus po to ji išmoko atsistoti  smile.gif  Tai gal tada daugkartinės tai padaryti padeda,o vienkartinės-trukdo? lotuliukas.gif
Manau,kad vaikas gyvena savo ritmu,ir jam sauskelnės nei padeda,nei trukdo  smile.gif

QUOTE(veitina @ 2010 06 23, 14:53)
o mano mazes masaziste atvirksciai sake  tongue.gif beje, mano mergina pati atsisesti pradejo apie 7,5 men, kai masaziste ismoke, o uztai pati stotis isikibdama pradejo apie 6 men... manau, kiekvienam vaikiukui ateina laikas ir jis pats nusprendzia ka ir kada daryt mirksiukas.gif

va va, nuraminot!

QUOTE(ssaule @ 2010 06 27, 12:51)
o kada jus jau zinot, kad reik pakeisti vystyklus ir kas kiek laiko mazdaug tai darote? As keiciu, kai padaro kaki ir kai jauciu, kad jau prilaikancios kelnaites truputi lyg dregnos. Bet jei ilgiau palaikytum, tai gal ir sisiukas prabegtu pro jas? Galvoju nakti visa vaikas ismiegotu su jomis ar ne?

aš dieną keičiu kas tris valandas, naktį - apie pirmą nakties ir ryte prašvitus, kai atsikelia pavalgyt (2,5 mėn. mums)

nors šiaip sunku nuspėt, daugkartiniuose net nesijaučia, kada prikakenta. Su vienkartiniais šiuo atžvilgiu paprasta

beje maniškis zirzt pradeda, kai jau jį sauskelnės šlapios nervina - dičkę auginom su vienkartiniais, tai jokių pretenzijų neturėjo, kuo daugiau prikakota, tuo smagiau jai būdavo

Atsakyti
o kaip kakiai išsiplauna iš perfoldų ir paprastų marlinių vystyklų? juos irgi galima laikyti porą dienų kibiriuke?
Atsakyti
puikiausiai issiplauna! as kakuti po duso srove nuplaunu, tada uzpurskiu Ringuvos skysto muilo su tulzimi ant demiu ir palieku kibire, kai jau prisikaupia daugiau skalbimo, panasiai po kokiu 2 dienu, tada plaunu.
Atsakyti
apie koki cia vystyklu maiseli kalbejot? g.gif

va, dar vakar pries uzmiegant susimasciau, kaip deti daugkartines kol nenukritus ir neuzgijus bambute? g.gif pasidalinkit patirtim, kas nuo gimimo naudojat, kaip ir ka dejot? 4u.gif nes kol kas planuoju ligoninej det vienkartines kokias zalesnes, o gryzus namo jau vystyklus bandyt, tik vat iskilo klausimas g.gif
Atsakyti
as pradejau det kai nukrito bambute 4u.gif tas buvo apie 9-10 diena, tiksliai nepamenu, man ten tas sagtukas ir dziustanti bambute kazkaip pradzioj kraupiai atrode, labai bijojau uzkliudyt blush2.gif
ir dabar tai pat daryciau, pradzioj vistiek grizhti su naujagimiu, kol isivazhiuoji kol ka, dar kol pati atsigauni, taip kad savaitele kokia nieko cia tokio paneshioti vienkartines ax.gif
Atsakyti