Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(Dzintariukas @ 2010 06 22, 19:14)
Gal kas nors jau išbandėte vystyklus ar įklotus su diaperMaker ZORB?  g.gif

tikrai ydomu g.gif
ir interenational shipping tik 5$ g.gif

viso dydzio vidutiniokas 12,50$ bamboo arba kanape
mažu reik pabandyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm@nytė: 23 birželio 2010 - 11:54
QUOTE(kulipka @ 2010 06 22, 18:02)
masažistė sakė tokią baiką: tipo vaikas sėdėt niekaip neišmoko, nes su daugkartinėm buvo. Pakeitė į vienkartines - išmoko...
kokia jūsų patirtis?

Savo mažajai daugkartines pradėjau dėti vėlai-8-tą mėnesį.Netrukus po to ji išmoko atsistoti smile.gif Tai gal tada daugkartinės tai padaryti padeda,o vienkartinės-trukdo? lotuliukas.gif
Manau,kad vaikas gyvena savo ritmu,ir jam sauskelnės nei padeda,nei trukdo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kulipka @ 2010 06 22, 19:02)
masažistė sakė tokią baiką: tipo vaikas sėdėt niekaip neišmoko, nes su daugkartinėm buvo. Pakeitė į vienkartines - išmoko...
kokia jūsų patirtis?

o mano mazes masaziste atvirksciai sake tongue.gif beje, mano mergina pati atsisesti pradejo apie 7,5 men, kai masaziste ismoke, o uztai pati stotis isikibdama pradejo apie 6 men... manau, kiekvienam vaikiukui ateina laikas ir jis pats nusprendzia ka ir kada daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2010 06 22, 15:41)
del kibiro, tai nzn paprastas, gal jau tokiu ir nebera, nzn be jokiu skyliu be nieko paprastas kibiras ir dangtis, kam tos skyles??

del vedinimosi blush2.gif kad ten nesustu..nors jei kas antra diena plaunam, gal ir nieko g.gif
Atsakyti
o prefoldus isplovus galima dziauti ant radiatoriaus ar reikia naturaliai dziovinti? Ir ar butina i juos deti iklotuka?
Atsakyti
labas rytas, mama man davė išsaugotas naujutelaites tarybines palutes smile.gif Ar galima jas naudoti kaip vystyklą? Vienos medžiaginės, kitos flanelinės
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2010 06 24, 09:08)
labas rytas, mama man davė išsaugotas naujutelaites tarybines palutes smile.gif Ar galima jas naudoti kaip vystyklą? Vienos medžiaginės, kitos flanelinės

aisku kad galima, kaip fainai wub.gif koks dydis??? ar labai plonos??

http://www.rasakila....imo-schemos.htm

va ziurek, cia visi lankstymo budai, jeigu pas tave labai dideles palos tai gal geriausia butu vystyti trikampiu, ten yra parodyta, beja tuo trikampiu labai sveika klubams, mums taip ortopedas sake thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2010 06 24, 12:01)
aisku kad galima, kaip fainai  wub.gif koks dydis??? ar labai plonos??

http://www.rasakila....imo-schemos.htm

va ziurek, cia visi lankstymo budai, jeigu pas tave labai dideles palos tai gal geriausia butu vystyti trikampiu, ten yra parodyta, beja tuo trikampiu labai sveika klubams, mums taip ortopedas sake  thumbup.gif

yra 90x105, kitos manau 80x90 smile.gif

ačiū už schemą 4u.gif tu mano mokytoja geriausia, reiks tau siųsti saldainių oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2010 06 23, 11:23)
naudojam sausukus, mums jie veikia, sysius kaip pro reti prateka i kitus sauskelnes sluoksnius, skalbiam kartu su sauskelnem dazniausiai ant 40laipsniu temp arba 60laipsniu temp
gal netokius nusipirkot???
mes pirkom is gugu.lt

Tai per juos skystis iškarto prateka? Gal tikrai ne tokį turiu ax.gif O jūs dedat tik nakčiai ar visada? Kokį kiekį labiau verta pirkti - 5 ar 10 vnt.? O su jais nebūna stipresnis kvapas?

QUOTE(ssaule @ 2010 06 23, 20:26)
o prefoldus isplovus galima dziauti ant radiatoriaus ar reikia naturaliai dziovinti? Ir ar butina i juos deti iklotuka?

Įklotuko dėti nebūtina mirksiukas.gif Galima džiovinti ir ant radiatoriaus. Kiek žinau, tik šilko ant radiatoriaus džiovinti negalima. Na gal dar ir vilnai nelabai gerai...
Atsakyti
del skalbimo man dar neaiskumu yra..tarkim as dbr skalbiu visus rubus sonet skalb.skysciu arba marselio muilu, kai lelius bus irgi planuociau skalbt ne atskirai, o kartu rubelius, vystyklus. na nebent i maiseli ta spec. pacius vystyklus det? ar visgi atskirai leliuko daiktus skalbt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2010 06 24, 16:51)
del skalbimo man dar neaiskumu yra..tarkim as dbr skalbiu visus rubus sonet skalb.skysciu arba marselio muilu, kai lelius bus irgi planuociau skalbt ne atskirai, o kartu rubelius, vystyklus. na nebent i maiseli ta spec. pacius vystyklus det? ar visgi atskirai leliuko daiktus skalbt? unsure.gif

as nuo kokio trečio mėn pradėjau kartu skalbt... iki tol nzn kodėl bet skalbdavau atskirai.. dabar iškart skalbčiau kartu...
Atsakyti
QUOTE(Dzintariukas @ 2010 06 24, 15:33)
Tai per juos skystis iškarto prateka? Gal tikrai ne tokį turiu  ax.gif O jūs dedat tik nakčiai ar visada? Kokį kiekį labiau verta pirkti - 5 ar 10 vnt.? O su jais nebūna stipresnis kvapas?

Jo, turi prateketi ir likti toks beveik sausas, del to jis ir vadinasi "sausasis"
as buvau 10 vnt. nusipirkus bet poto pardaviau 5vnt. nes per daug, as tik kai einam i lauka ar i pardes vaziuojam tada tik ji dedu blush2.gif
gal kazkiek ir aitresnis kvapelis, bet nezinau ar tikrai del jo gal tik sutapimas blush2.gif

QUOTE(agpa @ 2010 06 24, 15:51)

as kai laukiausi mazhiaus irgi viska perskalbiau ir nemaishiau kur musu su vyru rubai kur jo, viska skalbiau tik jo, poto kol bambute nenukritus irgi skalbiau rubeliai ejo atskirai, vystyklai atskirai ir musu rubai atskirai, eina peklan kiek skalbimu budavo doh.gif
kai suejo menesis viska skalbiau tiek jo rubelius tiek musu su vyru tiek vystyklus bendrai cool.gif nors bambute nukrito ir normaliai apie 7-8 d. bet poto dar ji vistiek tokiu isskyruku budavo kazkaip palaukiau menesiuka gera kol viskas susitvarke grazhiai ir tada sumesdavau kartu, nes jeigu atskirai kaip pagal teisybe ir reiketu daryt tai turbut uzkaistu musu skalbimo masinos varikliukas blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti