Norejau paklausti ar virinate sauskelnes? Mano prefoldai isskalbus eme skleisti nemalonu kvapa...isdziuva ir lyg nieko, bet kai vaikiukas pasysioja, tai ojjjj Skalbiu kas 2a dienele,tai gal jie per ilgai dregni buna? sunaudotas sauskelnes metu i kruva, labiau istepliotas ismuilinu ukiniu muilu. Pasidalinkite patirtimi kaip jus darote...kaip su tuo eteriniu aliejumi?
QUOTE(vaidyte @ 2010 06 21, 19:35)
Norejau paklausti ar virinate sauskelnes? Mano prefoldai isskalbus eme skleisti nemalonu kvapa...isdziuva ir lyg nieko, bet kai vaikiukas pasysioja, tai ojjjj Skalbiu kas 2a dienele,tai gal jie per ilgai dregni buna? sunaudotas sauskelnes metu i kruva, labiau istepliotas ismuilinu ukiniu muilu. Pasidalinkite patirtimi kaip jus darote...kaip su tuo eteriniu aliejumi?
musiskes sauskelnes irgi skleidzia kvapa (anksciau to nebuvo), dabar dziovinu dziovykleje, tad dregni ilgai nebuna, skalbiu kasdien arba kas antra diena, bet tokiu atveju tada jau bunu praplovus rankomis siek tiek. nezinau, kodel tas kvapas yra... dabar esame ne namie, tad arbatmedzio aliejaus nenaudoju. grizus tikriausiai reiks naudot, manau panaikintu ta kvapa
QUOTE(meduolia @ 2010 06 18, 11:09)
all in one, mums labiausiai patinka tokios "importines" "mother ease" bet shiaip labai i jas panashios yra va tokios http://www.ekomama.l...;products_id=63
mes va dar tas popolini keleta turim tai irgi dziaugiames
ot kad prirasiau
mes va dar tas popolini keleta turim tai irgi dziaugiames
ot kad prirasiau
ačiū labai!
QUOTE(Felisė @ 2010 06 20, 15:43)
jei norit vieno dydzio naudoti nuo gimimo, tai siulyciau mamabless kanapines arba bambukines. Jos plonesnes ir uzpakaliukas tikrai net mazam vaikuciui neatrodo issiputes.
arba baby beehinds. sios sugeria daugiau, bet truputi sukieteja. Ypac dziovinant ne dziovykleje.
arba baby beehinds. sios sugeria daugiau, bet truputi sukieteja. Ypac dziovinant ne dziovykleje.
ačiū
QUOTE(vaidyte @ 2010 06 21, 21:35)
Norejau paklausti ar virinate sauskelnes? Mano prefoldai isskalbus eme skleisti nemalonu kvapa...isdziuva ir lyg nieko, bet kai vaikiukas pasysioja, tai ojjjj
ant šilkinio ikloto maišelio rašo kad gali būti nemalonus kvapas sudrėkus
o pamenu ir kanapini vystyklą po pirkimo, kai išskalbiau, pirkau popolini, vaikų šaly - parodoj, apsiprekinau,
tai irgi ten pardavėja sakė- aišigąst dėl kvapo, sako kai kuriuos erzina,
bet kad labai jau kažkokį skleistų nemalonų nepasakyčiau
tiesa, su pirmagimiu turėjau permažai tų vystiklų ir kantrybės
tai tik keliskart panaudojau.
va dabar jau prekinuosi po truputi, kaupiu atsargas, ir bandysiu iš peties darbuotis su naujagimiu
1. dar klausimas, kuriam laikui tarkim užtenka 10ml arbatmedžio?
paknisau e-bay, na ir nežinau, ar 10ml, ar 30ml ar net 50ml apsimoka išsyk.
priedo, ar skirtingų gamintojų jis gali tarkim turėti skirtingą kvapą? ar pan?
mačiau su pipete (manau turi b8t patogiau nei vien buteliukas)
bet su pipete atrodo tik po 50ml
2. ir dar.. kokius kibiriukus naudojat sausam laikymui panaudotų sauskelnių?
QUOTE(laumzirga @ 2010 06 21, 11:54)
greit pristatysim laukiam audinio
kaip idomiai, nagi nagi, laukiam
QUOTE(agpa @ 2010 06 21, 15:38)
va, va! aciu, paziurejau, tai kaina 30lt.
ir laukiu to tasko ivertinimo
Papildyta:
patarkit del dydziu iklotu gal isties geriau pirkt iskart 2 dydzio, juolab berniukui
ir laukiu to tasko ivertinimo
Papildyta:
patarkit del dydziu iklotu gal isties geriau pirkt iskart 2 dydzio, juolab berniukui
as nesismulkinau ir emiau iskart didesnius, pas mane irgi berniukas
QUOTE(adrytės mama @ 2010 06 21, 16:30)
Nužiūrėjau, kad ebėjuje galima įsigyt 50 ml ar net 100 ml talpos buteliukus arbatmedžio aliejaus. O ir kainos labai jau neblogos, palyginus su mūsiškėm. Ten 50 ml kainuoja vos ne tiek pat, kiek pas mus 30 ml
noreciau as dideles bonkutes
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 06 21, 19:01)
o jei dar vienam mieste kelis buteliukus - tai dar ir siuntimas pasidalintų, ir gal kainą pamažintų, reik užklaust pardavėjo
man čiur reik vieno buelaičio.
man čiur reik vieno buelaičio.
jeigu organizuojat koki pirkima tai as jungciausi, paimciau ta didziausia bonkute
QUOTE(vaidyte @ 2010 06 21, 20:35)
nevirinu, skalbiu ant 40 temp, arba ant 60 temp, i mashinos skalavimo skyreli ilasinu arbatmedzio, kolkas jokio kvapelio, esu patenkinta, esu girdejus kad kai vaikui dygsta dantukai tada sysius buna toks negerietis ir delto smirda sauskelnes, kazkuri mama buvo pravirinus ir dingo tas kvapelis bandykit pravirint gal viena karta
mes skalbiam ir kas tris dieneles, delto nesukit sau galvos, tuo labiau jei su muiliuku dar patrinat isteptas, mes ir taip darom
arba galit bandyt, i kibira ilashint eterinio aliejaus ir poto iklot ta maisha skalbiniu, ta prasme kad tas aliejus nesiliestu tiesiogiai su sauskelnem na ir va taip laikyt, kitos tai pripila vandens, ilashina aliejaus ir meta tas sauskelnes i ta vandeni ir taip laiko, bet man tai tas pirmas kazkaip priimtiniau atrodo
QUOTE(Dzintariukas @ 2010 06 21, 22:55)
LT nera, bet galima atsisiųsti Aš kaip tik planuoju užsisakinėti kanapinio, gal kas norite prisijungti? Būtų pigesnis siuntimas Geriau būtų vilnietės
kaip idomiai, as gal irgi visai prisijungciau, bet kad as siut nemoku, na nebent kokius iklotus reiktu ieskot kas pasiutu, o man reiktu kanapinio audinuko
QUOTE(belle femme @ 2010 06 22, 09:23)
ačiū labai!
ačiū
o pamenu ir kanapini vystyklą po pirkimo, kai išskalbiau, pirkau popolini, vaikų šaly - parodoj, apsiprekinau,
va dabar jau prekinuosi po truputi, kaupiu atsargas, ir bandysiu iš peties darbuotis su naujagimiu
ačiū
prekinkis, prekinkis, as irgi prekinaus is anksto kad problemu nebutu, kai daug visokio gerio turi poto jokio vargo su tom sauskelnem as tai ir savo bendramintem visad sakau, kad reik susipirkt tiek kad nejaustum "oj pasibaige, ojj neisdziuvo"
1. 10 ml, man ilgokai gal kokiam menesiui, aj as ilasinu tai gal kokius 6-7 lashus i ta skalbenkes skalavimo skyreli. Pries tai turejau 5 ml is rasakilos, tai suejo laaabai greit o 15 litu mokejau, atseit ekologishkas
2. paprastas kibiriukas su dangciu is jysko, kazkaip tokiems dalykams daug pinigu nelinkus taskyti o beto as ta kibiriuka pastacius "tamsiajam kambariuke" ne WC tai kazkaip ir nesijaucia
QUOTE(meduolia @ 2010 06 22, 11:00)
1.as nesismulkinau ir emiau iskart didesnius, pas mane irgi berniukas
2.kaip idomiai, as gal irgi visai prisijungciau, bet kad as siut nemoku, na nebent kokius iklotus
3.kai daug visokio gerio turi poto jokio vargo su tom sauskelnem as tai ir savo bendramintem visad sakau, kad reik susipirkt tiek kad nejaustum "oj pasibaige, ojj neisdziuvo"
4. paprastas kibiriukas su dangciu is jysko, kazkaip tokiems dalykams daug pinigu nelinkus taskyti o beto as ta kibiriuka pastacius "tamsiajam kambariuke" ne WC tai kazkaip ir nesijaucia
2.kaip idomiai, as gal irgi visai prisijungciau, bet kad as siut nemoku, na nebent kokius iklotus
3.kai daug visokio gerio turi poto jokio vargo su tom sauskelnem as tai ir savo bendramintem visad sakau, kad reik susipirkt tiek kad nejaustum "oj pasibaige, ojj neisdziuvo"
4. paprastas kibiriukas su dangciu is jysko, kazkaip tokiems dalykams daug pinigu nelinkus taskyti o beto as ta kibiriuka pastacius "tamsiajam kambariuke" ne WC tai kazkaip ir nesijaucia
1.vat ir man tokia mintis, kad iskart didesnius. be to, tas 2 dydis ne ka ten didesnis, pats tas bernuzeliam
2. iklotus ir as dar pabandyciau
3.pasigirk, kiek turi gerio
4.kiauras dangtis, ar ne?
QUOTE(agpa @ 2010 06 22, 13:14)
pirmam vystyklystes laikotarpiui turejau 20 sauskelniu ir tiek pat iklociuku
dabar jau ta pati didziausia dydi III naudojam arba tas one size nu zhodziu pacias didziausias tai turiu 26 sauskelnes ir iklotu daugiau negu sauskelniu nzn prisikaupe as labai megeja vis kokiu uzsisakyt
bet daba ant puodo jau darom tai tiek daug nebenaudojam
del kibiro, tai nzn paprastas, gal jau tokiu ir nebera, nzn be jokiu skyliu be nieko paprastas kibiras ir dangtis, kam tos skyles??
i | - draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. |
Prašom neteršti temos, nes tokie komentarai - laikini ir įdomus tik konkrečioms pirkėjoms. Forume turime asmeninių žinučių f-ją, taip pat turbūt dauguma naudojamės el. paštu
QUOTE(vaidyte @ 2010 06 21, 21:35)
mes metam į didelį plastmasinį kibirą su vandeniu + arbatmedžio keliais lašais, perkam čia vietoj buteliuką mažą už 18 lt/10 ml lietuvių gamybos, jis kažkoks bekvapis, prieš tai pirkom estišką už 12 lt., tai jis man kokiu tai skiedikliu paduodavo
tai nebesmirdi niekas
masažistė sakė tokią baiką: tipo vaikas sėdėt niekaip neišmoko, nes su daugkartinėm buvo. Pakeitė į vienkartines - išmoko...
kokia jūsų patirtis?
dar, tiesa - labai faina vasarą sauskelnes padžiovint ant saulės - neišplaunamos dėmės dingsta arba sumažėja gerokai
Norėjau paklausti, naudojančių sausuosius įklotus - kokioje temperatūroje skalbiate? Ir ar jie "veikia" normaliai? Nes aš pabandžiau ant tokio įkloto vandens užpilti, tai jis net nesusigeria, taip ir lieka ant paviršiaus O kaip jis tada išstumia tą skystį į kitą pusę, kad jis net nepersigeria kiaurai?
Gal kas nors jau išbandėte vystyklus ar įklotus su diaperMaker ZORB?
QUOTE(kulipka @ 2010 06 22, 18:02)
masažistė sakė tokią baiką: tipo vaikas sėdėt niekaip neišmoko, nes su daugkartinėm buvo. Pakeitė į vienkartines - išmoko...
kokia jūsų patirtis?
dar, tiesa - labai faina vasarą sauskelnes padžiovint ant saulės - neišplaunamos dėmės dingsta arba sumažėja gerokai
kokia jūsų patirtis?
o ta masaziste man idomu kaip ji pati vaikysteje atsisedo?? tais laikais juk nebuvo jokiu pampersu, visi ems uzaugom su vystykliukais, taip kad nemanau kad cia tiesos jos pasakyme yra
jo del dziovinimo lauke, tai grazhiai balinasi
QUOTE(Dzintariukas @ 2010 06 22, 18:14)
Norėjau paklausti, naudojančių sausuosius įklotus - kokioje temperatūroje skalbiate? Ir ar jie "veikia" normaliai? Nes aš pabandžiau ant tokio įkloto vandens užpilti, tai jis net nesusigeria, taip ir lieka ant paviršiaus O kaip jis tada išstumia tą skystį į kitą pusę, kad jis net nepersigeria kiaurai?
naudojam sausukus, mums jie veikia, sysius kaip pro reti prateka i kitus sauskelnes sluoksnius, skalbiam kartu su sauskelnem dazniausiai ant 40laipsniu temp arba 60laipsniu temp
gal netokius nusipirkot???
mes pirkom is gugu.lt
ne tokiu nebandem kazi kaip ten jie
na, apsipirkau ir as galu gale - isigijau trumpas ir ilgas kelnytes is Rasakilos, prefoldu kazkiek pirmo ir trecio dydzio , nes antro nebuvo, bambukiniu sauskelniu Babykicks. Dar is kikilis.com uzsisakiau sauskelniu, tai laukiu atsiunciant.
Siandien savo vyruka perfoldu kol appmuturiavau, tai 2 apsiusioti spejo na, nezinau, pirmas dydis gal jau ir ankstokas, o su treciu uzpakaliukas toooks nenormaliai didelis.... ir nezinau, kokia virsutine dali vilkti- kojytes taip siltai su tom kelnytem, o va virsuje tik plonus marskinelius apvilkau, nes i sliauztus vilkti pabijojau, kad uzpakaliukui bus silta...Kaip jus velkate?
Zodziu, dar reikes igusti su tais vystyklais ir turbut daugiau naudosime sauskelnes. Dar zadu is gu-gu mikropluosto sauskelnes pabandyti, nes jos greiciausiai dziusta.
Siandien savo vyruka perfoldu kol appmuturiavau, tai 2 apsiusioti spejo na, nezinau, pirmas dydis gal jau ir ankstokas, o su treciu uzpakaliukas toooks nenormaliai didelis.... ir nezinau, kokia virsutine dali vilkti- kojytes taip siltai su tom kelnytem, o va virsuje tik plonus marskinelius apvilkau, nes i sliauztus vilkti pabijojau, kad uzpakaliukui bus silta...Kaip jus velkate?
Zodziu, dar reikes igusti su tais vystyklais ir turbut daugiau naudosime sauskelnes. Dar zadu is gu-gu mikropluosto sauskelnes pabandyti, nes jos greiciausiai dziusta.