Man POpolini one size naujagimiui taip pat buvo nepatogu, kai jau priaugom iki tokio svorio, kai galima segti paprastai, neatlenkiant krasciuko - patapo labai patogiomis geromis sauskelnemis
kaip aciu uz dalinimasi patirtimi man irgi labai aktualu dabar pasiruosti tinkamai mazo leliaus vystymui...
siaip as irgi susimasciau, kad segamos sauskelnes speju tik nuo kokiu 3-4 menesiu patogesnes turbut o iki tol geriau matyt koks "plonesnis" variantas
siaip as irgi susimasciau, kad segamos sauskelnes speju tik nuo kokiu 3-4 menesiu patogesnes turbut o iki tol geriau matyt koks "plonesnis" variantas
QUOTE(turtle @ 2010 06 06, 08:52)
dėl to plonesnio varianto,aš pagalvojau, kad kol mažiukas visai, gal užteks įkloto, marlinio vystyklo paprasto su snapiu ir kelnyčių ant viršaus
Jei mokesit teisingai susekti prefoldus su snapiu, taip, kad kakiai neprabegtu ir neteptu vilnoniu kelnyciu, tada tai tikrai patogus ir pigus variantas. Vien iklotai i vilnones negerai, tai, kad kakiais istepamos vilnones, o leliai kakinas daznai.
Susegamos sauskelnes taip pat labai patogu, lengviau uzsekti nei prefoldus. Jei dydis butent toks kokio reikia leliukui, tai ir to uzpakaliuko labai neispucia. Tik minusas, kad pacias maziausias sauskelnes leliukai isauga greitai. Tokiu atveju del kainos super variantas siutos flanelines sauskelnes.
Is kitos puses pabandykite it universalias kelias nusipirkti. Yra mamu, kurioms jos patiko ir tiko nuo pradziu. O jei netiks ne beda, po keletos menesiu tikrai bus geros.
Susegamos sauskelnes taip pat labai patogu, lengviau uzsekti nei prefoldus. Jei dydis butent toks kokio reikia leliukui, tai ir to uzpakaliuko labai neispucia. Tik minusas, kad pacias maziausias sauskelnes leliukai isauga greitai. Tokiu atveju del kainos super variantas siutos flanelines sauskelnes.
Is kitos puses pabandykite it universalias kelias nusipirkti. Yra mamu, kurioms jos patiko ir tiko nuo pradziu. O jei netiks ne beda, po keletos menesiu tikrai bus geros.
QUOTE(turtle @ 2010 06 06, 08:52)
kaip aciu uz dalinimasi patirtimi man irgi labai aktualu dabar pasiruosti tinkamai mazo leliaus vystymui...
mums tas plonesnis variantas buvo prefoldai susegti su snapiu, labai smagiai nesiojosi
Sveikos, ar metat vystyklu popieriu (ta paprasta, ne ryziu) i klozeta? Man vis kazkaip baisu, kad neuzsikimstu, nors ir raso, kad galima.
Labukas visoms,
Susisuko galva mano vyrukui metai. naudojam vienkartines sauskelnes. bandom daryti ant puoduko. be to, atsirado galimybe "uzsiimti" daugkartinemis sauskelnemis. bet informacijos tiek, kad pasimeciau gal kas turetu noro pagelbeti ir isaiskinti viska kaip ko kiek reiketu ir kas gera, kas bloga vyrukas 12 men, sveria apie 10kg, ugis apie 80 cm.
aciu
Susisuko galva mano vyrukui metai. naudojam vienkartines sauskelnes. bandom daryti ant puoduko. be to, atsirado galimybe "uzsiimti" daugkartinemis sauskelnemis. bet informacijos tiek, kad pasimeciau gal kas turetu noro pagelbeti ir isaiskinti viska kaip ko kiek reiketu ir kas gera, kas bloga vyrukas 12 men, sveria apie 10kg, ugis apie 80 cm.
aciu
QUOTE(bondis @ 2010 06 07, 14:34)
Labukas visoms,
aciu
aciu
sveika, mano vyrukui 13 menesiu, taip pat naudojam daugkartines sauskelnes. klausk, ko reikia, manau visos cia pagelbes
na, noreciau pereiti ant daugkartiniu, bet net nezinau nuo ko pradeti
kaip supratau, reikia slapima sulaikanciu kelnaiciu, iklotu ir dregmes nepraleidzianciu kelnaiciu. Komplekta reikia kaip minimum dviem dienom tureti. Tai kiek cia metinukui reiketu?turiu tiksla iki 1,5 m atpratinti bent dienomis ir reikaliukus daryti ant puoduko (mes ir dabar gana sekmingai tai darom, sauskelnes buna pilnos tik po isvyku).
Maciau Rasakiloj yra daugkartiniu sauskelniu, bet is forumo pasisakymu supratau, kad ten brangu tai gal ka rekomenduotumet optimalaus? noretusi nepasiklysti parduotuviu "reklamose" ir greiciau pradeti sveikiau gyventi
kaip supratau, reikia slapima sulaikanciu kelnaiciu, iklotu ir dregmes nepraleidzianciu kelnaiciu. Komplekta reikia kaip minimum dviem dienom tureti. Tai kiek cia metinukui reiketu?turiu tiksla iki 1,5 m atpratinti bent dienomis ir reikaliukus daryti ant puoduko (mes ir dabar gana sekmingai tai darom, sauskelnes buna pilnos tik po isvyku).
Maciau Rasakiloj yra daugkartiniu sauskelniu, bet is forumo pasisakymu supratau, kad ten brangu tai gal ka rekomenduotumet optimalaus? noretusi nepasiklysti parduotuviu "reklamose" ir greiciau pradeti sveikiau gyventi
QUOTE(bondis @ 2010 06 08, 06:30)
na, noreciau pereiti ant daugkartiniu, bet net nezinau nuo ko pradeti
as skalbiu kas diena, tai daug sauskelniu nereikia, nors anksciau skalbdavau kas antra diena, bet tiesiog kasdien man paciai patogiau - isskalbi ir ramu per diena mazdaug sunaudojam 6 sauskelnes, nakti dar 1-2, diena gaudom reikaliukus i puoduka, buna ir maziau sauskelniu sunaudojam, bet buna ir nepagaunu dar, zodziu, visaip buna
rasakiloje, ekomamoje ne pigios sauskelnes. as esu pirkus kisenines (tokios lengviau dziusta, nes i vidu dedasi iklotas, jis nera isiutas i sauskelnes, todel isskalbus atskirai sauskelne ir iklota, greiciau isdziusta) is forumietes Akvilytes (kikilis.com), tai taip pat esu pirkus ir is ekomamos, jos gerokai brangesnes. laukui ar nakciai tinkamos trys viename sauskelnes (arba kitaip dar vadinasi viskas viename), ant kuriu nereikia deti jokiu dregme sulaikanciu kelnyciu. o ant paprastu medziaginiu sauskelniu reikia prilaikanciu dregme sulaikanciu kelnyciu, i sauskelnes dedasi iklotukas.
jungiuos ir as prie jusu. leliaus laukiu rugpjuty, tad jau dabar pradedu kaupt kolekcija. siai dienai turiu 6 prefoldus, 1 daugkartines /imse vimse 3in1/ ir marles bei kelis senus, dar pacios devetus, vystyklus galvoju, pradzioj naudot tik prefoldus ir vystyklus. ir dar ketinu isigyt aprisamu vystyklu, itin patogus pasirode. paskaiciavus reiktu min 20 vystyklu dienai/parai, ar ne? ir pasakykit, kokia cia problema su tais snapiais? jie blogai laiko, kad vis mini gerai uzsegt gal yra dar kitokiu susegimu?
QUOTE(agpa @ 2010 06 08, 12:33)
jungiuos ir as prie jusu. leliaus laukiu rugpjuty, tad jau dabar pradedu kaupt kolekcija. siai dienai turiu 6 prefoldus, 1 daugkartines /imse vimse 3in1/ ir marles bei kelis senus, dar pacios devetus, vystyklus galvoju, pradzioj naudot tik prefoldus ir vystyklus. ir dar ketinu isigyt aprisamu vystyklu, itin patogus pasirode. paskaiciavus reiktu min 20 vystyklu dienai/parai, ar ne? ir pasakykit, kokia cia problema su tais snapiais? jie blogai laiko, kad vis mini gerai uzsegt gal yra dar kitokiu susegimu?
mums pirma men aprisamu vystyklu uzteko maziau. Į vystykla dedavau iklotuka, kuri suslapus pakeisdavau, o vystyklas likdavo sausas. Turejom 12 vnt. Veliau paaugus jau sudregdavo ir vystyklas.
Naujus aprisamus vystyklus pigiau parduodu cia
bandem ir prefoldus, mums snapiai laike puikiai. Bet jau dvieju menesiu kudikiui norejosi didesnio dydzio, pirmas dydis buvo mazokas.
Dar sauskelnems segti buna tokie ziogeliai, kurie uzsifiksuoja, kad mazylis neatsisegtu.
va tokie: