Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

Man patiko Veitinos vilnones prilaikancios kelnytes, plonytes tokios ir kaina labai gera thumbup.gif
o jos daugkartiniu nebandziau, bet dar kikilis.lt labai fainas siuna biggrin.gif nu negaliu nepagirt ir garantija duoda thumbup.gif lotuliukas.gif
dar zhinau rimita siuna, ale ot geras pasirinkimas shiais laikais biggrin.gif thumbup.gif anksciau tik kikilis siuvo ax.gif

Pukelis, deja kakuti tai tikrai teks praplaut rankutem, nieko cia nepadarysi biggrin.gif as anksciau tik po srove po kranu praplaudavau bet ir tai neisiplaudavo, poto su ukiniu itrindavau dar tai shiaip ne taip, o anksciau skalbiau su Neutral, poto pabandziau BIO D (faini, labai patiko milteliai tik nzn brungu mums blush2.gif ) daba skalbiu su muilo rieshutais, nu irgi fainai, kas svarbiausia kad taupu, plius ipilu arbatmedzio aliejuko, kvepia skaniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2010 06 02, 13:11)

kikilis.lt labai fainas siuna  biggrin.gif

www.kikilis.com ne lt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(largoconfuoco @ 2010 06 02, 14:38)
www.kikilis.com ne lt  rolleyes.gif

ake koks pastabumas bigsmile.gif net pati neatkreipiau dėmesio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(largoconfuoco @ 2010 06 02, 13:38)
www.kikilis.com ne lt  rolleyes.gif

oj ti peklan, kaip as cia doh.gif aciu uz pastebejima 4u.gif
Atsakyti
sakykit,kiek įklotų reikia turėti?
Atsakyti
gal kuri patyrusi šiame reikale mamytė galėtų pakomentuoti mano pasirinkimą? 4u.gif

2 vnt. Medžiaginės sauskelnės Popolini Onesize Tencel su įklotu: user posted image

2 vnt. Medžiaginės sauskelnės Popolini One size organic (su įklotu): user posted image

2 vnt. Ekologiškos Baby Beehinds kanapių ir medvilnės multino sauskelnės:

user posted image

1 vnt. Pritaikomo (universalaus) dydžio medvilnės-kanapių sauskelnės:

user posted image

1 vnt. Babykicks bambukinės kišeninės sauskelnės su spalvotais spaustukais:

user posted image

1 vnt. 'Imse Organic' ekologiškos daugkartinio naudojimo kilpinės sauskelnės:

user posted image

1 vnt. Kanapinės-kišeninės sauskelnės universalaus dydžio:

user posted image

3 vnt. Bambukinių įklotų komplektas (Bambinex):

user posted image

1 vnt. Vystyklas "Prefold" 4-8-4, 2 dydis, nebalintas (10602):

user posted image

1 vnt. Kanapinis įklotas: user posted image
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2010 06 05, 17:02)
gal kuri patyrusi šiame reikale mamytė galėtų pakomentuoti mano pasirinkimą?  4u.gif
ages/kanapinis%20iklotas.gif[/img]

visai neblogas rinkinukas, bet man reiktu daugiau, nes pradzioj leliukas sysios ir sysios ir jei noresit kad kuo dazniau butu sausas manau kad nelabai uzteks unsure.gif na nebent po kiekvieno reikaliuko praskalausit rankytem ir pradzius, nors man tai taip sunkii sekdavosi be 20 sauskelniu as neissiverciau blush2.gif
Atsakyti
gal kuri patyrusi šiame reikale mamytė galėtų pakomentuoti mano pasirinkimą?

na, as kol kas neturiu patirties su visiskai mazu lelium, bet 10 sauskelniu man rodos mazoka gali but g.gif na nebent rankomis jas plaut iskart, bet nezinau...bent man tada daugkartines sauskelnes pasirodytu tikras "vargas" blush2.gif siaip siulyciau daugiau prefold'u nusipirkt - jie nera tokie brangus kaip sauskelnes, o kiek supratau turetu but visai patogu juos susegt gulinciam leliukui 4u.gif as net savo dukrytei dar neseniai buvau uzsegus - ale jai antras dydis jau vos sueina.... biggrin.gif taip kad dabar dar svarstau, pasirinkt prefold'us ar aprisamus vystyklus paciai pradziai ir jais papildyt "kolekcija" (kuria speju gali tekt neblogai praplest, jei sese per kelis menesius nenuspres ant puodo atsisest doh.gif )

zinoma, is kitos puses, reikia laiko pabandyt, kas labiausiai patiks is visu galimybiu... tai gal tiesiog pradzioj bandykit verstis su tuo ka turit ar miksuojant is bedos su kokiom "zalesnem" vienkartinem? ir tada matysit, ko ir kiek dar reiketu, kad butu rami galva 4u.gif dar atkreipciau demesi, kad vasara viskas greitai dziuna, o vat ziema.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo turtle: 05 birželio 2010 - 20:27
labai ačiū bigsmile.gif

1. o jei dėti į sauskelnę įklotą, tai kai pasysioja, sušlampa tik įklotas?

2. šiaip aš dar vystyklų turėsiu, mama pasiųs, tai galvojau,kad užtenka vystyklo, jame įklotas ir prilaikančios kelnaitės? ar nusikalbu? blush2.gif

3. dar galvovu, visas sauskelnes ėmiau universalis, ar nebūsiu prašovusi? kas tinka viskam, netinka niekam?

4. ar skalbdami sauskelnes naudojat Sonet priemones? ar skalbiat bet kokiais milteliais/plovikliais?

4u.gif
Atsakyti
gal kuri patyrusi šiame reikale mamytė galėtų pakomentuoti mano pasirinkimą?  4u.gif

2 vnt. Medžiaginės sauskelnės Popolini One size organic (su įklotu): user posted image

[COLOR=blue]mes tokias one size naudojam tik su lipdukais - man jos perdideles 4 kg. leliukui  verysad.gif perdidelis uzpakaliukas gaunasi ...

2 vnt. Ekologiškos Baby Beehinds kanapių ir medvilnės multino sauskelnės:
user posted image

panasaus audimo turime tik ne sios firmos, one ciza - super pasiteisino, neisdidina naujagimio uzpakaliuko  thumbup.gif 

1 vnt. 'Imse Organic' ekologiškos daugkartinio naudojimo kilpinės sauskelnės:
user posted image

sitie mums irgi tiko - dedu nakciai, kazkaip man atrodo jie daug sugeria ....

1 vnt. Vystyklas "Prefold" 4-8-4, 2 dydis, nebalintas (10602):
user posted image

o sitie mums labiausiai patinka kol esame mazi, o veliau tikrai sunaudosim kaip iklotelius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *neva*: 05 birželio 2010 - 22:21
neva, ačiū labai aciuks.gif

dar norėjau paklausti doh.gif ar tos prilaikančios kelnaitės tas pats,kas drėgmę sulaikančios? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2010 06 05, 20:56)
1. o jei dėti į sauskelnę įklotą, tai kai pasysioja, sušlampa tik įklotas?

2. šiaip aš dar vystyklų turėsiu, mama pasiųs, tai galvojau,kad užtenka vystyklo, jame įklotas ir prilaikančios kelnaitės? ar nusikalbu?  blush2.gif

3. dar galvovu, visas sauskelnes ėmiau universalis, ar nebūsiu prašovusi? kas tinka viskam, netinka niekam?

4. ar skalbdami sauskelnes naudojat Sonet priemones? ar skalbiat bet kokiais milteliais/plovikliais?

na, pabandysiu ka nors atsakyt ax.gif
1. na, cia jau priklauso, kiek vaikas sisioja mirksiukas.gif va, metinukui nuo vieno karto popolini bambukines su iklotu gali buti slapios kiaurai biggrin.gif ir siaip manau dauguma atveju gali buti, kad sauskelne visgi bent krasteli suslaps g.gif
2. Galimas ir toks variantas 4u.gif
3. as sauskelnes irgi beveik visas universalaus dydzio turiu, ale vat nezinau, kaip jos mazam leliukui. siaip, pavyzdziui, popolini kelias turiu su lipdukais, tai man jos labiau issipute ir ne taip patogu uzsegt kaip su knopkem... na, vienu zodziu i sita klausima galesiu atsakyt veliau biggrin.gif nors siaip pamascius maziausias uzpakaliukas su kokiu prefold'u visgi butu.... ar su aprisamais vystyklais, bet greit auga mirksiukas.gif
4. dazniausiai renkuosi ekologiskus skystus skalbiklius su muilo riesutais ir vis ruosiuosi pabandyti muilo riesutus ax.gif
Atsakyti