Man patiko Veitinos vilnones prilaikancios kelnytes, plonytes tokios ir kaina labai gera
o jos daugkartiniu nebandziau, bet dar kikilis.lt labai fainas siuna nu negaliu nepagirt ir garantija duoda
dar zhinau rimita siuna, ale ot geras pasirinkimas shiais laikais anksciau tik kikilis siuvo
Pukelis, deja kakuti tai tikrai teks praplaut rankutem, nieko cia nepadarysi as anksciau tik po srove po kranu praplaudavau bet ir tai neisiplaudavo, poto su ukiniu itrindavau dar tai shiaip ne taip, o anksciau skalbiau su Neutral, poto pabandziau BIO D (faini, labai patiko milteliai tik nzn brungu mums ) daba skalbiu su muilo rieshutais, nu irgi fainai, kas svarbiausia kad taupu, plius ipilu arbatmedzio aliejuko, kvepia skaniai
QUOTE(meduolia @ 2010 06 02, 13:11)
www.kikilis.com ne lt
QUOTE(largoconfuoco @ 2010 06 02, 14:38)
www.kikilis.com ne lt
ake koks pastabumas net pati neatkreipiau dėmesio
QUOTE(largoconfuoco @ 2010 06 02, 13:38)
www.kikilis.com ne lt
oj ti peklan, kaip as cia aciu uz pastebejima
sakykit,kiek įklotų reikia turėti?
gal kuri patyrusi šiame reikale mamytė galėtų pakomentuoti mano pasirinkimą?
2 vnt. Medžiaginės sauskelnės Popolini Onesize Tencel su įklotu:
2 vnt. Medžiaginės sauskelnės Popolini One size organic (su įklotu):
2 vnt. Ekologiškos Baby Beehinds kanapių ir medvilnės multino sauskelnės:
1 vnt. Pritaikomo (universalaus) dydžio medvilnės-kanapių sauskelnės:
1 vnt. Babykicks bambukinės kišeninės sauskelnės su spalvotais spaustukais:
1 vnt. 'Imse Organic' ekologiškos daugkartinio naudojimo kilpinės sauskelnės:
1 vnt. Kanapinės-kišeninės sauskelnės universalaus dydžio:
3 vnt. Bambukinių įklotų komplektas (Bambinex):
1 vnt. Vystyklas "Prefold" 4-8-4, 2 dydis, nebalintas (10602):
1 vnt. Kanapinis įklotas:
2 vnt. Medžiaginės sauskelnės Popolini Onesize Tencel su įklotu:
1 vnt. Pritaikomo (universalaus) dydžio medvilnės-kanapių sauskelnės:
1 vnt. Babykicks bambukinės kišeninės sauskelnės su spalvotais spaustukais:
1 vnt. Kanapinės-kišeninės sauskelnės universalaus dydžio:
3 vnt. Bambukinių įklotų komplektas (Bambinex):
1 vnt. Kanapinis įklotas:
QUOTE(Baltija @ 2010 06 05, 17:02)
ages/kanapinis%20iklotas.gif[/img]
ages/kanapinis%20iklotas.gif[/img]
visai neblogas rinkinukas, bet man reiktu daugiau, nes pradzioj leliukas sysios ir sysios ir jei noresit kad kuo dazniau butu sausas manau kad nelabai uzteks na nebent po kiekvieno reikaliuko praskalausit rankytem ir pradzius, nors man tai taip sunkii sekdavosi be 20 sauskelniu as neissiverciau
na, as kol kas neturiu patirties su visiskai mazu lelium, bet 10 sauskelniu man rodos mazoka gali but na nebent rankomis jas plaut iskart, bet nezinau...bent man tada daugkartines sauskelnes pasirodytu tikras "vargas" siaip siulyciau daugiau prefold'u nusipirkt - jie nera tokie brangus kaip sauskelnes, o kiek supratau turetu but visai patogu juos susegt gulinciam leliukui as net savo dukrytei dar neseniai buvau uzsegus - ale jai antras dydis jau vos sueina.... taip kad dabar dar svarstau, pasirinkt prefold'us ar aprisamus vystyklus paciai pradziai ir jais papildyt "kolekcija" (kuria speju gali tekt neblogai praplest, jei sese per kelis menesius nenuspres ant puodo atsisest )
zinoma, is kitos puses, reikia laiko pabandyt, kas labiausiai patiks is visu galimybiu... tai gal tiesiog pradzioj bandykit verstis su tuo ka turit ar miksuojant is bedos su kokiom "zalesnem" vienkartinem? ir tada matysit, ko ir kiek dar reiketu, kad butu rami galva dar atkreipciau demesi, kad vasara viskas greitai dziuna, o vat ziema....
labai ačiū
1. o jei dėti į sauskelnę įklotą, tai kai pasysioja, sušlampa tik įklotas?
2. šiaip aš dar vystyklų turėsiu, mama pasiųs, tai galvojau,kad užtenka vystyklo, jame įklotas ir prilaikančios kelnaitės? ar nusikalbu?
3. dar galvovu, visas sauskelnes ėmiau universalis, ar nebūsiu prašovusi? kas tinka viskam, netinka niekam?
4. ar skalbdami sauskelnes naudojat Sonet priemones? ar skalbiat bet kokiais milteliais/plovikliais?
2. šiaip aš dar vystyklų turėsiu, mama pasiųs, tai galvojau,kad užtenka vystyklo, jame įklotas ir prilaikančios kelnaitės? ar nusikalbu?
3. dar galvovu, visas sauskelnes ėmiau universalis, ar nebūsiu prašovusi? kas tinka viskam, netinka niekam?
4. ar skalbdami sauskelnes naudojat Sonet priemones? ar skalbiat bet kokiais milteliais/plovikliais?
[COLOR=blue]mes tokias one size naudojam tik su lipdukais - man jos perdideles 4 kg. leliukui perdidelis uzpakaliukas gaunasi ...
panasaus audimo turime tik ne sios firmos, one ciza - super pasiteisino, neisdidina naujagimio uzpakaliuko
sitie mums irgi tiko - dedu nakciai, kazkaip man atrodo jie daug sugeria ....
o sitie mums labiausiai patinka kol esame mazi, o veliau tikrai sunaudosim kaip iklotelius
[COLOR=blue]mes tokias one size naudojam tik su lipdukais - man jos perdideles 4 kg. leliukui perdidelis uzpakaliukas gaunasi ...
panasaus audimo turime tik ne sios firmos, one ciza - super pasiteisino, neisdidina naujagimio uzpakaliuko
sitie mums irgi tiko - dedu nakciai, kazkaip man atrodo jie daug sugeria ....
o sitie mums labiausiai patinka kol esame mazi, o veliau tikrai sunaudosim kaip iklotelius
neva, ačiū labai
dar norėjau paklausti ar tos prilaikančios kelnaitės tas pats,kas drėgmę sulaikančios?
dar norėjau paklausti ar tos prilaikančios kelnaitės tas pats,kas drėgmę sulaikančios?
QUOTE(Baltija @ 2010 06 05, 20:56)
na, pabandysiu ka nors atsakyt
1. na, cia jau priklauso, kiek vaikas sisioja va, metinukui nuo vieno karto popolini bambukines su iklotu gali buti slapios kiaurai ir siaip manau dauguma atveju gali buti, kad sauskelne visgi bent krasteli suslaps
2. Galimas ir toks variantas
3. as sauskelnes irgi beveik visas universalaus dydzio turiu, ale vat nezinau, kaip jos mazam leliukui. siaip, pavyzdziui, popolini kelias turiu su lipdukais, tai man jos labiau issipute ir ne taip patogu uzsegt kaip su knopkem... na, vienu zodziu i sita klausima galesiu atsakyt veliau nors siaip pamascius maziausias uzpakaliukas su kokiu prefold'u visgi butu.... ar su aprisamais vystyklais, bet greit auga
4. dazniausiai renkuosi ekologiskus skystus skalbiklius su muilo riesutais ir vis ruosiuosi pabandyti muilo riesutus