QUOTE(EvitaMaria @ 2010 03 01, 22:28)
1. juk ir su medžiaginėm užpakaliukas gali iššusti? Ar daug rečiau?
2. man labai svarbu, kad oda kvėpuotų. Bet tuomet, manau, tinka tik vilnonės prilaikančios kelnaitės, nes tos su sintetika tai ar ne beveik tas pats efektas, kas įprastų sauskelnių? (beveik ant visų vienkartinių rašo, kad jos praleidžia orą - teoriškai...)
3. kažin, ar vaiko odelei geriau, kad šlapumas kažkur "užrakinamas" - gelio sluoksnyje ar ekologiškame kviečių krakmole (kaip Bambo ar Moltex) - ar kai prie užpakaliuko glūdi šlapias audeklas?
4. kažkas rašėt apie spec. audinį, kuris dedasi prie prie užpakaliuko ir visad lieka sausas, gal galit priminti plačiau?
5. ar jūsų vaikai neima iškart verkt, vos pasisioję į medžiagines sauskelnes, nes su mažiuku kartais varkdavau, kad jis vos pakeistas apsisiusina, tada verkia, nemiega, kol pastebiu, tada vėl keičiu, tada vaikas dar labiau pavargsta, dar labiau verkia - žodžiu, būdavo skandalų... Bet vis tiek noriu prie medžiaginių pereit
5. paskutinis klausimas - ar nieko blogo, kad vaiko užpakalis toks didelis gaunasi, vos ne aukštyn kojom vaikas guli - atrodo, kad jam nepatogu, kažin, ar stuburui nieko tokio nuo to? Gal kas domėjotės? Arba gal turit patarimų, kaip kuo mažesnį užpakaliuką privystyt?
Dėkui, jei padėsit bent kelis atsakymus rast
1. Gal ir gali, bet mums niekada nebuvo issutes su medzhiaginem, realiai net nezinau kaip atrodo issutes, bet va kai grizhom is GN, ten savaicike gulejom, naudojau Bambo tai grizhus pastebejau, kad mazhiui ant ruriuko tokie raudoni spuogiukai
tepiau sudocremu, nuogas daznai gulejo, uzsigydem, o poto iskart prie daugkartiniu ir kolkas nebuvo, nepasikartojo
2. taip, mes naudojam tik vilnones, realiai netgi neturiu tu sintetiniu, nes man atrodo kad mums jos nereikalingos, yra labai geru vilnoniu kurios ir nestoros ir nepraleidzia dregmes
3. Mes naudojam arba Bambo arba Moltex nakciai ir kartais kai kur nors einam
tai nzn is po nakties kai nuemu tas vienkartines tai su ranka prispaudziu vidu, tai jaucias ta dregme, nesamone man tos vienkartines
jaucias ta dregmes fe, ir dar tas shiugzdesys, nu fui kitaip ir buti negali, kazkaip man kai shlapias audinys nu jis shlapias ir tiek, nu bet nera to girgzdejimo
nors ir naudojam tas geras vienkartines, vistiek man jos kazkaip
4. Jo, cia tas 'sausasis iklotas' arba flysinis, nzn as jo nebandziau, bet sakiau pabandymui ir idomumo delei nusipirksiu pabandyti, shiaip sintetika jisai, nu bet i lauka eiti tai manau visai nieko, vaikas netaip dregme jaucia, kiti miega su daugkartinemis ir isideda ta iklociuka, tada ilgiau ismiega vaikutis
5. Pradzioj ir man atrode, kad prisisiojes jis blogiau lauke miega, arba shiaip neramus, cia tik as taip maniau, poto isitikinau kad ir su vienkartinemis kartais taip pasireishkia
6. oj mes nuo pat pradziu naudojom sauskelnes, uzpakalencijus tikrai buvo nemazhas nu net nzn man atrodo kad nekenkia, juk mes visi augom ant mamu palu ir isaugom, kurkas labiau vaiku stuburams kenkia vaikstynes, paramstymai ir visi kiti reikalai
kazkaip prefoldai mums buvo labiau kaip iklociukai, neigudo mano ranka su tais snapiais dirbt
o vilnones tai zhinoma buna plonesnes buna storesnes nuo to priklauso nemazhai uzpakaliuko storumas, mes dabar naudojam ruskovilos ilgakleshnytes tai mazhesnis uzpakaliukas nei su kad kokiomis veltomis trumpakleshnemis
oj kiek daug