Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(hela77 @ 2010 05 13, 16:35)
man tai flanelines... be reikalo tas frotines pirkausi- dziusta beveik visa para netgi lauke!!  doh.gif

O man visai gerai tos frotines dziusta, per puse dienos. Aisku, ilgiau uz flanelines. Ir siaip frotines malonesnes, flanelines po keliu skalbimu sukietiejo siek tiek, o frotines minkstutes isliko smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2010 05 13, 17:35)
man tai flanelines... be reikalo tas frotines pirkausi- dziusta beveik visa para netgi lauke!!  doh.gif

QUOTE(fasstum @ 2010 05 14, 13:41)
O man visai gerai tos frotines dziusta, per puse dienos. Aisku, ilgiau uz flanelines. Ir siaip frotines malonesnes, flanelines po keliu skalbimu sukietiejo siek tiek, o frotines minkstutes isliko smile.gif  smile.gif

blink.gif blink.gif blink.gif nu čia tai bent naujiena... man tai frotines greičiau išdžiūsta... g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 05 14, 14:55)
blink.gif  blink.gif  blink.gif nu čia tai bent naujiena... man tai frotines greičiau išdžiūsta...  g.gif

drinks_cheers.gif turiu ir frotines ir flanelines..frotines per pusdieni isdziuna, o va flanelines ir para ir dar ilgiau buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2010 05 13, 17:35)

atsiprasau, as neparasiau, kad mano flanelines irgi kisenines... Tad nera to storo sluoksnio, todel ir labai greit isdziusta.
Atsakyti
aciu 4u.gif padejot apsispresti thumbup.gif
Atsakyti
Seniai norejau vaikeli migdyti su daugkartiniais vystyklais, bet turimi Kikilio ilgai nelaiko. Pagaliau isigijau bambukiniu ir jau siandie nusprendziau isbandyti. Pasidalinsiu eksperimento rezultatais, gal kam bus naudinga 4u.gif
Taigi pradejau nuo Imse Vimse bambukiniu. Prie esamo isiuto ikloto dar idejau papildoma bambukini ikloteli, ant jo - flisini. Ant viso to dar uzmoviau vilnones kelnaites (Kikilio). Rezultatai: ismiegojom nuo 22 iki 6.30 val. Nakti vis ikisdavau ranka i vilnones kelnytes, bet sauskelniu pavirsius buvo sausas. Ryte uzpakaliukas buvo sausas, abu iklotai permirke, o sauskelniu isore vos dregna. Vilnones kelnytes irgi beveik sausos. thumbup.gif
Isvados: migdyti su vilnonem kelnytem visgi per karsta (nebent reiketu plonesniu)
vaikas miegojo ramiai, nors paprastai nepakencia jaustis slapias
ryte uzpakaliukas nesmirdejo, kaip buna numovus po nakties vienkartines
reiketu tureti daugiau bambukiniu iklotu
Taigi, rezultatais likome patenkinti abu. Imse Vimse puikiai tinka naktiniam miegui thumbup.gif
Dar isbandysiu Lolipop ir parasysiu apie rezultatus, gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
As kol kas dar ne vienu nenaudojau, bet dziuvimo atzvilgiu gu-gu ir lollipop bambukines isgasdino. Skalbiau visas turimas sauskelnes geresniam sugeriamumui, tai turimos medvilnines ir flanelines isdziuvo labai greitai, o stai bambukines dar trecia diena po skalbimo buvo dregnokos blink.gif Dziuvo kambary, nepasakyciau, kad kazkaip isskirtinai dregna pas mus butu... Akivaizdu, kad teks jas dziovinti arba prie radiatoriaus, arba lauke, na, ar isigyti dziovykle.
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2010 05 15, 13:23)
As kol kas dar ne vienu nenaudojau, bet dziuvimo atzvilgiu gu-gu ir lollipop bambukines isgasdino. Skalbiau visas turimas sauskelnes geresniam sugeriamumui, tai turimos medvilnines ir flanelines isdziuvo labai greitai, o stai bambukines dar trecia diena po skalbimo buvo dregnokos blink.gif Dziuvo kambary, nepasakyciau, kad kazkaip isskirtinai dregna pas mus butu... Akivaizdu, kad teks jas dziovinti arba prie radiatoriaus, arba lauke, na, ar isigyti dziovykle.

man Lolipop visai neblogai dziuvo. Vakar dziovinau lauke ant saulytes, tai nuemiau kartu su kitais skalbiniais. Gal puse dienos dziuvo.
Atsakyti
QUOTE(fasstum @ 2010 05 15, 15:45)
Gal puse dienos dziuvo.

Siokia tokia paguoda 4u.gif Bet ko ko o jau saulytes tai as rudens-ziemos sezonu Suomijoje tikrai neturesiu biggrin.gif Teks ieskot kokiu nors civilizacijos teikiamu patobulinimu biggrin.gif
Atsakyti
o nakciais gal geriausia trys viename? g.gif

zadam isigyt pabandyt smile.gif

su vienkartinem sauskelnem po nakties tikrai nekoks kvapas...
Atsakyti
Aš nakčiai dažnai dedu dabar daugkartines - įsidrąsinau pagaliau biggrin.gif Kaip viršutinį sluoksnį visada beveik dedu popli popierių (kur dėžutėse, šiaip išmetant tik prikakintą, o kitą skalbiant tikrai ilgai užtenka vienos dėžutės), jis suteikia sausumo pojutį, o daugiau sluoksniuju - popolini bambukinės sauskelnės su įklotu, po juo papildomi pora įklotų (dažniausiai bambukiniai, bet jei neišdžiuvę ir kiti sueina biggrin.gif ), kartais ant viršaus dar sausasis įklotas ir popierius cool.gif aišku dar vilnonės kelnaitės ir gaunasi visas teletabis biggrin.gif o išmiega visą naktį mergina nuo 21 iki kokių 8 dažniausiai, aišku, tokio amžiaus sisioja rečiau, bet kiekiai turbūt kompensuoja biggrin.gif
Atsakyti
jackau as tai bijau migdyt su daugkartinem nakciai blush2.gif
seip esu uzkietejusi daugkartiniu naudotoja ir labai retai kada uzdedu vienkartine, nu bet paskutini kart kai bandziau migdyt su daugkartinemis tai buvo doh.gif ir taip jau manishkis atsikelia po kokiu 2-3 kartu pavalgyt, nu bet ten buvo kazkas blink.gif tokio
visa patalyne reikejo keist, o kadangi mes miegam vienoj lovoj tai viduri nakties teko kraustytis ant kushetes, nes oj kaip shlapia buvo unsure.gif

reiks matyt palaukt, kol pasibaigs tie naktiniai valgymai, nes sysiu daro ojojoj

Atsakyti