Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

Mamytes, dar vienas klausimas iskilo: ar flisinius iklotus pries pirma vartojima irgi reikia porakart perplauti? Kokioj temperaturoj? Kazkaip ieskau ieskau e-parduotuvese informacijos, ir apskritai as ju niekur nebematau doh.gif
Atsakyti
Pas Akvilytę tikrai sausųjų įklotų yra pirkti
http://kikilis.com/e...--1vnt--15.html
Bet apie jų skalbimą neaprašyta g.gif
Atsakyti
Ju nereikia skalbti keleta kartu pries naudojima. Sauskelnes skalbiam tam, kad padidinti ju sugeriamuma. Sausieji iklotai nesugeria, o tik praleidzia kiaurai, o nuo skalbimo ta ju savybe nesikeicia. Taip, kad jokio skirtumo skalbsit pries naudojima ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
mamytes, turiu visokio gerio is Rasakilos. taip ir nepanaudojau doh.gif rasykit i AZ jei domina! atiduociau pigiau...
Atsakyti
QUOTE(Valentine @ 2010 05 09, 08:23)
mamytes, turiu visokio gerio is Rasakilos. taip ir nepanaudojau  doh.gif  rasykit i AZ jei domina! atiduociau pigiau...

Skelbk sarasa viesai ko nepanaudojai, taip bus paprasciau atsirinkti kam ko reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 05 09, 13:29)
Skelbk sarasa viesai ko nepanaudojai, taip bus paprasciau atsirinkti kam ko reikia  mirksiukas.gif

ok, bandau smile.gif

2 ritineliai ryziu poperiaus
2 ImseVimse sauskelnes + 2 spaustukai joms
3 flaneliniai vystykliukai
2 vilnoniai iklotai
1 vilnones kelnytes ilgom klesnem
2 surisamos prilaikancios kelnytes

viskas naujagimiui 4u.gif

noreciau parduoti visa komplekta. jei neatsiras, teks dalim. 2 jusu temos mamytes jau laukia eilej ax.gif
Atsakyti
Mamytes, kurios auginate vaikelius su daugkartinemis sauskelnemis, dalyvaukite konkurse Stai taip mane suvyste
Atsakyti
dalyvaujam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linchic @ 2010 05 11, 12:23)
Mamytes, kurios auginate vaikelius su daugkartinemis sauskelnemis, dalyvaukite konkurse Stai taip mane suvyste

dalyvaujam biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2010 05 04, 13:16)
biggrin.gif
Ka gi, kadangi turiu gu-gu bambukines, kuriose 10% poliesterio ir dar turesiu Lollipop, kuriu sudeties nezinau, turbut teks paciai isitikinti tuo "is dalies teisi" biggrin.gif

Siandien i svecius uzsuko pazistama, kuri aiktelejo pamacius, kokios dideles sitos sauskelnes ir uztikrino, kad i mazu dydziu bodziukus ar sliauztinukus neilisim ne pro kur unsure.gif Ar tikrai 56-62 dydzius reikia pamirsti? g.gif Na, aisku, viskas ir nuo vaiko dydzio priklausys smile.gif

Tikrai, bodziuku reikia didesniu. Kelnyciu kartais irgi. Dabar savo 3 men pypliui naudoju 74 dydzio - tai atitinka mazdaug 9 men. O jis dar prie smulkiuju pas mane doh.gif Bet nors susisega be problemu ant visu sauskelniu ir vilnoniu kelnyciu. Nors siaip as bodziuku nelabai megstu schmoll.gif Man patogiau trumpi marskinukai iki bambos.

Sudominot su tom vilnonem atraizom, kur tiesiat po uzpakaliu mirksiukas.gif O kur ju galima nusipirkti?
Atsakyti
norejau paklausti kas greiciau dziuna flanelines sauskelnes ar frotines?
Atsakyti
QUOTE(*neva* @ 2010 05 13, 16:23)
norejau paklausti kas greiciau dziuna flanelines sauskelnes ar frotines?

man tai flanelines... be reikalo tas frotines pirkausi- dziusta beveik visa para netgi lauke!! doh.gif
Atsakyti