QUOTE(Suomi @ 2010 04 30, 10:32)
Ech, tai kad sutariam tik teoriskai, o vystyt reiks man, mat vyras turi kone fobija visiems tiems dalykams... Pats tikisi, kad pavyks save nugaleti, bet as dideliu optimizmu netrykstu
Kadangi nesulaukiau komentaru apie tai, ko man dar (salia ilgos tirados) gali prireikti, paklausiu konkreciau: 1) kiek prireiks (ir kaip daznai) to lanolininio skyscio (ar kas ten bebutu, atsiprasau, neisiskaiciau dar stropiai)? Nebus taip, kad naudojant ji ne per dazniausiai paskui lieka puse talpos nepanaudotos? 2) ka manote apie "viskas viename" varianta? 3) kaip geriau laikyti panaudotas sauskelnes? Merkti i dezinfekuojanti skysti ar, kol skalbsiu, laikyti sausai, o ta skysti pilti skalbiant?
4) Ant turimu bambukiniu raso, kad skalbti 40 laipsniu temperaturoje, kitas gi - 60. Cia labai grieztas nurodymas? Nejau reiks jas dar ir atskirai skalbti?..
1. as ir vilnonius rubelius kartais lanolizuoju, man sonet buteliuko uzteko pusei metu kazkodel tik
nors viska darau pagal nurodymus
2. kiek girdejau tos "viskas viename" labiau tinka didesniems, jau pratinant prie puodo
as ju neturiu ir nenaudoju
3. panaudotus vystyklus laikau kibire su dangciu be jokio skyscio, sudukus praplaunu rankomis
kai statau skalbima su milteliaia ipilu sauksteli bio D nappy fresh dezinfekatoriaus ir skalbiu ant 40 laipsniu, man taip pasirode tvarkingiausia, negu raugint sauskelnes kibire su priemone
4. skalbk viska ant 40, nenumirs tos sauskelnes
priedo kad iberi dezinfekatoriaus, turetu gerai skalbt
as retai kada ant 60 skalbiu
beja tavo turimos sauskelnes visai vykes pirkinys, tik sunkiai skaites
galejai stulpeliu supunktuot butu patogiau perskaityt ir paanalizuot
viskas ciki, as nepirkau 1 dydzio, nes man prognozavo dideli vaika
iskart i antra sokom