Štai pagaliau oficialiai kviečiame visas ir visus į renginį atvyks daug vystyklų gamintojų lietuvių, nedidelių šeimos verslą turinčių įmonių, bus ir didžiosios parduotuvės, visi žada malonių siurprizų ir nuolaidų, o svarbiausia - viską bus galima pamatyti vienoje vietoje - visas asortimentas bus kaip ant delno. Bus ne tik pasiūtų vystyklų, bet ir žaliavų siuvimui, net spraudžių kalimo įrengimų žodžiu, tikra vystyklų fiesta - kviečiame!!!
Mielos esamos bei būsimos MAMOS ir mieli TĖČIAI,
apie ką pagalvojate, išgirdę žodį vystyklai?
Sakote, primena tarybinius laikus? Sakote, su jais vienas vargas ir daugybė sugaišto laiko?
TADA ATĖJO LAIKAS SUŽINOTI, KAD YRA VISIŠKAI KITAIP!
Užsukite į
Vilniaus mokytojų namų kiemelyje, Vilniaus g. 39, Vilniuje,
balandžio 28 d., trečiadienį, nuo 11 val. vykstančią
pirmąją Lietuvoje
VYSTYKLŲ DIENĄ IR VYSTYKLŲ TURGŲ
ir įsitikinkite, kad šiuolaikiniai vystyklai yra patogūs, patvarūs ir ekonomiški;
sužinokite, kokių vystyklų būna ir kaip jie naudojami;
išgirskite apie vystyklų pranašumus ir trūkumus iš patirties jau turinčių mamų;
sužinokite apie natūralią higieną, padedančią perprasti natūralius vaiko poreikius;
sužinokite, kad puikiu ekologišku vystyklu gali tapti net senas rankšluostis;
keiskitės ir dalykitės jais, atiduokite ir dovanokite, parduokite ir įsigykite juos vystyklų turguje!
Renginys nemokamas.
Rengėjai: Vilniaus šeimų bendruomenė ir manovystyklai.blogas.lt
Daugiau informacijos el. p.: basta@inbox.lt, seimubendruomene@gmail.com arba telefonais 8 610 17097 (Asta) ir 8 688 30494 (Vitalija).
P.S. forume mačiau, kad dar yra mamyčių, turinčių nereikalingų vystyklų - atvykite, jei tik galite, vystyklų turguje galbūt juos parduosite jei įmanoma, praneškite apie apsilankymą basta@inbox.lt.
Gaila kad renginys Vilniuje, butu Kaune butinai apsilankyciau
Et kaip gaila, aš nesudalyvausiu, nors ir siuvu Ir spaudžių aparatą turiu Bet....išlekiu atostogų su eima į šiltus kraštus - smagių įspūdžių ir tikiuosi kitąmet renginys PASIAKRTOS!!! Kaip norėčiau dar ir šiemet dalyvautiiii, na bet atostogos yra atostogos
QUOTE(Jelenka1 @ 2010 04 21, 20:43)
Gaila kad renginys Vilniuje, butu Kaune butinai apsilankyciau
na, kaunietės - pačios prašotės!!! jau ne iš vienos girdžiu, kad reikia ir Kaune tokio renginio beliks jį surengti, tik reikės tada ir jūsų pagalbos, nes neįsivaizduoju, kur ir kas mus priimtų ir kad būtinai tada į jį ateitumėt
QUOTE(bastoji @ 2010 04 21, 22:35)
na, kaunietės - pačios prašotės!!! jau ne iš vienos girdžiu, kad reikia ir Kaune tokio renginio beliks jį surengti, tik reikės tada ir jūsų pagalbos, nes neįsivaizduoju, kur ir kas mus priimtų ir kad būtinai tada į jį ateitumėt
As butinai ateisiu
Super renginys paciu laiku!
mes kaip tik pradejom ieskoti ir dometis daugkartinemis sauskelnemis...
Iki susitikimo!
mes kaip tik pradejom ieskoti ir dometis daugkartinemis sauskelnemis...
Iki susitikimo!
Labuka , norejau paklausti ar yra kam taip buvo, savo maziuka vystau su merliukais (jie labai gerai sugeria naujagymio skysta kakuti) ir flenelinem siutom sauskelnem, ant virsaus desu vilnos kelnytes, taciau taip ji vystant visada saltos jo rankytes ir nosyte, pati kuno temperatura yra normali, taciau rankytes ir nosite visada ledines, kol gulejom ligonineje augom menesi laiko su pampersais, nieko panasaus nebuvo, o kai grizom namo ir perejom prie daukartiniu sauskelniu, pradejo sitaip darytis, pradzioje pradejau sildyti kambari,galvoju gal persalti namai, bet kai pamatuoju kuno temperatura ji normali. Sianak pritrukom daukartiniu ir visa nakti dejau pampersus, tai maziuko ir nosis ir rankso buvo karstos. Daukartines keiciu kas dvi valandas,nes kas dvi val. mes valgom. Tikrai neturetu susalti, nes rengiu vilnos rubeliais. Ar ir jums taip yra? Siandien visa diena eksperimentuoju, su pampersais - silta nosyte, su daukartinem - rankytes ir nosite salta
Patarkit ka man daryti, gal deti prie uzpakaliuko vilnos iklotuka? bet jis kakoja kiekviena maitinima,tai pirktiniai greit susiskalbtu, nebent paciai prisimegzti?
Kanapiniai vystiklai siuo metu visai netinka - apsikakoja iki ausu,nes nieko jie nesugeria, bambukiniai visai nieko,bet per eko paskaita minejo,kad jie vesina, o musu atveju riektu,kad jis nejaustu vesumos zodziu pasimetus kaip elgtis,nes nenorim pampersu visiskai.
Patarkit ka man daryti, gal deti prie uzpakaliuko vilnos iklotuka? bet jis kakoja kiekviena maitinima,tai pirktiniai greit susiskalbtu, nebent paciai prisimegzti?
Kanapiniai vystiklai siuo metu visai netinka - apsikakoja iki ausu,nes nieko jie nesugeria, bambukiniai visai nieko,bet per eko paskaita minejo,kad jie vesina, o musu atveju riektu,kad jis nejaustu vesumos zodziu pasimetus kaip elgtis,nes nenorim pampersu visiskai.
neva, man panasiai kaip ir tau buvo, nzn asnemaniau kad taip del daugkartiniu, maniau kad seip temperatura oro zema, taip ir buvo, poto susitvarke
o gal seip naujagimiams taip turi svyruot?
nu kojukai tai turetu but silti, nosiukas ir rankutes gali but vesesnes, man taip gydytoja sake as manau kad tu buk rami, tik karts nuo karto pasimatuokit ir pasiziurekit temperatura, o seip tai ir mums taip buvo, pamenu o daba va kokie dickiai jau
nu kojukai tai turetu but silti, nosiukas ir rankutes gali but vesesnes, man taip gydytoja sake as manau kad tu buk rami, tik karts nuo karto pasimatuokit ir pasiziurekit temperatura, o seip tai ir mums taip buvo, pamenu o daba va kokie dickiai jau
QUOTE(meduolia @ 2010 04 25, 16:36)
neva, man panasiai kaip ir tau buvo, nzn asnemaniau kad taip del daugkartiniu, maniau kad seip temperatura oro zema, taip ir buvo, poto susitvarke
is kitos puses as irgi galvoju,kad maziukas dar nesureguliuoja savo kuno temperaturos,nes gime 30 sav., kai keiciu sauskelnes kojytes pastebejau visada buna siltos kaip ir kunelis, bet va nosyte ir rankytes saltos,gal cia buvo toks sutapimas su pampersais ir su daugkartinemis, nes vistiek as dedu daugkartines, turbut cia reikia laiko, kad paaugtume ir lasinuku daugiau turetume,
o sakykit, pastebejau, kad kanapes vystiklai po skalbimo buna kieti ir juos reikia gerai patrinti tarp ranku,kad numinkstetu, mano maziukui jie perkieti, o bambukas labai fainas, tik ar jie buna tokie pat minksti po pusmecio naudojimo? ka daugiau mamos naudojat ar tuos vistik brangius bambukinius,kanapinius, ar pigesnius medziaginius, arba savo siutus? ar one size pasiteisina ir po metu tos sauskelnes buna nesuplysusios?
QUOTE(*neva* @ 2010 04 26, 09:07)
tik ar jie buna tokie pat minksti po pusmecio naudojimo?
bent jau mano turimos bambukinės po metų atrodo baisiau nei mano pačios flanelinės ar frotinės (šitas pusę metų naudojam).. bet jau pradžioj išsiaiškinau kad tos firmos greičiau susidėvi...
QUOTE(akvilyte @ 2010 04 26, 08:20)
bent jau mano turimos bambukinės po metų atrodo baisiau nei mano pačios flanelinės ar frotinės (šitas pusę metų naudojam).. bet jau pradžioj išsiaiškinau kad tos firmos greičiau susidėvi...
mano popolini su bambuku nesusidėvėjo - liko tokios kokios buvo
QUOTE(Natuke @ 2010 04 26, 09:30)
mano popolini su bambuku nesusidėvėjo - liko tokios kokios buvo
nesiginčiju, nes mes turim bambinex atrodo