Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(Pūkelis @ 2010 04 18, 13:47)
Nesulaukiau atsakymo, turbūt ne visoms aktualu  blush2.gif

Man panašiai, kaip ir Akvilytei, savas kiemas, šulinio vanduo, tik elektra kainuoja...
Užmigdžius mažę visas sauskelnes sumetu skalbti į skalbiankę, kartais kas antrą vakarą (o be to ir elektra dviejų tarifų, tai kažkaip įpratau jau vėlai vakare skalbti) ir tikrai nelabai jaučiasi... smile.gif
Atsakyti

Na mes naudojom ir galiu pasakyt kad labai esu patenkinta smile.gif Pampersu per visa laika sunaudojom puse poko, tik jeigu vaziavom kur nors. Turejau apie 15 daugkartiniu medvilniniu ir 2 pirkau Rasakiloj vilnoniu. Skalbiau 30 min. programoj mazdaug kas 2-a diena, bet ne tik jas, vistiek nemazai vaikisku drabuziu kartu reikejo skalbt, tai nepasakyciau kad vystyklus skalbiau atskirai. Investicijos tikrai nemazos, bet tik 1-a karta, pasiziurejus kiek zmones perka pampersu, tikrai kelis kartus pigiau iseina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2010 04 18, 15:32)
Na mes naudojom ir galiu pasakyt kad labai esu patenkinta smile.gif Pampersu per visa laika sunaudojom puse poko, tik jeigu vaziavom kur nors. Turejau apie 15 daugkartiniu medvilniniu ir 2 pirkau Rasakiloj vilnoniu. Skalbiau 30 min. programoj mazdaug kas 2-a diena, bet ne tik jas, vistiek nemazai vaikisku drabuziu kartu reikejo skalbt, tai nepasakyciau kad vystyklus skalbiau atskirai. Investicijos tikrai  nemazos, bet tik 1-a karta, pasiziurejus kiek zmones perka pampersu, tikrai kelis kartus pigiau iseina smile.gif

Dėkoju mergaitės už atsakymus 4u.gif

Kokia maždaug suma gaunasi pirmą kartą apsiperkant? Mes tai dar nieko neturim. Rasakiloj, kiek pastebėjau dauguma apsiperka, gal yra variantų ir kitur? mačiau internetinų parduotuvių, bet pirmą kartą gal geriau gyvai apsičiupinėt. blush2.gif
Atsakyti

man atrodo, jeigu viska galvoji susipirkt, tai netaip jau ir mazai kainuos.. bet jei pati kazka siusiesi, megsi ir pan,. tai is karto ekonomija gaunas.
as daug vystyklu, iklitu ir netgi 1 pirktines vilnones kelnytes turiu nuo pirmosios (antros vilnones laaabai susiskalbe ir neikisam uzpakalio blush2.gif be to, kazkada buvau nusipirkus tu Rasakilos merino vilnos siulu, tai dabar netgi 2 kelnes numezgiau. pirmam tai turbut nelabai pigiai gaunas, bet antrajam vaikui iskart nieko pirkt nereikia (nu , arba tik kai ka).. Trecias, tai turbut, isvis uz dyka augtu biggrin.gif
Atsakyti
prakalbant apie ekonomija tai doh.gif su vienakrtiniais doh.gif tai man butu visishkas bankrotas lotuliukas.gif as da kai tokia kiaule taupykle esu tai doh.gif
o shiaip mes va kaip ir akvilyte irgi shulinio vanduo, tai elektra bishki bet shiaip as neskaiciuoju nei kad milteliai ar elektra, nes sumetu ne vien sauskelnes taip kad taip a taip skalbciau drinks_cheers.gif

del pirkimo sauskelniu tai as antra dydi, nes iskart shokom i antra mazhius gime didokas tai as pirkausi is mamos siuvancios (kikilio) drinks_cheers.gif tai pigiai, 20 sauskelniu man akzkur vir 300lt gavos, daba tiksliai nepamenu mirksiukas.gif
dabar jau isokom i trecia dydi, tai irgi 10 sauskelniu is kikilio pirkau 140Lt, 10 sauskelniu pirkausi is vienos mamos firmines tai dar 130Lt na ir dar po viena sauskelnike is vienos is kitos pardes rasakilos, gugu ir pan, tai mirksiukas.gif ar grubiai koks 100 lt mirksiukas.gif viso turiu 24 sauskelnes, sociai dabar jau nesiparinu jei nespeja isdziut thumbup.gif

jei buciau viska susipirkus kokioj rasakiloj tai butu umn.gif mega_shok.gif kazkada skaiciavau kiek visos tos firmines naujos kainuoja tai grubiai 1000 lt tektu paklot cool.gif

as is rasakilos vilnones pirkausi ilgakleshnes nes jos tai nepamainomas dalykas visa kita arba pati nusimegzdavau arba is mamuku kitu nupirkdavau ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif vis skaitau skaitau sita skyreli, o pati nepasisakau kazkaip ax.gif na, as tai daugkartines sauskelnes "atradau" jau gana velokai, Sofijai jau gal net 10 menesiu buvo g.gif bet geriau veliau nei niekada cool.gif

QUOTE(Pūkelis @ 2010 04 18, 14:44)
Kokia maždaug suma gaunasi pirmą kartą apsiperkant? Mes tai dar nieko neturim. Rasakiloj, kiek pastebėjau dauguma apsiperka, gal yra variantų ir kitur? mačiau internetinų parduotuvių, bet pirmą kartą gal geriau gyvai apsičiupinėt. 

na cia labai skirtingai gali isleisti, bet, pavyzdziui, mano nuomone, kad ir 1000 litu pirma karta isleistum, vis tiek atsipirkt turetu g.gif na ir siaip, bent as geriau jauciuosi kasdien nenesdama pilno siuksliu maiso.

musu "arsenala" siuo metu sudaro 28 sauskelnes, asmeniskai labiausiai prilipo popolini bambukines, dar turim 10 kikilio flaneliniu, keleta popolini medvilniniu. Kartais vis susigundau bent koki iklota dar nupirkti, na, bet dar ilgai reikes, va, gimus naujam seimos nariui mastau pradziai dar gal ir prefold'u uzsipirkti, kas naudojot, 2-as dydis per didelis kokio menesio-dvieju kudikiui? g.gif beje, kadangi jau ne vienas kelnaites vilnones pati bandziau narplioti (beje, is cia apkalbetos rasakilos vilnos mezgiau is vieno siulo - truputi per dideles nunarpliojau, bet laiko thumbup.gif ), mastau, gal maziausiems imanoma kokias uzrisamas vilnones sukonstruoti? g.gif gal patogiau butu nei uzmaunamos patiems maziausiems? g.gif

Atsakyti

sveikos merginos 4u.gif

gal idomu bus pradedancioms, kurios susidomejo daugkartinemis sauskelnemis.

mes bandeme su dukryte nuo 2o jos gimimo menesio, bet mums jos kazkaip neprilipo. dar maniske gime didele ir greit mes isaugom beveik visus vystykliukus kuriuos turejom.
mes naudojam vienkartinius blush2.gif

mano arsenalas buvo pirktas Rasakiloj. pirkau ivairiu rusiu pabandymui.

jei kam idomu rasykit AZ nes noriu juos parduoti uz puse kainos. jie beveik kaip nauji, nes bandem juos gal koki gera menesi su puse. dydzius kuriuos turiu yra S ( 3-9 kg) ir keletas vieno dydzio.

jei kam idomu rasykit, mes esam Kaune 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2010 04 19, 10:33)
del pirkimo sauskelniu tai as antra dydi, nes iskart shokom i antra mazhius gime didokas tai as pirkausi is mamos siuvancios (kikilio)  drinks_cheers.gif tai pigiai, 20 sauskelniu man akzkur vir 300lt gavos, daba tiksliai nepamenu  mirksiukas.gif
dabar jau isokom i trecia dydi, tai irgi 10 sauskelniu is kikilio pirkau 140Lt, 10 sauskelniu pirkausi is vienos mamos firmines tai dar 130Lt na ir dar po viena sauskelnike is vienos is kitos pardes rasakilos, gugu ir pan, tai  mirksiukas.gif ar grubiai koks 100 lt  mirksiukas.gif viso turiu 24 sauskelnes, sociai dabar jau nesiparinu jei nespeja isdziut  thumbup.gif

jei buciau viska susipirkus kokioj rasakiloj tai butu  umn.gif  mega_shok.gif kazkada skaiciavau kiek visos tos firmines naujos kainuoja tai grubiai 1000 lt tektu paklot cool.gif
as is rasakilos vilnones pirkausi ilgakleshnes nes jos tai nepamainomas dalykas visa kita arba pati nusimegzdavau arba is mamuku kitu nupirkdavau  ax.gif

Tai va, aš kai peržvelgiau kainas rasakiloj, tai ir man baisiai brungu pasirodė, jeigu viską perkant iš ten. Pradėjau knisti internete, kad galima ir pigiau sauskelnių susivairuoti, reikės ir man po truputį iš visur susipirkioti.
Atsakyti
o aš vilnones kelnytes pirkau ekomamoj, tai man kainavo 2 vnt po 45 Lt. O sauskelniu prisisiuvau pati, flanelės davė anyte (ta sena gera, ji kitokia nei dabar pirkau naują), įklotukams sukarpiau seną adijaliuką smile.gif Super gėris. O vystykliukų irgi pasisiuvau iš flanelės, kartūno, kai kas liko nuo pirmo vaiko - juos lankstau ir dedu į sauskelnę.
Taip naudojau žiemą, nes sunkiai džiūvo labai. Dabar dukrytė priaugo naują dydį, tai siūsiu naujas jau, kur nereikės kištukinių, darysiu vientisas. Ir nusipirkau spaudžių reples, tai superinės sauskelnės gavosi.

Man tai gavosi ABSOLIUČIAI nebrangiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomy: 19 balandžio 2010 - 22:16
Geri, nebrangūs ir nedažyti yra prefold vystykliukai va šitie. Išskleidus greitai džiūna. Buvau įsigudrinus net stovinčiam sūneliui užsegti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linato: 20 balandžio 2010 - 16:19
QUOTE(linato @ 2010 04 20, 16:19)
Geri, nebrangūs ir nedažyti yra prefold vystykliukai va šitie. Išskleidus greitai džiūna. Buvau įsigudrinus net stovinčiam sūneliui užsegti. smile.gif

Aga geri šitie. Manoji kai užaugo tiek, kad netiko jau susiegti, tai aš juos sulanksčiusi sudėjau į daugkartines sauskelnes kaip įklotus. Liux.
Atsakyti
As tai pirkau dar tokius vystyklus:

http://www.rasakila....i-vystyklai.htm

Pirkau L dydi ir naudojom nakti kartu su vilnonem:

http://www.rasakila....aites-engel.htm

4u.gif
Atsakyti