Aš šiandien įsigijau DIORSHOW ICONIC, įdomus koks bus rezultatas su juo
man Maybeline tusai netinka, jokie.
QUOTE(rusnele @ 2010 03 09, 00:53)
Nuostabus tusas kaina labai nedidele
[quote=pieniu pieva,2010 03 09, 20:28
o kiek sis tusas kainuoja?
clinique
o kiek sis tusas kainuoja?
clinique
QUOTE(Cherry_ @ 2010 02 26, 01:54)
na ner jis labai pigus, matyt apie tokius kaip essence nefirdejot. nes man asmeniskai MF, Loreal ir panasusu brendai ner pigus, sakyciau normali kaina tusui, bet tikrai ne pigu
As kol kas geriau ni MF tusai nieko nera, o isbandziau tikrai daug
žiekit, mergučios, pasimečiau. ieškau dabar ebay Rimmel tušo (pas mus nuolaidų nėr, o ten pigiau bišk gaunasi), tai susimąsčiau, ar imt paprastą Black, ar geriau Intense Black? nu turėjau paprastą Black, tai normaliai buvo, o dabar mąstau, kažin kuo geresnis galėtų būt intense? nu ar įmanoma juodesnė juoda?
juoda juodesne gali but na ta prasme,buna ir juodos atspalviai
Lancome Hypnose
Nieko... nesigailiu pirkus, bet kaina kandziojasi truputi, del tos priezasties mieliau rinkciausi MF False Lash'a.
Del juodesnes juodos, taip, gali buti, as toki pirkciau tik del dvieju priezasciu: 1. labai daznai einate linksmintis i klubus ir devit labai tamsu akiu makiaza. kartais paprasta juoda gali buti nustelbta juodu seseliu, kas nera labai grazu. 2. esate labai tamsaus gymio ir idegusia oda. baltaodei kaip man su sviesiai rudais plaukais labai nenaturaliai laaabai tamsus tusai atrodo.
Nieko... nesigailiu pirkus, bet kaina kandziojasi truputi, del tos priezasties mieliau rinkciausi MF False Lash'a.
Del juodesnes juodos, taip, gali buti, as toki pirkciau tik del dvieju priezasciu: 1. labai daznai einate linksmintis i klubus ir devit labai tamsu akiu makiaza. kartais paprasta juoda gali buti nustelbta juodu seseliu, kas nera labai grazu. 2. esate labai tamsaus gymio ir idegusia oda. baltaodei kaip man su sviesiai rudais plaukais labai nenaturaliai laaabai tamsus tusai atrodo.
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 03 08, 22:18)
siuo metu turiu si tusa, nes forume buvo girtas, bet man tai jis isvis nieko nedaro, tepu 5 ar 6 sluoksnius tik tada pasimato kad dazyta
eisiu ir as ieskoti Essence rozinio tuso
kad, sakyciau, kaip tik atvirksciai, ji daugiau peikia, nei giria, o man jis visai nieko Man dvieju sluoksniu uztenka
QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 10, 16:47)
Lancome Hypnose
vau, kokios blakstienos atrodo kaip dirbtines keliais sluoksniais cia tepta?
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 03 10, 14:00)
Kiek teko matyti Jūsų blakstienas, tai jos ir natūralios labai gražios, o šis tušas sulipina jas ir tiek
ne tiek lipina, kiek ant galiuku tokie gumuliukai pasidaro del to ir labiau patinka MF False Lash'as, gal su juo ilgiau pasiterlioti reikia, norint labai storu, bet bent tokiu gabalu nebuna.
QUOTE(gatinha2 @ 2010 03 10, 14:01)
vau, kokios blakstienos atrodo kaip dirbtines keliais sluoksniais cia tepta?
du sluoksniai, daziau sukdama sepeteli, sukavau ilgesniais sereliais.
Na, gal tie gabalai del to pasidare, kad tusas naujas..
As ir vakar nusipirkau Lancome Hypnose. Na smalsumo grynai vedama. Nieko ypatingo-sulipina blakstienas, be to sepetelis labai kose apkrautas. Reiks palaukti, kol pastoves, gal geriau dazys.