Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(allure @ 2010 03 07, 14:04)
Na ką, po savo nesėkmingo bandymo prisijaukinti Loreal Volume Collagene tušą, įsigijau Maybelline Define A Lash tušą ir esu labai nustebinta bei patenkinta  thumbup.gif  Labai gražiai padažo, o blakstienos atskirtos ir ilgos  smile.gif

user posted image

O as jau trecia toki tusa naudoju, ir nebrangus ir geras. Labai graziai man atskiria blakstienas. Irgi buvau susigundzius reklama ir nusipirkus Loreal Volume Collagene, bet po dveju is eiles tokiu maybelline tusu, nemokejau elgtis su tokiu dideliu sepeteliu biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, o sitas Maybelline tusas ar pastorina nors kiek blakstienas? Ir dar ar netepa paakiu? g.gif
Atsakyti
Man tas riūūžavas Maybellino tušas toks nelabai koks. Blakstienas pastorina, atskiria, netepa paakių, bet... daugiau nieko. Bent jau man beveik neilgina. Tiesa, sunaudojus esu jo gal 4 pakuotes, nėra jis blogas, bet nėra ir geras. Patogus šepetukas, blakstienas gražiai atskiria ir sušukuoja, bet bent galutinis rezultatas gaunas gražios, juodos natūralios blakstienos. Ir "pasidažo" akys tik vieną kartą, nes antram sluoksniui šepetukas nelabai tinkamas, tai jei norėdavau geresnio efekto tepdavau kitu šepetuku.
Atsakyti
gal kuri zino gera AVON tusa? kad nebutu blakstienos sulipe, pastorintu ir pailgintu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 08 kovo 2010 - 11:39
QUOTE(kristynka* @ 2010 03 08, 12:36)
gal kuri zino gera AVON tusa? kad nebutu blakstienos sulipe, pastorintu ir pailgintu.

na kiek esu girdejus atsiliepimu apie avon tusus, tai nelabai kokie. sulipina, trupa.
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2010 03 08, 18:40)
aciu uz issamu aprasyma  4u.gif jei susigundysiu nusipirkt, tai parasysiu ir savo atsiliepimus smile.gif

man nei zalias nei rozinis nepatiko, tikrai nesigundyciau, nebent blakstienos yra labai labai tankios. as taip pat du tusus naudoju su tokiais nenusisekusiais pirkiniais, issukuodavau maybelline, tepdavau Diorshow pastorinimui ir vel sukuodavau su maybelline doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pieniu pieva @ 2010 03 06, 22:06)
Merginos, o kuo issukuojat blakstienas? Kiek perku visokiausiu sepeteliu, nei vienas neissukuoja gerai. Gal galit ka pasiulyti? Tusa naudoju jau keli metai "Clinique Lash Doubling". Kol kas esu patenkinta. Tik mano blakstienos labai nepaklusnios, todel ir reikia issukuoti.

pabandyk Clinique tusa, kur sepetelis su sukutem, istikruju juo dazytis labai patogu, man jis vienas is geresniu tusu smile.gif
user posted image

o Lancome Hypnose ir man nepateisino lukesciu, nei ilgio, nei apimties nepadarydavo unsure.gif

siuo metu turiu si tusa, nes forume buvo girtas, bet man tai jis isvis nieko nedaro, tepu 5 ar 6 sluoksnius doh.gif tik tada pasimato kad dazyta biggrin.gif
user posted image

eisiu ir as ieskoti Essence rozinio tuso biggrin.gif
Atsakyti
Geriausiais man MF Masterpiece Max, labai graziai tankina ir siek tiek ilgina thumbup.gif
Dabar pameginimui naudoju (jau baigineju) MF Lash Extension effect, irgi neblogas, ilgina, laikosi gerai, bet po jo vel grisiu prie Masterpiece Max thumbup.gif

Dar naudoju Kanebo 38 C Silk Performance, irgi labai geras thumbup.gif

O gautas dovanu Loreal Double Extension - visai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WWWitch: 08 kovo 2010 - 23:08
As jau kelinta karta perku si "Maybelline" tusa
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rusnele @ 2010 03 09, 00:53)
As jau kelinta karta perku si  "Maybelline" tusa
user posted image

sitas,beje,visai neblogas 4u.gif drauge naudoja,del idomumo ir as pabandziau blush2.gif man tai jis gerai atskiria blakstienytes bigsmile.gif
Atsakyti
gal kuri parekomenduotų spalvotą blakstienų tušą, kuris tikrai nors kiek nuspalvintų, o ne kaip šešėlis būtų ir tai tik šviečiant saulei...
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2010 03 09, 00:03)
Geriausiais man MF Masterpiece Max, labai graziai tankina ir siek tiek ilgina  thumbup.gif
Dabar pameginimui naudoju (jau baigineju) MF Lash Extension effect, irgi neblogas, ilgina, laikosi gerai, bet po jo vel grisiu prie Masterpiece Max  thumbup.gif

Dar naudoju Kanebo 38 C Silk Performance, irgi labai geras  thumbup.gif

O gautas dovanu Loreal Double Extension - visai nepatiko  schmoll.gif

Vakar pirkau MF Masterpiece auksini (ne Max), tai likau maloniai nustebinta, graziai padaze mano gan retas nepaklusnias ir trumpas blakstienas. Lyginant su isgirtuoju Lancome Hypnose, tai neziurint sudeties (nors tame nieko nesuprantu) masterpiece'as sunkiau nusivalo ir apsiterliojau daugiau besidazydama, bet rezultatu esu labai patenkinta, beje ir kaina - 20Lt!

Lyginant su MF Lash Extension effect (taip pat siuo metu naudoju) sutinku irgi neblogas tusas, tik sis gal kiek daugiau ilgina nei Masterpiece'as, maziau tankina, naturalesnes blakstienas padaro ir tikrai graziai atskiria.

Dar kuo esu maloniai nustebinta, tai AVON tusu Super Shock, tikrai graziai tankina ir nesulipina,tik beda, kad beveik neilgina.
Atsakyti