Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

o kur ji galima rasti? nes kazkada turejau uz 10 lt, tai... doh.gif
man geriausi yra maybelline arba manhattan, blogiausi - AVON
Atsakyti
nusipirkau lancome hypnose, ir nusivyliau verysad.gif visai neatitinka kainos sitas tusas, tai dar karta irodo, jog brangiausias tai nebutinai turi but geriausias. padazo nlb kaip ir trupet pradejo, nu zodziu, jei butu uz 10 lt tai nieko, bet kai sumoki tokius pinigus tai ka zinau.
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2010 03 06, 14:30)
nusipirkau lancome hypnose, ir nusivyliau verysad.gif  visai neatitinka kainos sitas tusas, tai dar karta irodo, jog brangiausias tai nebutinai turi but geriausias. padazo nlb kaip ir trupet pradejo, nu zodziu, jei butu uz 10 lt tai nieko, bet kai sumoki tokius pinigus tai ka zinau.

Zinok ir as jau ne karta nusivyliau brangiais tusais .Kazkaip is brangiuju neradau sau mylimiausio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2010 03 06, 15:30)
nusipirkau lancome hypnose, ir nusivyliau verysad.gif  visai neatitinka kainos sitas tusas, tai dar karta irodo, jog brangiausias tai nebutinai turi but geriausias. padazo nlb kaip ir trupet pradejo, nu zodziu, jei butu uz 10 lt tai nieko, bet kai sumoki tokius pinigus tai ka zinau.

man ir is pradziu nepatiko,bet karta senu pasidaziau tai thumbup.gif bet ir susenes jis man netrupa schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2010 03 06, 15:59)
man ir is pradziu nepatiko,bet karta senu pasidaziau tai  thumbup.gif  bet ir susenes jis man netrupa  schmoll.gif  g.gif

o man zinok trupa verysad.gif suprasciau, jei butu senas, o dabar... na nusivyliau as situo tusu.
pirksiu ta uz 10 lt, cia kur mergytes rekomendavo smile.gif ir bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juodas-drugelis @ 2010 03 06, 13:25)
o kur ji galima rasti? nes kazkada turejau uz 10 lt, tai...  doh.gif
man geriausi yra maybelline arba manhattan, blogiausi - AVON

* Essence kosmetikos yra Eurokos parduotuvėse mirksiukas.gif

* Tušui niekad nedrįsčiau išleisti kokio 100LT, manau toks daiktas nevertas tokių pinigų... Renkuosi tušus iki 50LT. Žinoma, jei akytės jautrios ar kas, tada nieko nepadarysi, tenka panelėms ir brangesnius pirkti jei nori išraiškingesnio žvilgsnio... O DIOR, LANCOME, YSL tušų puse kainos vien vardas sudaro.
Atsakyti
QUOTE(allure @ 2010 03 06, 16:49)
... O DIOR, LANCOME, YSL tušų puse kainos vien vardas sudaro.

konkrečiai. ir tas vardas kartais labai stipriai neatitinka kokybės... kažkaip brangiausią tušą esu pirkus už visus 32Lt beveik. jis buvo Rimmel SC. Ir viskas - man to pakako, kad sužinočiau, kokio tušo noriu ir kokį brangiausią galiu sau leist. O tas Lancome ar panašiai, nu gerai, ar TIKRAI nėra pigesnio tušo su šiek tiek mažiau elitiniu vardu, kuris realiai turi tokį patį poveikį? g.gif nu netikiu, užmuškit, bet netikiu. gal labai daug padaro įsitikinimas, kad Essence tušas yra blogesnis, nes kainuoja apie 10-15Lt, o vat jei Lancome kainuoja 130Lt, tai jau šakės - bus belekaip neapsakomai geras?..
Atsakyti
Merginos, o kuo issukuojat blakstienas? Kiek perku visokiausiu sepeteliu, nei vienas neissukuoja gerai. Gal galit ka pasiulyti? Tusa naudoju jau keli metai "Clinique Lash Doubling". Kol kas esu patenkinta. Tik mano blakstienos labai nepaklusnios, todel ir reikia issukuoti.
Atsakyti
QUOTE(Bubė* @ 2010 03 04, 15:13)
Man sitas labai patiko

user posted image

blakstienos ilgos,tankios,storos  bigsmile.gif  Nesitikejau ,kad gali buti toks geras uz nepilnus 10lt  blink.gif

turiu ir as si. seip tikrai labai geras, tik galetu biski but intensyvesne spalva. ir beda ju gaut, labai greit isperka. dar girdejau, kad gosh yra geras toks storas su zvaigzutem (tikslaus pav nepasakysiu). gal kur bandet netycia? smile.gif
Atsakyti
pritariu,kad i kaina ieina ir vardas ir reklama bigsmile.gif taciau varda reikia uzsitarnauti mirksiukas.gif
kitas dalykas,realu,kad pigesni tusai gaminami is pigesniu medziagu...kurios neretai sualergizuoja akytes 4u.gif istikruju,tuso neissirinksti pagal varda,tiesiog reikia paciai bandyti 4u.gif
Atsakyti
Na ką, po savo nesėkmingo bandymo prisijaukinti Loreal Volume Collagene tušą, įsigijau Maybelline Define A Lash tušą ir esu labai nustebinta bei patenkinta thumbup.gif Labai gražiai padažo, o blakstienos atskirtos ir ilgos smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(allure @ 2010 03 07, 16:04)
Na ką, po savo nesėkmingo bandymo prisijaukinti Loreal Volume Collagene tušą, įsigijau Maybelline Define A Lash tušą ir esu labai nustebinta bei patenkinta  thumbup.gif  Labai gražiai padažo, o blakstienos atskirtos ir ilgos  smile.gif

user posted image

na neblogas,bet buna ir geresniu ax.gif bet istikruju,nezinau jau pati ko tikiuosi is tuso doh.gif rasom mes cia,kad ,,nieko stebuklingo'' bet tusai stebuklu nedaro,daugiau blakstienu nepriklijuoja lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti