Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(Nome @ 2010 03 03, 23:13)
Pas mane lygiai tokios pačios. Tai koks tušas labiausiai tau buvo tinkamas?  4u.gif

Man labiausiai tinka mazi sepeteliai, nes visur prieina, arba sukutes. Manes negasdina ir tusai, kurie tepa daugiau "koses" nes mano blakstienos tada tampa ryskesnes, matomesnes (kaip kas megsta). Man is visu bandytu labiausiai tiko - Lancome Fatale, Chanel Sculpte Cils, Dior Show unlimited, Diorshow Blackout, Loreal Telescopic. Pajuodinti tusai baisiai tepe paakius ir vokus doh.gif
Siuo metu naudoju Guerlain le 2, ir kuo toliau tuo labiau jis man patinka thumbup.gif Net nesitikejau, bet jis vienas is geriausiu thumbup.gif Nors ir siek tiek tepa vokus, nors man tai daro beveik visi verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 03 kovo 2010 - 23:43
SVEIKOS VISOS,
Man tai labiausiai patinka LANCOME tusai,ypac tie kur ilgina blakstienas,naudojujau antra ir geresnio tikriausiai nerasiu,pasidazius atrodo lyg blakstienos priklijuotos butu,Superinis efektas.
Atsakyti
QUOTE(Ryuk @ 2010 03 03, 11:42)
Taciau atradau neseniai viena geriausiu mano bandytu tusu "Givenchy Phenomen'Eyes" -

labai uzriecia blakstienas lyg naudotumete blakstienu rietikli, o pailgina blakstienas isvis nerealiai smile.gif
Dar YSL tusai be galo geri, taip pat ilgina blakstienas labai graziai, berods vadinasi - effet faux cils.

Vat Givenchy labai įdomu būtų išbandyti,bet gąsdina tas šepetėlis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2010 03 04, 10:50)
Vat Givenchy labai įdomu būtų išbandyti,bet gąsdina tas šepetėlis  biggrin.gif

Del sepetelio ir as ilgai dvejojau, jis toks mazas, guminis ir apvalus, maniau terliosiuos ilgai ir nuobodziai, taciau iseina pasidazyti labai greitai ir nereikalauja bruzinti kelis kartus. Sepetelis puikiai issukuoja tusa, kaip ir minejau uzriecia bei labai paiilgina smile.gif Kolkas sio tuso nekeisciau i joki kita smile.gif
Atsakyti
Man sitas labai patiko

user posted image

blakstienos ilgos,tankios,storos bigsmile.gif Nesitikejau ,kad gali buti toks geras uz nepilnus 10lt blink.gif

Atsakyti
Dabar naudoju ir esu labai patenkinta the COLO SSAL volume express iš maybelline geltoname buteliuke, taip pat patinka irgi iš maybelline volume express tamsiai mėlyname buteliuke. Man tiesiog patinka tušai, kurie suteikia apimties blakstienoms - jas storina 4u.gif
Atsakyti
Eslauda ,koks Lancome Fatale sepetelis? 4u.gif
o gal kuri bandete Lancome Amplicils 01? g.gif
Atsakyti
O gal kas bandet naujaji DIOR extase?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 03 03, 23:42)
Man is visu bandytu labiausiai tiko - Lancome Fatale, Chanel Sculpte Cils, Dior Show unlimited,  Diorshow Blackout, Loreal Telescopic. Pajuodinti tusai baisiai tepe paakius ir vokus doh.gif 
Siuo metu naudoju Guerlain le 2, ir kuo toliau tuo labiau jis man patinka  thumbup.gif  Net nesitikejau, bet jis vienas is geriausiu  thumbup.gif  Nors ir siek tiek tepa vokus, nors man tai daro beveik visi    verysad.gif

Aš Chanel Sculpte Cils turėjau-įspūdžio labai didelio nedarė. Lancome Hypnose buvo pats pačiausias-dabar ir tas kažkaip nebetinka.
Nesuprantu, gal mano blakstienos išretėjo-kokiu tušu besidažyčiau visada išsitepu vokus unsure.gif . Ir ne kur aukštai, o prie pat blakstienų augimo linijos sad.gif.
Kristianoj man rekomendavo išbandyti Dior Iconic ir Estee Lauder Sumptuous.
Nei to, nei to dar nebandžiau
Atsakyti
negaliu naudoti Maybeline firmos ir Nivea tusu, iskart paraudonuoja oda palink akis doh.gif , o paskui gydytis turiu net puse metu blink.gif . Dabar naudoju Isadoros tusa, nu niekuo neipatingas unsure.gif . Labai daug tusu esu isbandziusi, bet pacio paciausio - neturiu. Nebent Elen Betrix, bet tos kosmetikos Lt nera verysad.gif
Nivejos nieko neperku, nebent plauku sampuna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 03 03, 10:58)
Radau info apie si tusa  bigsmile.gif 

Naudoju toki. Rasiau kazkada jau atsiliepimus, man jis labai patinka, neseniai antra pakuote nusipirkau. Kadangi dazau tik blakstienas, graziai jas paryskina, atskiria. Tik nereikia patingeti truputi pazaisti su tomis specialiomis sukutemis, kitaip tikrai gan palipusios blakstienos atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubė* @ 2010 03 04, 16:13)
Man sitas labai patiko

user posted image

blakstienos ilgos,tankios,storos  bigsmile.gif  Nesitikejau ,kad gali buti toks geras uz nepilnus 10lt  blink.gif

Turiu šį tušą, tikrai labai geras, gražiai padažo thumbup.gif o kaina tai juokinga...
Atsakyti