Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(Saulės-Siela @ 2010 03 02, 20:40)
Mergytes,kas bande Dior Show,ar priduoda ilginimo jis? 4u.gif

Na keista,kad kitų tokie negeri atsiliepimai,kaip tik jį dabar turiu man jis patinka.Ir ilgina,ir storina smile.gif Man paakių netepa,o ir šepetėlis patogus,matyt kiekvienai skirtingai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsouko: 03 kovo 2010 - 08:31
QUOTE(Mitsouko @ 2010 03 03, 09:31)
Na keista,kad kitų tokie negeri atsiliepimai,kaip tik jį dabar turiu man jis patinka.Ir ilgina,ir storina  smile.gif Man paakių netepa,o ir šepetėlis patogus,matyt kiekvienai skirtingai  smile.gif

Tikriausiai pas pacia ir taip ilgos, tankios blakstienos, tai ir tusas tinka smile.gif Pas mane trumpos ir retos, tai joks netinka doh.gif
Atsakyti
Radau info apie si tusa bigsmile.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2010 03 02, 21:32)
O kiek Lietuvoje parduotuvese kainuoja Lancome Hypnose tusas?  smile.gif Niekada neatkreipiau demesio  blush2.gif

labas mergaites,
savaitgali kristianoje nupirkau LANCOME hypnose 2 tusus (supakuoti dezuteje) uz 138 Lt. siaip vnt kaina - 108 ar 109 lt. Tusas geras, graziai dazo. Lyginu su tuom kuri pries tai naudojau, t.y. Estee lauder "Turbolash". o sitas niekam tikes, bent jau man buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo safyra1: 03 kovo 2010 - 10:51
QUOTE(Saulės-Siela @ 2010 03 02, 21:40)
Mergytes,kas bande Dior Show,ar priduoda ilginimo jis? 4u.gif

Man taip pat nepatiko Dior Show, nors ir kaip jis isgirtas bebutu. Sulipino man blakstienas. Taciau atradau neseniai viena geriausiu mano bandytu tusu "Givenchy Phenomen'Eyes" -

user posted image

labai uzriecia blakstienas lyg naudotumete blakstienu rietikli, o pailgina blakstienas isvis nerealiai smile.gif
Dar YSL tusai be galo geri, taip pat ilgina blakstienas labai graziai, berods vadinasi - effet faux cils.
Atsakyti
Maybelline Pulse buvo mano megstamiausiu tusu sarase, bet... labai greitai prarado savo savybes, gal paseno. nebedazo graziai visiskai. seniau toks jausmas buvo, lyg gumine kose, taip graziai padengdavo, dabar gabalais. siandien pasidaziau ir esiu valyti ir dazyti kitu.
Atsakyti
Man patys geriausi tusai su mazais, t.y. nestorais sepeteliais. Pvz. Loreal Telescopic. Dar labai geri Max Factor tusai thumbup.gif Taciau labai nusivyliau Loreal Volume Collagene, prastesnio tuso nesu turejusi turbut schmoll.gif Daug geresnis uz pastaraji buvo paprasciausias essence tusas,nors kainuoja 4 kart maziau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo allure: 03 kovo 2010 - 15:38
QUOTE(lo-lo @ 2010 03 03, 11:33)
Gal pasirodytum  4u.gif labai faina būtų  bigsmile.gif
Papildyta:

Man tai nepatiko toks efektas  ax.gif sulipina ir tiek  doh.gif

man irgi nepatinka tokios sulipe blakstienos. schmoll.gif schmoll.gif
pastaruoju metu naudoju max factor false lash effect, neblogas tik kad i dienos pabaiga byra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(allure @ 2010 03 03, 14:37)
Man patys geriausi tusai su mazais, t.y. nestorais sepeteliais. Pvz. Loreal Telescopic. Dar labai geri Max Factor tusai  thumbup.gif  Taciau labai nusivyliau Loreal Volume Collagene, prastesnio tuso nesu turejusi turbut  schmoll.gif  Daug geresnis uz pastaraji buvo paprasciausias essence tusas,nors kainuoja 4 kart maziau...

Man irgi Loreal Volume Collagene buvo siaubingas. As ipratus prie mazu guminiu sepeteliu, o ten toks milziniskas buvo biggrin.gif viena aki mokejau pasidzyt, bet kita niekaip neisejo.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 03 03, 09:19)
Tikriausiai pas pacia ir taip ilgos, tankios blakstienos, tai ir tusas tinka  smile.gif  Pas mane trumpos ir retos, tai joks netinka  doh.gif

Pas mane lygiai tokios pačios. Tai koks tušas labiausiai tau buvo tinkamas? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos gal galite pasakyti kiek parduotuvėse kainuoja tušas MF false lash'a 4u.gif s
Atsakyti
QUOTE(Mėlinakė @ 2010 03 03, 22:41)
Sveikos merginos gal galite pasakyti kiek parduotuvėse kainuoja tušas MF false lash'a 4u.gif s

Be nuolaidos 50lt kazkur 4u.gif
Atsakyti