QUOTE(Juodaplaukė @ 2010 05 21, 11:07)
as nusipirkau Maybeliine Colossal Volume,geltona,vandeniui atsparu,esu suzaveta,toks fainas,puikiai dazo,neperkrauna,storina,ir nusiplauna superiskai lengvai ir greitai 10 balu
as irgi girdejau, kad lb geras, o kiek kainavo?
QUOTE(Juodaplaukė @ 2010 05 21, 15:24)
be nuolaidos buvo tai apie 32 lt kazkas tokio.bet tikrai vertas pagyru,nesitikejau!ir pagal mane tai nebrangus visiskai.talpa gera,10 ml
O ar jis yra ilginantis ?
QUOTE(Juodaplaukė @ 2010 05 21, 10:07)
as nusipirkau Maybeliine Colossal Volume,geltona,vandeniui atsparu,esu suzaveta,toks fainas,puikiai dazo,neperkrauna,storina,ir nusiplauna superiskai lengvai ir greitai 10 balu
tikuos neprades trupeti ir nenuvils.. del sios priezasties sio tuso nekartosiu
QUOTE(comep @ 2010 05 21, 16:19)
plius labai greitai neuzdzius... bet gal cia paprasto, ne vandeniui atsparaus trukumas.
QUOTE(sandrute37 @ 2010 05 21, 14:55)
O ar jis yra ilginantis ?
na man tai ilgina,bet labiau sakyciau tankina negu ilgina.
QUOTE(comep @ 2010 05 21, 19:19)
o kada Jum pradejo trupeti? kolkas iki vakaro puikiai islaiko
Esu vandeniui atspariu tusu megeja ir nepripazistu kitokiu Tai is visu, kiek esu bandzius, pats geriausias Clarins
Kol jo nebuvau bandzius, labai mylejau Lancome Hypnose ir DiorShow, bet dabar pirksiu tik Clarins - nesulipina blakstienu, netepa, nenubyra, uzriecia ir ilgina
Kol jo nebuvau bandzius, labai mylejau Lancome Hypnose ir DiorShow, bet dabar pirksiu tik Clarins - nesulipina blakstienu, netepa, nenubyra, uzriecia ir ilgina
Labai nusivylus diorshow extase tusu nezinau kaip jums, bet man ziauriai sulipina blaskstienas pinigai i bala ismesti, graudu kasdien pasidazius matyt ta pati vaizda ant kiekvienos akies po tris blakstienas
QUOTE(egluziukas @ 2010 05 23, 21:39)
Labai nusivylus diorshow extase tusu nezinau kaip jums, bet man ziauriai sulipina blaskstienas pinigai i bala ismesti, graudu kasdien pasidazius matyt ta pati vaizda ant kiekvienos akies po tris blakstienas
Man ji buvo smalsu isbandyt, bet vis nenueidavau iki parduotuves nedazytom blakstienom. O paskui sugalvojau siaip apziuret, tai pasirode gana skystas (toks kaip keli tureti ir del to skystumo negraziai dazantys tusai), tai ir noras kazkaip praejo bandyt.
QUOTE(Inetookaz @ 2010 05 19, 20:05)
kokia jo kaina? tikrai neblogai atrodo.
Gal kuri isbandete si LUMENE NATURAL CODE?
Gal kuri isbandete si LUMENE NATURAL CODE?
draugė turi šitą ir labai juo patenkinta. Jos blakstienos ir taip labai ilgos, o su siuo tusu atrodo fantastiskai
as nusipirkau YSL ir neseniai ismeciau taip normaliai ir nepasidazius sepetelis pastoviai būdavo sulipęs, paakiai po poros valandų jau nusėti juodais trupiniukais . Ir nepasenęs buvo. Diorshow kiek bandžiau, irgi nelabai patiko. Dabar ties MF apsistojau ir man jis super. Šiaip favoritas turbūt lancome hypnose, tiek mano, tiek daugelio draugių nuomone
Lyg ir nemaciau atsiliepimu apie Loreal Telescopic Carbon Black
Gal kas bande?
Pagal aprasyma: ilgininantis, atskiriantis.
Gal kas bande?
Pagal aprasyma: ilgininantis, atskiriantis.