Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

as nusipirkau Maybeliine Colossal Volume,geltona,vandeniui atsparu,esu suzaveta,toks fainas,puikiai dazo,neperkrauna,storina,ir nusiplauna superiskai lengvai ir greitai 4u.gif 10 balu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2010 05 21, 11:07)
as nusipirkau Maybeliine Colossal Volume,geltona,vandeniui atsparu,esu suzaveta,toks fainas,puikiai dazo,neperkrauna,storina,ir nusiplauna superiskai lengvai ir greitai 4u.gif  10 balu bigsmile.gif

as irgi girdejau, kad lb geras, o kiek kainavo? smile.gif
Atsakyti
be nuolaidos buvo tai apie 32 lt kazkas tokio.bet tikrai vertas pagyru,nesitikejau!ir pagal mane tai nebrangus visiskai.talpa gera,10 ml bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaplaukė: 21 gegužės 2010 - 13:28
QUOTE(Juodaplaukė @ 2010 05 21, 15:24)
be nuolaidos buvo tai apie 32 lt kazkas tokio.bet tikrai vertas pagyru,nesitikejau!ir pagal mane tai nebrangus visiskai.talpa gera,10 ml bigsmile.gif

O ar jis yra ilginantis ?
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2010 05 21, 10:07)
as nusipirkau Maybeliine Colossal Volume,geltona,vandeniui atsparu,esu suzaveta,toks fainas,puikiai dazo,neperkrauna,storina,ir nusiplauna superiskai lengvai ir greitai 4u.gif  10 balu bigsmile.gif

tikuos neprades trupeti ir nenuvils.. mirksiukas.gif del sios priezasties sio tuso nekartosiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2010 05 21, 16:19)
tikuos neprades trupeti ir nenuvils..  mirksiukas.gif  del sios priezasties sio tuso nekartosiu  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
plius labai greitai neuzdzius... bet gal cia paprasto, ne vandeniui atsparaus trukumas.
Atsakyti
QUOTE(sandrute37 @ 2010 05 21, 14:55)
O ar jis yra ilginantis ?

na man tai ilgina,bet labiau sakyciau tankina negu ilgina.
QUOTE(comep @ 2010 05 21, 19:19)
tikuos neprades trupeti ir nenuvils..  mirksiukas.gif  del sios priezasties sio tuso nekartosiu  schmoll.gif

o kada Jum pradejo trupeti? kolkas iki vakaro puikiai islaiko g.gif
Atsakyti
Esu vandeniui atspariu tusu megeja ir nepripazistu kitokiu biggrin.gif Tai is visu, kiek esu bandzius, pats geriausias Clarins wub.gif

user posted image

Kol jo nebuvau bandzius, labai mylejau Lancome Hypnose ir DiorShow, bet dabar pirksiu tik Clarins - nesulipina blakstienu, netepa, nenubyra, uzriecia ir ilgina thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai nusivylus diorshow extase tusu schmoll.gif nezinau kaip jums, bet man ziauriai sulipina blaskstienas doh.gif pinigai i bala ismesti, graudu kasdien pasidazius matyt ta pati vaizda ant kiekvienos akies po tris blakstienas doh.gif

Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2010 05 23, 21:39)
Labai nusivylus diorshow extase tusu schmoll.gif nezinau kaip jums, bet man ziauriai sulipina blaskstienas doh.gif pinigai i bala ismesti, graudu kasdien pasidazius matyt ta pati vaizda ant kiekvienos akies po tris blakstienas doh.gif

Man ji buvo smalsu isbandyt, bet vis nenueidavau iki parduotuves nedazytom blakstienom. O paskui sugalvojau siaip apziuret, tai pasirode gana skystas (toks kaip keli tureti ir del to skystumo negraziai dazantys tusai), tai ir noras kazkaip praejo bandyt.
Atsakyti
QUOTE(Inetookaz @ 2010 05 19, 20:05)
kokia jo kaina? tikrai neblogai atrodo. smile.gif
Gal kuri isbandete si LUMENE NATURAL CODE? smile.gif
user posted image

draugė turi šitą ir labai juo patenkinta. Jos blakstienos ir taip labai ilgos, o su siuo tusu atrodo fantastiskai smile.gif
as nusipirkau YSL ir neseniai ismeciau taip normaliai ir nepasidazius unsure.gif sepetelis pastoviai būdavo sulipęs, paakiai po poros valandų jau nusėti juodais trupiniukais doh.gif. Ir nepasenęs buvo. Diorshow kiek bandžiau, irgi nelabai patiko. Dabar ties MF apsistojau ir man jis super. Šiaip favoritas turbūt lancome hypnose, tiek mano, tiek daugelio draugių nuomone wink.gif
Atsakyti
Lyg ir nemaciau atsiliepimu apie Loreal Telescopic Carbon Black
user posted image

Gal kas bande?
Pagal aprasyma: ilgininantis, atskiriantis.
Atsakyti