Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(vaidoose @ 2010 05 17, 17:42)
kuom jis jums patinka ir kokia kainyte? 4u.gif

kainuoja apie 40lt smile.gif tankina blakstienas jis man labai gerai.. kitas didelis jo pliusas - as ji naudoju 3-4menesius.. su MF tusais to nebuna, istempiu 2 men max.. o su maybeline colossial geltonu isvis tik 1men.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakvaisus @ 2010 05 17, 12:43)
Lieku prie savo ištikimojo ardeco lash designer.. kolkas labiausiai tikęs  smile.gif
user posted image

Jis nors kiek riečia, ar tik tankiną? Man reikia, kad tankintų - tas gerai, bet norėtusi, kad ir riestų šiek tiek blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri jau išbandėt Chane Inimitable Intense ir galit pasidalint atiliepimais? smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pakvaisus @ 2010 05 17, 12:43)
Kad MF tušai suprastėję tai pritariu  drinks_cheers.gif lash effect paskutinį kartą pirkau po kelių pasidažymų atidaviau, nepalyginimai dažo kaip anksčiau  schmoll.gif  Lieku prie savo ištikimojo ardeco lash designer.. kolkas labiausiai tikęs  smile.gif

drinks_cheers.gif man irgi jis pats paciausias tusas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 18 gegužės 2010 - 12:00
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 05 18, 12:07)
Jis nors kiek riečia, ar tik tankiną? Man reikia, kad tankintų - tas gerai, bet norėtusi, kad ir riestų šiek tiek  blush2.gif

riečia truputį ax.gif įdėti foto galėsiu kaip su ir be... smile.gif

Atsakyti
user posted image

user posted image

Antrojoje jau labaai pavargus buvau. .. blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakvaisus @ 2010 05 19, 19:27)
user posted image

user posted image

Antrojoje jau labaai pavargus buvau. .. blush-anim-cl.gif

kokia jo kaina? tikrai neblogai atrodo. smile.gif
Gal kuri isbandete si LUMENE NATURAL CODE? smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 05 19, 20:02)
akytes atrodo labai ispudingai!!!dar aplink akis tu su seseliais pavedziojus ar piestuku?bet labai jau patankintos blakstienos atrodo.skirtumas akivaizdus  thumbup.gif

Taip,su šešėliais po apačia plonai padažau rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Inetookaz @ 2010 05 19, 20:05)
kokia jo kaina? tikrai neblogai atrodo. smile.gif

~40Lt, +/- keli litai,kaip kur.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakvaisus @ 2010 05 19, 20:09)
~40Lt, +/- keli litai,kaip kur..  smile.gif

Sarmoje pries savaite pirkau, 46Lt
Atsakyti
o as siandien pabandziau nauja tusa NO 7 DREAM LASH vadinasi.tai sepetelis tepe ne prasciau nei MF.bus matyt velaiu,nes nauja tusa ivertinti,man reikia kokiu3-4dienu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakvaisus @ 2010 05 19, 19:27)

Wou wub.gif Noriu jo - viskas lotuliukas.gif Šiandien kaip tik apžiūrėjau, pagal aprašymą man turėtų įdealiai tikti, nes tinka jautrioms akims. Sarmoj kaina 43 Lt.
Atsakyti
siame pusl auksciau rasiau,kad isbandziau nauja tusa NO 7 nu padengia blakastienas neblogai,bet cia visas gerumas ir baigiasi... schmoll.gif po pietu jau paakiai buna su juoduliukais,ir cia ne nuo nuovargio lotuliukas.gif o nuo "kokybisko"tuso.o vakare pabandyk ji atplaut doh.gif dar reikia bruzinti su valikliu ir tampyti vargsele paakiu oda schmoll.gif zodziu s... ne tusas verysad.gif
Atsakyti