Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(Brown Eyed @ 2010 05 13, 22:10)
Ne kartą šioje temoje minėtas, bet šiandien nusipirkau ir noriu dar kartą nuomonių paklaust  ax.gif  MF MasterpieceMax - kaip jis?
Šiandien nusipirkau, ir - nusivyliau. Tiesa, po pirmo karto spręsti gal ir negalima, bet: po kelių brūkštelėjimų ant blakstienų prikrovė daug košės. Bet ne taip gražiai, o jas sulipindamas. Kreivai. Gavos kreivos musės kojos. Reikalą bandžiau taisyti antru potėpiu, rezultatas - tą masę taip sumaliau, jog gavos nebe musės kojos, o tiesiog košė. Pagalbon pasitelkiau pasibaigusio False Lash šepetėlį, bet tik visa išsiterliojau ir teko nusiplauti visą pudrą, šešėlius ir eyelinerį bei į darbą eiti nepasidažiusiai ir negėrus kavos. Tokia šios dienos tušo tragedija  doh.gif

gal nereikia dar labai nurasyti, nes MF tusai beveik visi gan skysti buna, o sepetelis ismirkes. kiek atsimenu ir manes is pat pradziu nezavejo, nes tas galiukas, kur seriukai labai trumpi net ir nuvalius koses nemazai turedavo prikibusios. as isploviau sepetuka ir viskas super buvo rolleyes.gif

QUOTE(shopingas @ 2010 05 14, 01:25)
Pries pora dienu pradariau Maybelline "lash stiletto" - tai aisku kolkas atsiliepimai dar tokie tik pirminiai. Pailgint tai pailgina, bet labai kudos blakstienos buna ir mazai ju, gal kazkiek ir lipina. Bet nebrokuoju kolkas....

mano tokie patys atsiliepimai+ dienos pabaigoj kazkur ir tas ilgumas isnyksta, man jis byra, nesuprantu kodel daugelio vienas is favoritu doh.gif o as brokuoju... nes pabandziau pries pora dienu vel pasidazyti po pertraukos ir nepatiko.
sis tusas manau tiks toms, kuriu naturalios blakstienos labai tankios ir grazios formos, nes jis tik paryskina naturalu grozi, bet vien del trupejimo kita karta tikrai nepirksiu.
Atsakyti
QUOTE(Brown Eyed @ 2010 05 14, 01:10)
teko nusiplauti visą pudrą, šešėlius ir eyelinerį bei į darbą eiti nepasidažiusiai ir negėrus kavos. Tokia šios dienos tušo tragedija  doh.gif

net pagailo jusu biggrin.gif

As siandien isbandziau nauja ESTEE LAUDER MagnaScopic, tai irgi likau supykus unsure.gif Blakstienu storinimas pasireiske tuo, kad sulipino jas ir likau su 5 blakstienom, kurias paskui su dantu krapstuku truputi patankinau doh.gif Bet turiu vilties, kad veliau tusas sutirstes ir galesim draugaut rolleyes.gif Jei ne, tai eksperimentai su brangiais tusais bus baigti ir grisiu prie pigesniu tongue.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Niekur negaunu nusipirkti ryškiai mėlyno blakstienų tušo doh.gif visur tokie tamsiai mėlyni, greičiau juodi su melsvu atspalviu verysad.gif Gal kuri dažotės ir galit patarti? 4u.gif
Atsakyti
zinot man susidare ispudis,kad MF tusai siuo metu brokuoti visi,anksciau turejau MF tusus, buvau patenkinta,Masterpiece, ir ta storam buteliuke pirkdavau,o dabar nusipkrau viena-suds,atidaviau mamai,kita-suds!!!! muses kojas daro ir viskas sad.gifsad.gif o anksciau gerai buvo viskas,puikai daze. Tai Nusipirkau Maybelline Colossal Volume,toki geltona,lyg ir puikiai kolkas thumbup.gif
Papildyta:
beje konsultante man pasake kad tai mitas,kad vandeniui atsprarus tusai gadina blakstienas.
Atsakyti
ir as noreciau pasisakyti del MF tusu.ir tikrai dabar pagalvojau,kad paskutiniu metu kiek pirkau MF tusus,tai kokybe kazkokia suprastejus,o vis galvojau,gal kad naujiene,tiesiog nepripratus buvau.bet va pasirodo ne tik man jie nelabai patikti pradejo...mano sesuo irgi sake nepatenkinta.isbandem ta storam buteliuke,dabar naudoju ta naujausia,ir,sakau,jau reiks pereiti prie kitokiu... g.gif
Papildyta:

[/quote]
na,negaleciau sutikti,kad cia mitas.kiek pati bandziau vandeniui atsparu,tai po naudojimo gerokai pavarge blakstienos atrode.turejau isigyti aliejuka gydomaji blakstienoms.o ir paakiu odos gaila,nes kiek trini,tiek vatos diskelis juodas budavo.zodziu,vandeniui atsparaus net sec progoms nenaudoju schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura81r: 16 gegužės 2010 - 12:03
QUOTE(Lemyna @ 2010 05 15, 20:22)
Labas vakaras,

Niekur negaunu nusipirkti ryškiai mėlyno blakstienų tušo  doh.gif  visur tokie tamsiai mėlyni, greičiau juodi su melsvu atspalviu  verysad.gif Gal kuri dažotės ir galit patarti? 4u.gif

user posted image
Turi ELECTRIC BLUE spalva 4u.gif Buna pirkti Kosmadoj ar Eurokose.
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2010 05 16, 14:17)
Turi ELECTRIC BLUE spalva 4u.gif Buna pirkti Kosmadoj ar Eurokose.

Ryškiai mėlynas? bigsmile.gif kokius dar stebuklus daro? blush2.gif Kiek kainuoja? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 16 gegužės 2010 - 21:10
QUOTE(Lemyna @ 2010 05 16, 21:02)
Ryškiai mėlynas? bigsmile.gif  kokius dar stebuklus daro?  blush2.gif  Kiek kainuoja?  smile.gif

Ilginantis, nenutrupa, netepa, o svarbiausia ryski spalva mirksiukas.gif kaina apie 23lt buvo, pirkau sausio menesi 4u.gif
Atsakyti
Kad MF tušai suprastėję tai pritariu drinks_cheers.gif lash effect paskutinį kartą pirkau po kelių pasidažymų atidaviau, nepalyginimai dažo kaip anksčiau schmoll.gif Lieku prie savo ištikimojo ardeco lash designer.. kolkas labiausiai tikęs smile.gif
user posted image
Atsakyti
Na aš su saviškiu Maybelline Falsies pasdažius jau buvau 2x..Kol kas galima sakyti mokinuosi su juo dažytis, nes labai daug košės yra..Valau valau bet vistiek ant šepetėlio ji lieka..Ir reikia mokėti užsidėti vieną sluoksnį tušo, nes jei paskui pradedi dar truputi kai kur koreguot tada gaunasi iš 10 blakstienų viena.. doh.gif Tai aš padažiusi juom, pakoreguoju greit beveik pabaigtu Oriflame tušo su guminiu šepetėliu.. ax.gif Tai kol kas tiek, bandom ir mokomės toliau.. biggrin.gif
Atsakyti
labas smile.gif noriu paklausti koks tusas kuo geriau tankintu? gali neilgint svarbu kad tankintu. aisku zinau tusas stebuklu nepadris. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakvaisus @ 2010 05 17, 12:43)
Lieku prie savo ištikimojo ardeco lash designer.. kolkas labiausiai tikęs  smile.gif

kuom jis jums patinka ir kokia kainyte? 4u.gif
Atsakyti