Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

Idesiu nuotrauka kur esu pasidaziusi essence multi action tusu, prisiskaiciusi reklamos vakar as ji ir nusipirkau pabandymui.. ax.gif
na pirma ispudi apybudinti sunkoka, kadangi pries tai neesu naudojusi tokiu piguteliu tusu tad nezinau kaip dazo kiti.. taciau kazkokio tai wow nebuvo.. siaip mano blakstienos labai nekokios, mazytes, trumputes, neilgos..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 05 11, 23:02)
o jums negrauzia akiu pienelis ? ir kuri naudojat tushui valyti ? smile.gif as tai su pieneliais kazkaip nedraugauju - nori nenori kazkiek patenka riebalo i akis ir labai nemalonus jausmas.

Kai kurie graužia, kai kurie negraužia. Jau n buteliukų sunaudojau Margaritos su daigintais kviečiais- tušą nuvalo greitai ir gerai (tiesa, vandeniui atsparaus valyti nebandžiau, nes tokių nenaudoju), negraužia, nedirgina akių, o ir pigus ax.gif Arba jei labai tingiu valyti pieneliu, makiažą prausiu biggrin.gif Rasos prausikliu problematiškai odai (irgi negraužia akių), lengvai nuplauna akių ir viso veido makiažą.

O, kad nebūtų visai off topic biggrin.gif
Baiginėjasi jau mano mylimas MF MasterpieceMax (kažkaip labai ilgai naudojosi šį kartą bigsmile.gif), jau bent artimiausiu metu žadu nebeeksperimentuoti, pirksiu tą patį, nes jau tiek visko pribandžiau, ir kelis kartus brangesnių, ir 'geresnių' firmų, o nieko geresnio ir vertesnio už jį nesuradau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 13 gegužės 2010 - 18:41
QUOTE(Finna @ 2010 05 13, 19:40)
<...>
Baiginėjasi jau mano mylimas MF MasterpieceMax (kažkaip labai ilgai naudojosi šį kartą bigsmile.gif), jau bent artimiausiu metu žadu nebeeksperimentuoti, pirksiu tą patį, nes jau tiek visko pribandžiau, ir kelis kartus brangesnių, ir 'geresnių' firmų, o nieko geresnio ir vertesnio už jį nesuradau schmoll.gif

Mf savo kainos kategorijoje geriausi, bet jie turi vieną minusą. Pastebėjau, kad daug daugiau blakstienų iškrisdavo, kai naudojau mf. O esu naudoju masterpiece, pasterpiece max, 2000 calorie dramatic look ir dar kelis ax.gif
Atsakyti
mano favoritas siuo metu
user posted image
Atsakyti

QUOTE(NIDCKA @ 2010 05 13, 19:57)
mano favoritas siuo metu
user posted image

o jis tikrai suteikia slyvos spalva? t.y. ta spalva matosi? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 15 gegužės 2010 - 15:41
QUOTE(lisik @ 2010 05 13, 18:08)
aciukas - pasidairysiu tokio pas mus smile.gif anksciau lyg nemaciau, bet reiks eit i dideles parduotuves kur didesnis asortimentas
visai nieko, bet galetu jis graziau atskirt - dabar truputi sulipusios atrodo....  ax.gif
bandysim  bigsmile.gif
o jis tikrai suteikia slyvos spalva? t.y. ta spalva matosismile.gif

taip akivaizdziai tai tikrai ne ,bet kas atydziai paziuri i akis pastebi ir tik dienos sviesoj ,bet man patinka ne tik del spalvos ne veltui vadinasi BAD GAL
o del akiu makiazo valymo ,tai visko pribandziau ir labai brangiu ir pigiu tai man geriausia valo :diskeli suvilgau su roziu vandeniu ir uzlasinu aliejuko siuo metu naudoju kameliju nei akis alergizuoja nei grauzia thumbup.gif
Atsakyti
NIDICKA, as kaip tik paskutiniu metu naudoju si tusa, tai likau nustebusi, kodel jis bad girl lash vadinasi. Man noretusi ryskesniu blakstienu. Be to, tepa. Turiu nediduka toki,buvo zurnale biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 13 gegužės 2010 - 20:14
QUOTE(gatinha2 @ 2010 05 13, 19:13)
NIDICKA, as kaip tik paskutiniu metu naudoju si tusa, tai likau nustebusi, kodel jis bad girl lash vadinasi. Man noretusi ryskesniu blakstienu. Be to, tepa. Turiu nediduka toki,buvo zurnale  biggrin.gif

na man tai jis visiskai netepa ir blakstienas taip isryskina ... MB vadina nepadoriai ilgos .tik is pradziu buvo nepatogumu nes sepetelis labai didelis ,kol ismokau pasidazyt doh.gif pries dabar irgi naudojama shiseido atrodo kaip milzinas.as net nustebau kad tau tepa g.gif negaleciau pasakyt ne vieno minuso
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 05 13, 18:55)
Mf savo kainos kategorijoje geriausi, bet jie turi vieną minusą. Pastebėjau, kad daug daugiau blakstienų iškrisdavo, kai naudojau mf. O esu naudoju masterpiece, pasterpiece max, 2000 calorie dramatic look ir dar kelis  ax.gif

Nepastebėjau tokio dalyko, nors MF naudoju nebe vienerius metus. Gal tai nuo blakstienų priklauso g.gif

QUOTE(NIDCKA @ 2010 05 13, 18:57)
mano favoritas siuo metu
user posted image

Kur perkat, kiek kainuoja ir kodėl favoritas? Ką gero daro? Kaip supratau ilgina labai, o dar? biggrin.gif
Atsakyti
Ne kartą šioje temoje minėtas, bet šiandien nusipirkau ir noriu dar kartą nuomonių paklaust ax.gif MF MasterpieceMax - kaip jis?
Šiandien nusipirkau, ir - nusivyliau. Tiesa, po pirmo karto spręsti gal ir negalima, bet: po kelių brūkštelėjimų ant blakstienų prikrovė daug košės. Bet ne taip gražiai, o jas sulipindamas. Kreivai. Gavos kreivos musės kojos. Reikalą bandžiau taisyti antru potėpiu, rezultatas - tą masę taip sumaliau, jog gavos nebe musės kojos, o tiesiog košė. Pagalbon pasitelkiau pasibaigusio False Lash šepetėlį, bet tik visa išsiterliojau ir teko nusiplauti visą pudrą, šešėlius ir eyelinerį bei į darbą eiti nepasidažiusiai ir negėrus kavos. Tokia šios dienos tušo tragedija doh.gif
Atsakyti
Pries pora dienu pradariau Maybelline "lash stiletto" - tai aisku kolkas atsiliepimai dar tokie tik pirminiai. Pailgint tai pailgina, bet labai kudos blakstienos buna ir mazai ju, gal kazkiek ir lipina. Bet nebrokuoju kolkas....
user posted image

QUOTE(Finna @ 2010 05 14, 00:54)
Kur perkat, kiek kainuoja ir kodėl favoritas? Ką gero daro? Kaip supratau ilgina labai, o dar? biggrin.gif

Ne manes klausta, bet... ax.gif Yra jo ten, kur yra Benefit kosmetikos (LT nera). As ji bandzius, bet manes nesuzavejo. Turi jis pridet apimties, bet ne velnio blakstienu man nestorino - eilinis tusas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 14 gegužės 2010 - 03:29
eeeee blush2.gif imeskit fotke kaip atrodo blakst padazytos tuo benefit bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(Brown Eyed @ 2010 05 14, 00:10)
Ne kartą šioje temoje minėtas, bet šiandien nusipirkau ir noriu dar kartą nuomonių paklaust  ax.gif  MF MasterpieceMax - kaip jis?
Šiandien nusipirkau, ir - nusivyliau. Tiesa, po pirmo karto spręsti gal ir negalima, bet: po kelių brūkštelėjimų ant blakstienų prikrovė daug košės. Bet ne taip gražiai, o jas sulipindamas. Kreivai. Gavos kreivos musės kojos. Reikalą bandžiau taisyti antru potėpiu, rezultatas - tą masę taip sumaliau, jog gavos nebe musės kojos, o tiesiog košė. Pagalbon pasitelkiau pasibaigusio False Lash šepetėlį, bet tik visa išsiterliojau ir teko nusiplauti visą pudrą, šešėlius ir eyelinerį bei į darbą eiti nepasidažiusiai ir negėrus kavos. Tokia šios dienos tušo tragedija  doh.gif

jazau, man taip nebuve unsure.gif gal koks susenes g.gif nes kaip tik man padaro viska priesingai ne rasai biggrin.gif g.gif
Atsakyti