QUOTE(andorinha @ 2010 05 11, 10:58)
buvau gavusi dovanu Shiseido vandeniui atsparu tusa, buvau l patenkinta. vat baigsis netrukus mano maybelline, eisiu ir nusipirksiu.
bet zinote, kame problema. kazkodel vienoms vienas tusas yra pats geriausias, o kitoms jus visai prastas...ar galima cia ka patarineti? kazkada susigundziau reklama ir nusipirkau maybelline colossal volum express, kaip jis man trupa! paskaiciau kitus vertinimus, yra daug patenkintu...
Sutinku, kad kas vienoms gali tikti ir patikti, nebūtinai tiks kitoms, bet vistiek įdomi nuomonė kokia ji bebūtų. Pvz. į Maybelline tušus aš net nežiūriu, nes ir vertinimų nepalankių nemažai būna, ir pati kažkada bandžiau- nepatiko
O Shiseido tušas tankina blakstienas?
Gal žinot kokia jo kaina bei kur jo rasti?
Papildyta:
QUOTE(lisik @ 2010 05 11, 12:07)
jei neatsparus vandeniui tushas geras jis tikrai netrupa!
Man kazkaip atrodo jei ne polisis prie juros kam naudot ta vandeniui atsparu kasdien?
jam juk reikia specialaus valiklio su riebalais ir siaip, kiek zinau, blakstienom yra geriau paprastas neatsparus tushas.
Aš ne dėl trupėjimo renkuosi vandeniui atsparų tušą.
Kadangi man tenka blakstienas pariesti, tik vandeniui atsparus tušas jas sutvirtina (ko nepadaro neatsparus), o specialų valiklį naudočiau bet kuriuo atveju, nes vandeniu man gerai nenusiplauna bet koks tušas. Taip pat atsparus apsaugo nuo išsitepliojimo apsiverkus ar esat lietui, šlapdribai ir pan.