Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(Dasha @ 2010 05 09, 16:33)
Man priėmė. Be jokių prašymų, manau, čia priklauso nuo pardavėjos ir situacijos.

Pagal istatymus neprivalo pakeist ar priimt atgal. Siaip nuo parduotuves politikos sakyciau daugiau priklauso, nors zinau atveju kai pati pardaveja paduoda ne ta spalva, o paskui atgal nepriima.... ax.gif
Atsakyti
Bet kaip taip įmanoma pardavinėt - nesupakuotus tušus. Juk negalima.
Bent man kartą kai pirkau tušą buvo taip - ieškau ieškau, žiūrinėju šepetėlius, ir kelių tušų nebuvo šepetėlių pavyzdžių, tai užklausiau pardavėjos. Tuo metu parduotuvėje malėsi toks petruškevičiško tipo vyrukas, bosas gal, nes nurodinėjo pardavėjoms ką kur dėlioti ir šiaip toks atrodantis, jog savo darbą išmano. Tai jis matyt ne iki galo nugirdęs mano klausimą, pradėjo pasakoti jog neverta tikėtis testerių - tušų, taip pat prasuktų pakuočių, bo taip galima gauti infekciją ir tokie dalykai prieštarauja kažkokiems europinio lygio higienos normatyvams. Tai taip cool.gif Ir manau, jog pardavėjos ne dėl kitų pirkėjų gerovės saugo prekes, jog jos nebūtų prasukinėtos, o dėl to, jog privaloma parduoti naują prekę.
Atsakyti
QUOTE(Brown Eyed @ 2010 05 09, 18:59)
Bet kaip taip įmanoma pardavinėt - nesupakuotus tušus. Juk negalima.

as irgi nesuvokiu schmoll.gif niekada nepirkciau nesupakuoto schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoose @ 2010 05 09, 16:08)
as irgi nesuvokiu schmoll.gif  niekada nepirkciau nesupakuoto schmoll.gif

yra firmu, kurios pardavineja tusus net be pleveles, tad galima. bet jau tavo atsakomybe atsukti dangteli ir paziureti, ar tusas nebuvo simta kartu apziuretas.
jei kalba apie tusus, kurie buna pakuotese, bet metosi be ju, tikrai net ranka nekiltu tokio imti, net ir uz puse kainos. gal testerius bando prastumti?
Atsakyti
Aš taip pat nustebusi buvau kai pamačiau kad visi jie nesupakuoti, bet tokie pat nesupakuoti ir kitose prekybos vietose, tiesa to pačio tinklo, nors ir kitoj parduotuvėje irgi tas pats buvo..Dar klausiau ar turi supakuotų, gavau atsakymą kad ne..Ir geltoni maybelline buvo nesupakuoti..Max factor tarkim tušai stovėjo supakuoti, tiesa vieną paėmiau tai matėsi prasukta plėvelė, o testerių neturėjo, tai matyt davė pažiūrėti jį kažkam ir kreivai užklijavo plėvelę.. doh.gif Aš irgi niekada neimdavau nesupakuotų tušų, bet dabar aš supakuotų nemačiau.. g.gif Tai ir galvoju kad gal tokie jie ir yra.. g.gif
Atsakyti
Na bet supakavimas nelygus supakavimui, tarkim brangesni būna dėžutėse ir neaišku kiek kartų jie gali būti atsukti, nes plėvelės nėra unsure.gif Nei ant tušo, nei ant dėžutės. AčiūD neteko nusivilt, bet maža ką, negali būti tikras.
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2010 05 09, 18:13)
Aš taip pat nustebusi buvau kai pamačiau kad visi jie nesupakuoti, bet tokie pat nesupakuoti ir kitose prekybos vietose, tiesa to pačio tinklo, nors ir kitoj parduotuvėje irgi tas pats buvo..Dar klausiau ar turi supakuotų, gavau atsakymą kad ne..Ir geltoni maybelline buvo nesupakuoti..Max factor tarkim tušai stovėjo supakuoti, tiesa vieną paėmiau tai matėsi prasukta plėvelė, o testerių neturėjo, tai matyt davė pažiūrėti jį kažkam ir kreivai užklijavo plėvelę.. doh.gif Aš irgi niekada neimdavau nesupakuotų tušų, bet dabar aš supakuotų nemačiau.. g.gif Tai ir galvoju kad gal tokie jie ir yra.. g.gif

user posted image
user posted image
visi Maybelline tusai buna tokiose pakuotese, net nesiartinciau prie kitokiu, nes tai tikrai negali buti originalus produktas. gal is Lenkijos rusiu veza.

Dasha, jei jau nera pleveles arba tvirto ipakavimo, siulyciau atsukti ir lengvai patraukti sepeteli i virsu. jei kazkas buvo istraukes pavepsoti, kotelis viduj bus nesvarus.
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 05 10, 01:01)
visi Maybelline tusai buna tokiose pakuotese, net nesiartinciau prie kitokiu, nes tai tikrai negali buti originalus produktas. gal is Lenkijos rusiu veza.

Maybelline, Rimmel, L'oreal, MaxFactori r pan brand'u tusai tokiuose ipakavimuose buna JAV ir UK (gal dar kazkur), LT tikrai niekada nebuna. schmoll.gif Tiesiog kaip skirtingoms salims tas pats produktas pavadinimu ar pan skiriasi, taip ir pakuote gali skirtis, o butent LT tuos ir skiriasi, kad jie nepakuojami. Ir visai nereiskia, kad neoriginalus - tiesiog vezami Lietuvai ir jai kitaip pakuojami.

O kai kalbejo apie dezutes, tai turejo omeny Kristianu ir Sarmu asortimenta (t.y. Dior, Lancome ir tt tusus, kurie yra kartoninese dezutese, bet be jokiu uzklijavimu).
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 05 09, 16:33)
Man priėmė. Be jokių prašymų, manau, čia priklauso nuo pardavėjos ir situacijos.

tai jau tikrai labai priklauso nuo situacijos,kartais mielu noru pakeiti,nors visai ne tavo kalte buvo
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 05 08, 22:26)
Sveikos,

gal kuri žinote koks tušas galėtų būti tankinantis blakstienas (na kad kaip vėduoklės pasidarytų) ir būtinai atsparus vandeniui?  ax.gif Atsiprašau, bet visos temos nelabai turiu kada skaityti, kelis puslapius paskaičiau, bet nieko neradau, todėl būsiu labai dėkinga už atsakymą  4u.gif

Va va, būtent to ir aš ieškau bigsmile.gif

Dėl tušų grąžinimo.. Buvau ir aš tą Rimmel rudą prigriebus doh.gif Paėmiau pati, bet pardavėja nepaklausė, kokios spalvos norit (dažniausiai paklausia). Tai kitą dieną nulėkiau atsiprašinėdama - pakeitė į juodą. Bet nuo to geriau nepasidarė - bent jau man, tai košmaras, ne tušas doh.gif Sulipina visas blakstienas į vieną krūvą, veliasi, ir jau po poros val. byra juodais trupiniais... Beje, užklijuotas buvo, nemanau, kad prasuktas. Nebent pasenęs baisiai. Nu žodžiu, nusprendžiau gyvenime daugiau neatsparaus vandeniui nepirkt schmoll.gif Su atspariais dar nebuvau pataikius, kad trupėtų taip baisiai
Atsakyti
QUOTE(man_patinka_lietus @ 2010 05 10, 19:24)
Va va, būtent to ir aš ieškau  bigsmile.gif

Dėl tušų grąžinimo.. Buvau ir aš tą Rimmel rudą prigriebus  doh.gif Paėmiau pati, bet pardavėja nepaklausė, kokios spalvos norit (dažniausiai paklausia). Tai kitą dieną nulėkiau atsiprašinėdama - pakeitė į juodą. Bet nuo to geriau nepasidarė - bent jau man, tai košmaras, ne tušas  doh.gif Sulipina visas blakstienas į vieną krūvą, veliasi, ir jau po poros val. byra juodais trupiniais... Beje, užklijuotas buvo, nemanau, kad prasuktas. Nebent pasenęs baisiai. Nu žodžiu, nusprendžiau gyvenime daugiau neatsparaus vandeniui nepirkt  schmoll.gif Su atspariais dar nebuvau pataikius, kad trupėtų taip baisiai

Jeigu rasite, praneškite ir man mirksiukas.gif
Aš tai net nežiūriu į neatsparius vandeniui schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 05 10, 18:30)
Jeigu rasite, praneškite ir man  mirksiukas.gif
Aš tai net nežiūriu į neatsparius vandeniui  schmoll.gif

buvau gavusi dovanu Shiseido vandeniui atsparu tusa, buvau l patenkinta. vat baigsis netrukus mano maybelline, eisiu ir nusipirksiu.

bet zinote, kame problema. kazkodel vienoms vienas tusas yra pats geriausias, o kitoms jus visai prastas...ar galima cia ka patarineti? kazkada susigundziau reklama ir nusipirkau maybelline colossal volum express, kaip jis man trupa! paskaiciau kitus vertinimus, yra daug patenkintu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 11 gegužės 2010 - 10:03