Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

as siuo metu naudoju MF false lash,tai galiu pasakyti nieko ipatingo.man geriau jau gal patiko LOREALIO raudona su juoda pakuote.su guminiu sepeteliu.
Atsakyti
Na nusipirkau vakar Maybelline Falsies (ružavą)..Pardėj jo neatsukinėjau ir kažkaip visai išėjo iš galvos pažiūrėti kokios spalvos..Atvažiavau namo, atsuku gi išbandyti, o ten rudas.. doh.gif verysad.gif Pati apsižioplinau, ir pardavėja irgi nė ne žvilgterėjo ar ką pasakė kad spalvą pažiūrėti.. doh.gif Reikės dabar važiuoti keisti..Ale buvo likę 3vnt, tai vienas juodas kuris pastoviai žiūrimas, kuris pas mane rudas, na ir trečias nežinia koks..Jei tas irgi bus rudas teks atsiimti pinigėlius, nes jau to atsukinėto šimtą kart tikrai neimsiu..
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2010 05 09, 12:04)
Na nusipirkau vakar Maybelline Falsies (ružavą)..Pardėj jo neatsukinėjau ir kažkaip visai išėjo iš galvos pažiūrėti kokios spalvos..Atvažiavau namo, atsuku gi išbandyti, o ten rudas.. doh.gif  verysad.gif Pati apsižioplinau, ir pardavėja irgi nė ne žvilgterėjo ar ką pasakė kad spalvą pažiūrėti.. doh.gif Reikės dabar važiuoti keisti..Ale buvo likę 3vnt, tai vienas juodas kuris pastoviai žiūrimas, kuris pas mane rudas, na ir trečias nežinia koks..Jei tas irgi bus rudas teks atsiimti pinigėlius, nes jau to atsukinėto šimtą kart tikrai neimsiu..

O LT galima taip grazineti kosmetika g.gif Cia as siaip is smalsumo maza ka ne taip paimsiu kada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 05 09, 12:16)
O LT galima taip grazineti kosmetika  g.gif  Cia as siaip is smalsumo maza ka ne taip paimsiu kada smile.gif

Kiek paciai buvo, tai neikart nepakeite schmoll.gif Mane isvis nervina, kad cia net ir ruba nusipirkus ir pavyzdziui nenuplesus etiketes pinigu negrazina... Absurdas kazkoks doh.gif
Atsakyti
Dabar pasiskaičiau internete kad yra žmonės grąžinę kosmetiką..Ale pikta ne tik ant savęs, o ir ant pardavėjos, kitoj pardėj kai žiūrėjau tušus, tai pasakė kad kokio norite?..pasakiau juodo, tai sako yra tik rudi..O čia ji net neužsiminė apie spalvą, iškart pradėjo siūlyti gal dar tą ir aną norite įsigyti.. doh.gif Be to, visi tušai buvo nesupakuoti, tai jei jie man bandys prikišti kad jau naudojau prekę, tą patį galėsiu ir jiems pasakyti, nes pirkau ją nesupakuotą.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patrakusi: 09 gegužės 2010 - 11:57
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 05 09, 12:42)
Kiek paciai buvo, tai neikart nepakeite  schmoll.gif  Mane isvis nervina, kad cia net ir ruba nusipirkus ir pavyzdziui nenuplesus etiketes pinigu negrazina... Absurdas kazkoks  doh.gif

kai yra rimta priežastis, tai gaila, kad nepakeičia. Bet kai moteraite per savo neapdairumą pasiimą ne tą spalvą, namie prasuka ir po to nori grąžinti, tai aš pardavėjo pusėje. ax.gif
Atsakyti
man atrodo cia yra Jusu reikalas kokia spalva paemete, konsultante gali patarti kokios konsistencijos, del sepetelio ir panasiu dalyku. O kad per ziopluma supainiojote spalva tai tik jusu bedos . Vat jei paprasytymete juoda paduoti o jums duotu ruda tada kita kalba.
Atsakyti
Be abejo sutinku kad aš kalta..Bet tai ji man pati padavė šitą tušą, nes už prekystalio jis buvo..Aš tik pasakiau kad ne tą kurį ką tik žiūrėjom..Kažkodėl kitose pardėse to pačio tinklo, tai paduodant iškart klausia kokios spalvos norima..Kitas visiškai reikalas būtų, jei aš imčiau iš stendo pati, o ji tik paskaičiuotų..Čia stendo nėra maybelline'o, turi tik tušus prie kasos... ax.gif O kas liečia prasukimą, tai jis prasuktas buvo jau parduotuvėje ir ne vieną kartą gal..nes klausiau kuris čia neprasuktas, jos atsakymas "na daugiau suktas šis kurį žiūrėjote"..Nesiteisinsiu, važiuosiu ir bandysiu pakeisti.. ax.gif
Atsakyti
bent jau UK niekada net nekeicia jokiu kosmetikos ar kuno prieziuros priemoniu. gali viskas buti idealiai supakuota, vistiek pinigu negrazins ir net nepakeis, kitoj cekio pusej parasyta. buvau per ziopluma krema brandziai odai paemus, teko padovanoti.
del drabuziu tai tikrai nesamone, bet yra ir cia tokiu parduotuviu, kurios tik pakeisti uz ta pacia suma leidzia, pinigu negrazina.
prasukto tuso tikrai niekas nepakeis. + Falsies turetu buti supakuotas, nesuprantu kaip galite rasyti, kad visi prasukineti? unsure.gif
rudas tusas nera nieko blogo, esu ir as apsizioplinus, ant mano juodu blakstienu skirtumo beveik nesimato, kartais norisi nerekiancios juodos spalvos, nereiketu taip panikuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 05 09, 13:00)
kai yra rimta priežastis, tai gaila, kad nepakeičia. Bet kai moteraite per savo neapdairumą pasiimą ne tą spalvą, namie prasuka ir po to nori grąžinti, tai aš pardavėjo pusėje.  ax.gif

Na tai taip. Bet kai naujas yra, uzklijuotas, neprasuktas, tai manau turetu pakeisti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 05 09, 12:42)
Kiek paciai buvo, tai neikart nepakeite  schmoll.gif  Mane isvis nervina, kad cia net ir ruba nusipirkus ir pavyzdziui nenuplesus etiketes pinigu negrazina... Absurdas kazkoks  doh.gif

Kosmetikos ir parfumerijos LT atgal nepriima net naujos ir su cekiu...

O vat rubus turi - ir net nereikia rimtos priezasties. Svarbu etikete yra ir cekiuka turit. Paciai teko grazint ir rubu, ir siaip brokuota namu apyvokos daikta, tai viska ejo grazint be nesklandumu. Na tiksliau LT ilgokas procesas, nes reikai pildyt prasyma, dar kazkoki lapa grazinimui (o juokingiausia buvo kai IKI grazinau ta namu apyvokos daikta, tai teko pora kartu atvaziuot, nes gi vedeja pietauja) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 05 09, 13:55)
Kosmetikos ir parfumerijos LT atgal nepriima net naujos ir su cekiu...

O vat rubus turi - ir net nereikia rimtos priezasties. Svarbu etikete yra ir cekiuka turit. Paciai teko grazint ir rubu, ir siaip brokuota namu apyvokos daikta, tai viska ejo grazint be nesklandumu. Na tiksliau LT ilgokas procesas, nes reikai pildyt prasyma, dar kazkoki lapa grazinimui (o juokingiausia buvo kai IKI grazinau ta namu apyvokos daikta, tai teko pora kartu atvaziuot, nes gi vedeja pietauja) lotuliukas.gif

Man priėmė. Be jokių prašymų, manau, čia priklauso nuo pardavėjos ir situacijos.
Atsakyti