Teke man bandyt Maybelline 'colossal' tusa, tai nieko ypatingo, bet labai peikt negaliu - tieisog tusas kaip tusas. Antrakart nepirkciau, bet ir ne blogiausias is bandytu.
O va teko vakar ir siandien isbandyt Maybelline 'colossal diamond' - labai smalsu buvo blizges kas ar ne Tai kai ant serveteles brukstelejau, tai matosi tie blizguciai, o ant blakstienu visai ne ir dar spalva neryski gaunasi - visai nesuzavejo
ANT_RANKOS
QUOTE(shopingas @ 2010 05 07, 12:13)
O va teko vakar ir siandien isbandyt Maybelline 'colossal diamond' - labai smalsu buvo blizges kas ar ne Tai kai ant serveteles brukstelejau, tai matosi tie blizguciai, o ant blakstienu visai ne ir dar spalva neryski gaunasi - visai nesuzavejo
tokio dar UK nera, ar nepastebejau.. na labai dideli tie blizguciai, gal dirbtinej sviesoj ir blizges, bet jei taip norisi vieno kito blizgucio tam puikiai tinka skystas akiu pravedimas... ypac jei tuso spalva nuo tu daleliu negrazi..
QUOTE(mazhulinka @ 2010 05 07, 15:41)
tokio dar UK nera, ar nepastebejau.. na labai dideli tie blizguciai, gal dirbtinej sviesoj ir blizges, bet jei taip norisi vieno kito blizgucio tam puikiai tinka skystas akiu pravedimas... ypac jei tuso spalva nuo tu daleliu negrazi..
As ji JAV irgi neseniai pamaciau tik - raso limituotas leidimas.... O bandziau tiek dirbtinoj sviesoj, tiek dienos sviesoj - nu nematau nieko Nebent laabai storai pritepus gal tada matytusi, bet tokiu atveju man sis tusas netinkamas, nes storai tepant negrazias jis blakstienas padaro.
Tai gal tada naujasis Falsies ružavas geresnis nei šis geltonas?..Kaip manote?..Man reikia storinančio ir tankinančio, na gali ir riesti..
QUOTE(patrakusi @ 2010 05 07, 14:25)
Tai gal tada naujasis Falsies ružavas geresnis nei šis geltonas?..Kaip manote?..Man reikia storinančio ir tankinančio, na gali ir riesti..
man geresnis. bet kaip rasiau visai neseniai, man Rimmel 10X geresnis uz Falsies.
Turiu šį...
Nieko gero.... Nusivyliau...
Jokios naudos....
Nieko gero.... Nusivyliau...
Jokios naudos....
Sveikos mergaites,
Parekomenduokit riecianti blakstienas tusa, nereikia kad tankintu (labiau patinka atskirtos ir naturaliai atrodancios blakstienos )tik kad riestu, na ir ilgintu. niekaip nerandu sau tinkancio.aciu labai
Parekomenduokit riecianti blakstienas tusa, nereikia kad tankintu (labiau patinka atskirtos ir naturaliai atrodancios blakstienos )tik kad riestu, na ir ilgintu. niekaip nerandu sau tinkancio.aciu labai
QUOTE(Krisanta @ 2010 05 07, 17:55)
As kaip tik siandien prasukau si - bandysiu rytoj tepliotis.
QUOTE(Olytee @ 2010 05 08, 01:40)
Sveikos mergaites,
Man vienas geriausiai riecianciu tusu yra Rimmel 'Sexy Curves' - bet kai as noriu dar daaaug apimties, tai va to man is sio tuso ir truksta.
sveikos merginos
domina sis naujasis manhattan tusas ar yra jau jis prekyboje??
http://www.manhattan.../produkte/news/
domina sis naujasis manhattan tusas ar yra jau jis prekyboje??
http://www.manhattan.../produkte/news/
QUOTE(Krisanta @ 2010 05 07, 17:55)
As tik vakar ji prasukau ir tik siandien pirmakart pasidaziau, tai atsiliepimai gali ir keistis, bet pirmas ispudis, tai wow Po jusu posto tikejausi labai blogo tuso, o realiai man jis laabai graziai atskyre blakstienas, ryskiai padaze, patankino. Nu kolkas vienas is tu, kurie kartojamu sarase yra.
Sveikos,
gal kuri žinote koks tušas galėtų būti tankinantis blakstienas (na kad kaip vėduoklės pasidarytų) ir būtinai atsparus vandeniui? Atsiprašau, bet visos temos nelabai turiu kada skaityti, kelis puslapius paskaičiau, bet nieko neradau, todėl būsiu labai dėkinga už atsakymą
gal kuri žinote koks tušas galėtų būti tankinantis blakstienas (na kad kaip vėduoklės pasidarytų) ir būtinai atsparus vandeniui? Atsiprašau, bet visos temos nelabai turiu kada skaityti, kelis puslapius paskaičiau, bet nieko neradau, todėl būsiu labai dėkinga už atsakymą
QUOTE(akacijaorama @ 2010 05 08, 19:26)
Sveikos,
MF FALSE LASH, bet negaliu pasakyti ar atsparus vandeniui geras, nes niekda tokiu nenaudoju