Sveikos, atsinešu atsiliepimus apie Dior Extase tušą. Mano blakstienos gan prastos, nei ilgos, nei tankios, nei ryškios. Vnžo mėgiamiausi tuša tokie, kurie padaro jas ryškias, gražias, ilgas - na, tarkim dirbtinių blasktienų efektas. BET, akys jautrios ir tuoj susialergizuoja Iki šiol man labiausiai patiko Dior tušai Diorshow, Iconic, Estee Lauder vibruojantis, Chanel vibruojantis. Iš pigesnių patiko MF 2000 Calorie, Masterpiece Max. Bet pasirodžius Extase nutariau pabandyt (Dior tušai nėra nuvylę). Kaina nemaža, bet tušas patiesino visus mano lūkesčius - blakstienos tankesnes, ilgesnės, ryškios, visai užteko vieno sluoksnio - ko dar gyvenime nėr buvę. Taip, kad kam reikia rimto tušo - būtinai pabandykit
QUOTE(shopingas @ 2010 04 24, 02:20)
Del MF '2000 calorie', tai tikrai jis nera sausas ir nesibaigia greitai - ismeciau po 3 men, bet tik todel, kad daznai keiciu, o daze dar puikiai.
Kiek esu pirkus 2000 Calorie, niekada nebuvo sausas.
QUOTE(mazhulinka @ 2010 04 24, 12:43)
gal kas paaiskins ka darot dazydamos dvipusiu tusu, kad visiskai nesimatytu baltu blakstuciu? kad ir kaip stengiuosi, vistiek vienas kitas dryzelis matosi... tepti is virsaus, o paskui apacios gal? bet bijau labai apsunkinti blakstienas
Neįsivaizduoju Nes man buvo ta pati problema, kai turėjau dvipusį tušą, vistik priėjau išvados, kad pasidažyti taip, kad visiškai visiškai nesimatytų baltų vietų neįmanoma (nebent labai išsiterliotum vokus, po to juos valytum- bet nelabai tokį procesą įsivaizduoju)
ką tik gavau šį
vaizdinės medžiagos nepademonstruosiu kol kas, nepykit. bet galiu pasakyt atsiliepimus. šiaip tikrai matosi, kad blakstienas TURIU. pailgina, kažkiek gal pastorina. nu bet paryškina tai tikrai. bet kažkaip pasirodė, kad nelabai pariečia... ant viršaus užtepiau antrą sluoksnį savo "mylimo" Rimmel SC ir nuėjau paklausti brolio nuomonės. Jis pasakė taip: dešinės akies blakstienos tikrai didelės, matosi, kad yra. O kairė akis atrodo kaip be blakstienų palyginus (aštuonmečio išmintis)... Taip kad liuks, užskaitau pirmą bandymą. Byra ar ne - dar nemačiau...
vaizdinės medžiagos nepademonstruosiu kol kas, nepykit. bet galiu pasakyt atsiliepimus. šiaip tikrai matosi, kad blakstienas TURIU. pailgina, kažkiek gal pastorina. nu bet paryškina tai tikrai. bet kažkaip pasirodė, kad nelabai pariečia... ant viršaus užtepiau antrą sluoksnį savo "mylimo" Rimmel SC ir nuėjau paklausti brolio nuomonės. Jis pasakė taip: dešinės akies blakstienos tikrai didelės, matosi, kad yra. O kairė akis atrodo kaip be blakstienų palyginus (aštuonmečio išmintis)... Taip kad liuks, užskaitau pirmą bandymą. Byra ar ne - dar nemačiau...
QUOTE(Almost @ 2010 05 06, 16:51)
ką tik gavau šį
Lauksim atsiliepimų kai panaudosit, byra ar ne
QUOTE(Rethimna @ 2010 05 06, 15:59)
Aš turiu šį tušą Nusprendžiau ką nors iš pigesnių įsigyt ir nusipirkau. Tai man jis patankina gerai, bet reikia nepersistengt, nes jei per daug perbrauki, sulipina
Ilginti truputį pailgina, šiaip specialiai ilginančio aš nenoriu pirkti, nes nešioju akinius ir pasidažius tada blakstienos remiasi į akinių stiklus, tepa
Beje, man šis tušas į vakarą vis tik byra... Išlaiko apie 8-9 val., bet jeigu, pvz., po darbo eiti į kokį renginuką, tai jau reikia nusivalyt ir dažytis iš naujo arba bent koreguot paakius.
Galėsiu vakare įdėt foto su juo kažkur namie turiu.
Ilgą laiką naudojau Lancome Hypnose, labai patiko, bet prisiminiau, kad Estee Lauder Magna Scopic Maximum Volume kažkada dar didesnį įspūdį padarė, tai vėl nusipirkau, bet po Lancome nebemokėjau juo dažytis Palyginus su Hypnose toks didelis ir toooks storas šepetėlis, išsimozojau visa
Dar man labai Lancome Amplicils tušas patinka
vat jį tai pirksiu neužilgo. Gražiai padažo, patankina, gerai atskiria, nesulipina
QUOTE(Rethimna @ 2010 05 06, 15:59)
Man tai nepatiko sitas, byra. Ryte pasidazai, po pietu jau paakiai aptrupeje juodais trupinukais
Man irgi nepatiko tas maybiline. Lbai trupa, be to, sepetelis ploksciais kaip pleksnes, tai net nezinau, kaip su juo dazytis.
QUOTE(mazhulinka @ 2010 05 02, 23:51)
Aciu
Ziurinejau keleta internetiniu pusl., jo atsisiusti turbut nera is kur?
Gal dar kuri parasys kokie tinka alergiskoms
QUOTE(Fire @ 2010 05 06, 16:17)
Ilgą laiką naudojau Lancome Hypnose, labai patiko, bet prisiminiau, kad Estee Lauder Magna Scopic Maximum Volume kažkada dar didesnį įspūdį padarė, tai vėl nusipirkau, bet po Lancome nebemokėjau juo dažytis Palyginus su Hypnose toks didelis ir toooks storas šepetėlis, išsimozojau visa
Esu ir as turejus MagnaScopic, tai sepetelis tikrai mazutis ir labai lengva su juo dazytis budavo Tikrai ateityje bus kartojamas
QUOTE(baggio @ 2010 05 06, 17:28)
Esu ir as turejus MagnaScopic, tai sepetelis tikrai mazutis ir labai lengva su juo dazytis budavo Tikrai ateityje bus kartojamas
va tai tau nebeatsimenu, koks šepetėlis buvo, kai turėjau anksčiau, nes tai buvo prieš kelis metus... o šiemet siunčiausi iš JAV ir tas šepetėlis buvo tikrai gerokai didesnis, nei Hypnose
vat čia foto su Maybelline Volume Express tuo rožiniu, šiek tiek lipina ir man į vakarą ima byrėti...
QUOTE(Jovita23 @ 2010 05 06, 13:41)
Man irgi nepatiko tas maybiline. Lbai trupa, be to, sepetelis ploksciais kaip pleksnes, tai net nezinau, kaip su juo dazytis.
mano nuomone apie ji tokia... jei sustoji reikiamu metu ir sugebi tinkamu kampu laikyti sepeteli, is pat pradziu labai grazu, bet paskui blakstienos nulinksta, dienos begyje kazkur nematomai nutrupa. tikrai antro nepirksiu, Rimmel tusai man geriau padazo.
QUOTE(rapugis @ 2010 05 06, 14:06)
Aciu
galima is ebay, tikrai labai daug yra. bet ispesiu, sepetelis fantastiskas, bet jis guminis...
kiek išbandžiau visokių tušų,vidėlto nuspręndžiau,kad man geriausias Lancome Hipnoze tušas