Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

Man taip pat patinka Lancome Hypnose, tik vienas minusas jam, kad tepa vokus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamaima @ 2010 03 01, 10:22)
Merginos, ar bandet taip reklamuojama Max Factor LASH  EXTENSION EFFECT MASCARA? ilginantis blakstienas...

Taip, siuo metu naudoju. Man patinka - taip, jis tik ilgina. Nors mano naturalios blakstienos nera iki antakiu biggrin.gif bet siuo tusu patenkinta. Gal kitoms jis joks stebuklas - juk subjektyvu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 02 28, 22:58)
Ilgina tikrai ir net labai  thumbup.gif  Tik keista, nes man jis patiko irgi tik ilgai pastovejes  g.gif

mmm wub.gif wub.gif wub.gif jei tankina ir ilgina tai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif toks kurio ieskau, uj kaip noriu ji isbandyti,koki efekta kazi isgausiu ant savo blakstienu... drauge sake turi is Anglijos parsiveze,bet jos yra atsparus vandeniui,kazi nesiskiria toks nuo paprasto Lancome Hypnose neatsparaus vandeniui? g.gif toki pati efekta isgaunama? atvaziuojant i svecius sake atsives duos isbandyti ,na ir jei isimylesiu sita tusa tai tikrai ciupsiu wub.gif
nes tiek atsiliepimu geru prisiskaiciau ,noris isbandyti ar ir man jis tiktu ir patiktu,va o odraugei nepatinka,sako ne mano blakstienom toks tusas g.gif jos trumpos ir tiesios blakstienos yra... rolleyes.gif
Atsakyti
O kiek Lietuvoje parduotuvese kainuoja Lancome Hypnose tusas? smile.gif Niekada neatkreipiau demesio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2010 03 02, 21:32)
O kiek Lietuvoje parduotuvese kainuoja Lancome Hypnose tusas?  smile.gif Niekada neatkreipiau demesio  blush2.gif

Kristianoje apie 108Lt., dabar yra rinkinukai - 2vnt. kainuoja 138Lt. smile.gif
Atsakyti
Mergytes,kas bande Dior Show,ar priduoda ilginimo jis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 03 02, 19:37)
Kristianoje apie 108Lt., dabar yra rinkinukai - 2vnt. kainuoja 138Lt.  smile.gif

Tai kiek suprantu apsimoka siustis ji is cia:
http://www.allcosmet...hymarefobl.html
ar ne?
Su siuntimu kainuoja $17.74 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2010 03 02, 18:40)

man nepatiko schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 02, 20:55)
man nepatiko schmoll.gif  schmoll.gif

papasakokit jo minusus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2010 03 02, 21:40)

QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 02, 21:55)
man nepatiko schmoll.gif  schmoll.gif

Man taip pat. Man minusas - didziulis, niekur neprieinantis, mozojantis sepetelis. Ir aisku negraziai padazytos blakstienos smile.gif
QUOTE(zhyi @ 2010 03 02, 21:50)
Tai kiek suprantu apsimoka siustis ji is cia:
http://www.allcosmet...hymarefobl.html
ar ne?
Su siuntimu kainuoja $17.74  ax.gif

Nezinau, su tais siuntimais tai man nepatinka schmoll.gif Kiek siunciausi is kur, tai ateina pasene, sudziuve tie tusai. Kol kas nenuvyle tik Sephora internetine parduotuve, kitomis nepasitikiu schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 03 02, 21:28)
Nezinau, su tais siuntimais tai man nepatinka  schmoll.gif  Kiek siunciausi is kur, tai ateina pasene, sudziuve tie tusai. Kol kas nenuvyle tik Sephora internetine parduotuve, kitomis nepasitikiu  schmoll.gif

na kiek skaiciau tai neblogi atsiliepimai apie sia parduotuve smile.gif
Isbandysiu ir suzinosiu kaip kas biggrin.gif Gal nebus koks pasenes smile.gif
Atsakyti
ar jums teko nupirkti susenusį tušą parduotuvėje? Nusipirkau lyg ir gerą, tačiau su trupinėliais. Negaliu naudoti, nes tepasi storu sluoksniu ir dar tie gabalai doh.gif
Atsakyti