Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(mazhulinka @ 2010 04 30, 13:53)
Buvau idejus nuotraukas, blakstutes buvo isgirtos, bet va siandien vel issitraukiau, nepatinka ir viskas..... nors vakar viena kolege taip pat labai gyre... nors jai ir Maybelline Lash Stiletto pats paciausias, kuris man visai nepatinka, matyt kitokios blakstienos ax.gif

Nu zinok man slilleto tik pailgina ,o tankumo jokio. Kai ji turejau naudojau paskutiniems strifams, prasisukuot. ax.gif
Atsakyti
sveikos. ar kuri bandėt jau tą naują Lancome tankinantį? iš p raidės ten antras žodis, uj, pamiršau g.gif blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SunMoon @ 2010 04 17, 18:33)
na ka gi, sis tusas padaro stebukla is mano blakstienu ..
user posted imageuser posted image

o man jis taip gražiai nenugula, iš vis per daug tušo pakliūna ant šepetėlio... ir per tankiai padengia, neatskiria gražiai... pirkau prieš sav... gal dar įgusiu su pirmą kartą laikomu riestu guminiu... arba grįšiu prie rimmel

bet pliusai akivaizdūs:
+ tinka JAUTRIOMS akims - super. drinks_cheers.gif pardavėja nemelavo
dar +, kad netrupa-puikiai užsifiksuoja lyg būtų koks waterprooof,
+lengvai nuvalomas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Rasa~: 30 balandžio 2010 - 21:40
QUOTE(~Rasa~ @ 2010 04 30, 19:29)
o man jis taip gražiai nenugula, iš vis per didelė tara tie 9ml... pirkau prieš sav... gal dar įgusiu su pirmą kartą laikomu riestu guminiu... arba tai bus paskut mano guminis šepetėlis biggrin.gif

bet pliusai akivaizdūs:
+ tinka JAUTRIOMS akims - super.  drinks_cheers.gif  pardavėja nemelavo
dar +, kad netrupa-puikiai užsifiksuoja lyg būtų koks waterprooof,
+lengvai nuvalomas.

guminis sepetelis? blink.gif blink.gif blink.gif

lyg ne paie ta pati tusa kalbetumet... man jis bega nuo menkiausios dregmes... del jautrumo... na nedirgina, bet yra tikrai malonesniu mano akytems tusu...
o del igudmo... man asmeniskai geriausia dazytis ta idubima prispaudus prie blakstuciu ir lyg stumiant link voko letai kelti aukstyn pazigzaguojant... bet is pat pradziu tai buvo tiurze pliurze toks dazymasis, nes sepetelis buvo nezmoniskai ismirkes tuse... po kokiu 6siu dazymo gyventi galima.....

dar ka pastebejau... matai, kad blakstienos jau pakankamai graziai atrodo, geriau sustoti ir nedeti daugiau, nes pradeda lipti...
man didziausias minusas...- galiukai buna gan buki... pastarosiomis dienomis Falsies ir Rimmel 10X volume tamsiai raudona naudojau. nors sepeteliai skiriasi kaip diena nuo nakties, bet efektas net labai panasus, tik Rimmel labiau issilgina...

gal jau yra isbandziusiu Rimmel 1-2-3???
user posted image
Atsakyti
Aš įsigijau YSL Faux cils, tai esu juo patenkinta. ax.gif
Skaičiau nemažai atsiliepimų, jog greitai džiūsta, kadangi man visi tušai sudžiūsta nespėjus jų išnaudoti, tai surizikavau nusipirkti šį.
Blakstienas dažau retokai, bet kai jau dažau, tai tikrai noriu gero efekto. YSL tokį ir sukuria: labai gerai tankina ir iššukuoja, blakstienos tampa tikros vėduoklės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(creative @ 2010 05 02, 10:41)
Aš įsigijau YSL Faux cils, tai esu juo patenkinta.  ax.gif
Skaičiau nemažai atsiliepimų, jog greitai džiūsta, kadangi man visi tušai sudžiūsta nespėjus jų išnaudoti, tai surizikavau nusipirkti šį.
Blakstienas dažau retokai, bet kai jau dažau, tai tikrai noriu gero efekto. YSL tokį ir sukuria: labai gerai tankina ir iššukuoja, blakstienos tampa tikros vėduoklės.  smile.gif

O būna jų waterproof? Jau kaip paskutiniu metu nepataikau gero tušo, tai negaliu verysad.gif Arba trupa labai, arba sulipdo visas blakstienas į vieną krūvą doh.gif
Atsakyti
O kaip jums YSL Mascara Volume Infini Curl?
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2010 04 30, 19:36)
sveikos. ar kuri bandėt jau tą naują Lancome tankinantį? iš p raidės ten antras žodis, uj, pamiršau g.gif  blush2.gif  rolleyes.gif

Lancome Precious cells user posted image
tankinantis, blakstienas atnaujinantis tusas smile.gif nebandziau, bet idomu ar LT jau yra jis? ax.gif
Atsakyti
Yra,maciau Sarmoje Gedimino 9 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Na Jus cia zinoves, reikia patarimo...Koki tusa pirkti turint alergija? Turejau Lancome, itariu ji unsure.gif alergizuojant. Gal buvo kuriai taip, kad netiko. Konsultantes sako Clinique tinka, ar tiesa? Aciu uz info is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapugis @ 2010 05 02, 20:39)
Labas 4u.gif
Na Jus cia zinoves, reikia patarimo...Koki tusa pirkti turint alergija? Turejau Lancome, itariu ji unsure.gif alergizuojant. Gal buvo kuriai taip, kad netiko. Konsultantes sako Clinique tinka, ar tiesa? Aciu uz info is anksto 4u.gif

man taip pat Lancome sualergizavo, pradejo byreti blakstutes nuo Hypnose verysad.gif
Clinique "a la" labai naturali kosmetika, bet man asmeniskai Clinique tusas taip pat alergizuoja, asaroja akys jei papuola kazkiek..
Rimmel Sexy Curves man jokiu problemu nekele. Taip pat MF tusai. Jei yra galimybe is UK gauti prekiu, No7 is Boots extreme lenghts tusas superinis, ir butent jautrioms akims..

tiesiog siulyciau pauostyti. dazniausiai tusai, kurie turi specifini kvapa ir akytes alergizuoja. dar reiketu issirinkti toki, kuris tikrai netrupes ir nebegs nuo maziausios dregmes, nes nuo to mano akys israusta nezmoniskai.

dabar naudoju Rimmel Volume 10X kazkas pan. su tiesiu sepeteliu, problemu kol kas neturiu...
Atsakyti
Mano Rimmel efektas...
user posted image
user posted image
user posted image
uuuj koks piktas zvilgnis lotuliukas.gif

man kol kas laaabai patinka. Graziai ilgina, nesuplipina, nors is sepetelio tikejausi ko kito... Lakosi tikrai ilgai ir galiukai neatrodo kaip nukirsti...
Atsakyti