Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(sandrute37 @ 2010 04 26, 23:18)
Kaip negamina ?Kur viena puse balta,kitoj pusej-juoda,pats tusas yra.
Aisku tai buvo senokai,gal pries kokius 3-4 metus,tikrai tada gamino,nes buvo originalas,giminaiciai parveze is Londono,sutinku,kad dabar galbut jau negamina,nes pati pries pora metu ieskojau Lietuvoj,Kristianoj,sake-neturi,o gaila,produktas geras buvo.

O pakuote normalaus dydzio buvo ar mini? As su Clinique konsultante kalbejau, tai sake seniai (na tai ir bus keleta metu atgal) buvo tusas su primeriu (dvipusis), bet ji ne atskirai pardavinejo, o buvo GWP (gift with purchase), t.y. perkant dovanu duodavo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrute37 @ 2010 04 26, 23:18)
Kaip negamina ?Kur viena puse balta,kitoj pusej-juoda,pats tusas yra.
Aisku tai buvo senokai,gal pries kokius 3-4 metus,tikrai tada gamino,nes buvo originalas,giminaiciai parveze is Londono,sutinku,kad dabar galbut jau negamina,nes pati pries pora metu ieskojau Lietuvoj,Kristianoj,sake-neturi,o gaila,produktas geras buvo.

na,man irgi neteko matyti dvipusio pardavime,o kad dovanose gal ir buvo,nes Clinique ir EL megsta dovanas,kuriu nera pardavime
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 04 27, 03:20)
O pakuote normalaus dydzio buvo ar mini? As su Clinique konsultante kalbejau, tai sake seniai (na tai ir bus keleta metu atgal) buvo tusas su primeriu (dvipusis), bet ji ne atskirai pardavinejo, o buvo GWP (gift with purchase), t.y. perkant dovanu duodavo.  4u.gif

Na pakuote buvo ne mini,neklausiau gal ji-pusesre,kuri atveze dovanu gavo,as tik dziaugiausi gauta dovana,naudojau gal kokia 4 men,nedziuvo,blalstienos ilgos,grazios buvo,jei dabar toki rasciau pirkciau net negalvodama.
Labai geras buvo,Dabar dar gerai pagalvojau-na kokia 4 metai buvo tas atgal.
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2010 04 23, 12:37)
Gal jau bus daugiau isbandziuisiu si tusa Dior extase, nes labai mazai atsiliepimu apie ji radau  g.gif
user posted image

As sita jau gan senokai turiu, man patinka. Mano blakstienos ir taip ilgos, tad nereikia, kad labai ilgintu ax.gif Tusas geras, nakti ismiegojus, ryte nenubyra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Riobe @ 2010 04 27, 16:00)
As sita jau gan senokai turiu, man patinka. Mano blakstienos ir taip ilgos, tad nereikia, kad labai ilgintu ax.gif Tusas geras, nakti ismiegojus, ryte nenubyra thumbup.gif

o kam miegot su tusu? doh.gif doh.gif nemanau, kad pagal, tai, kad nakti miegant nenubyra galima sprest ar tusas geras.. lotuliukas.gif atsikeliat ryte ir vel su tuo paciu tusu bunat??? beto, miegot nenusivalius tuso blakstienom labai kenkia, jos luzineja ir silpneja. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bad_cat: 28 balandžio 2010 - 14:28
QUOTE(bad_cat @ 2010 04 28, 15:26)
o kam miegot su tusu? doh.gif doh.gif  nemanau, kad pagal, tai, kad nakti miegant nenubyra galima sprest ar tusas geras..  lotuliukas.gif  atsikeliat ryte ir vel su tuo paciu tusu bunat??? beto, miegot nenusivalius tuso blakstienom labai kenkia, jos luzineja ir silpneja. unsure.gif

Nee, kalbu apie tokius atvejus kaip balius, ar kelione masina kokias 45 valandas wacko.gif Tai tada tenka ir su rubais miegoti, ir su tusu, ir vartytis ant visu sonu biggrin.gif O tai, kad nenubyra, tiesiog pridejau prie nuomones - jei sakiau kad patiko, tai turbut aisku, jog dazo gerai ir be gumuliuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riobe @ 2010 04 28, 15:09)
Nee, kalbu apie tokius atvejus kaip balius, ar kelione masina kokias 45 valandas wacko.gif Tai tada tenka ir su rubais miegoti, ir su tusu, ir vartytis ant visu sonu biggrin.gif O tai, kad nenubyra, tiesiog pridejau prie nuomones - jei sakiau kad patiko, tai turbut aisku, jog dazo gerai ir be gumuliuku ax.gif

o tusas labiau tankinantis ar ilginantis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2010 04 28, 22:42)
o tusas labiau tankinantis ar ilginantis? smile.gif

tankinantis, man tai jis neilgina beveik g.gif
Atsakyti
na prisipazinkit kuri bande Maybelline Falsies? As vakar nusipirkau ir siandien bandziau tai labai patiko.. blakstienos kaip pas lele, tankina su saiku ne per daug netiks toms kurioms patinka riebiai smile.gif bet uztat kokios ilgos... wub.gif flirt.gif skirtingai nuo colossal kuris man visai nepatiko....
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2010 04 23, 23:44)
Nežinau,ką ten tos konsultantės šneka,bet iš savo patirties galiu pasakyti,kad Max 2000 tikrai nesausas  schmoll.gif Na nėra toks skystas,kaip kad būna nusiperki naują tušą ir apsiterlioji pusę veido,bet ir netirštas,normalus,gražiai besidengiantis tušas  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nors mano ne LT pirktas
Atsakyti
QUOTE(*INSOMNIA* @ 2010 04 30, 00:31)
na prisipazinkit kuri bande Maybelline Falsies? As vakar nusipirkau ir siandien bandziau tai labai patiko.. blakstienos kaip pas lele, tankina su saiku ne per daug netiks toms kurioms patinka riebiai smile.gif bet uztat kokios ilgos... wub.gif  flirt.gif skirtingai nuo colossal kuris man visai nepatiko....

As bandziau , man labai patiko, graziai uzriete
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 04 30, 09:41)
As bandziau , man labai patiko, graziai uzriete

Buvau idejus nuotraukas, blakstutes buvo isgirtos, bet va siandien vel issitraukiau, nepatinka ir viskas..... nors vakar viena kolege taip pat labai gyre... nors jai ir Maybelline Lash Stiletto pats paciausias, kuris man visai nepatinka, matyt kitokios blakstienos ax.gif
Atsakyti