Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(solo @ 2010 04 22, 22:45)
Aš nesu patenkinta 2000 Calorie riestu  šepetėliu, sutinku, neturiu įgūdžių dažytis riestais, bet man tiesiu žymiai labiau patiko. Su riestu labai apsiteplioju, nors atsargiai stengiuos. Viską pasikoreguoju Masterpiece Max besibaigiančiu biggrin.gif

QUOTE(lisik @ 2010 04 22, 22:50)
as apie riesta net nebuciau galvojus smile.gif tiesus geriausi.  Kazkada bandziau riestus tai tikrai cia daugiau dirbtinis reklaminis "pranasumas" nei realiai graziau padazantis sepetelis.

Esu turejus ir su lenktu ir ne. Tai patiko labiau su tiesiu, nors kiti tusai patinka su lenktais sepeteliais bigsmile.gif Bet va, Douglase, daugiau nepirksiu tuso, pirkau su tiesiu 2000 Calorie, tai jie ten kazkokie sausi, uzdziuve, bet sako, kad tokie turi but g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 23 balandžio 2010 - 10:09
Gal jau bus daugiau isbandziuisiu si tusa Dior extase, nes labai mazai atsiliepimu apie ji radau g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 04 23, 12:08)
Esu turejus ir su lenktu ir ne. Tai patiko labiau su tiesiu, nors kiti tusai  patinka su lenktais sepeteliais  bigsmile.gif  Bet va, Douglase, daugiau nepirksiu tuso, pirkau su tiesiu 2000 Calorie, tai jie ten kazkokie sausi, uzdziuve, bet sako, kad tokie turi but  g.gif

KAIP tai turi buti sausi?Juk tada jis byres ir paakiai bus juodi.
O tai visi tusai ten tokie ?
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 04 23, 11:08)
Esu turejus ir su lenktu ir ne. Tai patiko labiau su tiesiu, nors kiti tusai  patinka su lenktais sepeteliais  bigsmile.gif  Bet va, Douglase, daugiau nepirksiu tuso, pirkau su tiesiu 2000 Calorie, tai jie ten kazkokie sausi, uzdziuve, bet sako, kad tokie turi but  g.gif

o jie uzklijuoti ? as priesh pora dienu pirkau MaxFactor Sarmoj tai buvo dviem lipdukais uzklijuotas ir tikrai matosi, kad nebuvo niekada atsuktas. Todel kai atidariau tikrai slapias ir skystas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2010 04 23, 12:37)
Gal jau bus daugiau isbandziuisiu si tusa Dior extase, nes labai mazai atsiliepimu apie ji radau  g.gif
user posted image

As ji bandziau Kristianoje, tai man nepatiko, tankina, bet mazai ilgina smile.gif
QUOTE(sandrute37 @ 2010 04 23, 12:48)
KAIP tai turi buti sausi?Juk tada jis byres ir paakiai bus juodi.
O tai visi tusai ten tokie ?

QUOTE(lisik @ 2010 04 23, 13:01)
o jie uzklijuoti ? as priesh pora dienu pirkau MaxFactor Sarmoj tai buvo dviem lipdukais uzklijuotas ir tikrai matosi, kad nebuvo niekada atsuktas. Todel kai atidariau tikrai slapias ir skystas smile.gif

Uzklijuoti. Bet Douglaso konsultante iskart apie 2000 Calorie sako - zinot, kad jie tai sausoki, jei jums tokie nepatinka, tai jis ne jums g.gif Nes kaip supratau, jau ne viena atnese atgal. Tai jos jau iskart ispeja rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=ESLAUDA,2010 04 23, 15:38]
As ji bandziau Kristianoje, tai man nepatiko, tankina, bet mazai ilgina smile.gif

Hmmm as tai va pasiziurejau filmuka, tai kaip tik pasirode kad jis ilgina bet netankina g.gif
http://www.youtube.c...h?v=zBK8J5uup-g

Papildyta:
QUOTE(AAA @ 2010 04 23, 16:57)

Gal galima butu placiau bigsmile.gif Kas patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš Max 2000 calories su tiesiu šepetėiu vieną kartą esu irgi bandžiusi ir lyg tai pasirodė,kad man jis irgi labiau patiko,bet Parfum expresse nebuvo su tiesiu,tai teko pirkti riestą smile.gif Kaži,ar Parfum expresse išvis būna su tiesiu šepetėliu,nes kiek esu žiūrėjus,tiek neradau g.gif

Jo,Dior žymiai brangesnis nei Max,bet nors ir brangesnis,bet neprilygsta Max`ui biggrin.gif Nors šiaip nepeikiu Dior,tiems,kas dar neišbandęs Max`o (gerai skamba biggrin.gif ) jis tikrai gali patikti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2010 04 23, 21:00)
Jo,Dior žymiai brangesnis nei Max,bet nors ir brangesnis,bet neprilygsta Max`ui  biggrin.gif Nors šiaip nepeikiu Dior,tiems,kas  dar neišbandęs Max`o (gerai skamba  biggrin.gif ) jis tikrai gali patikti  mirksiukas.gif

biggrin.gif puiku, kad yra ne tik pigesne, bet ir geresne alternatyva smile.gif

Eslauda, kaip idomu del to sausumo bigsmile.gif na reiks pabandyt, kad suprast...

man tai neiprastai skamba konsultantes apibudinimas "sausesnis"... isivaizduoju tusha arba skysta, arba sutirstejusi (tepanti "koshe") arba visai sudziuvusi... kazin koks butu pojutis pasidazius 2000 calorie... rolleyes.gif galbut jis greiciau sudziuva kazkaip...

Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 04 23, 18:10)

man tai neiprastai skamba konsultantes apibudinimas "sausesnis"... isivaizduoju tusha arba skysta, arba sutirstejusi (tepanti "koshe") arba visai sudziuvusi...  kazin koks butu pojutis pasidazius 2000 calorie...  rolleyes.gif  galbut jis greiciau sudziuva kazkaip...

o as isivaizduoju, kad jis skystas arba gabalais veliasi... kai tusas nesugeba graziai padengti blakstienu, galiukai kaip nukirsti, tusas nevientisas, o kreivas sleivas, tai vadinu sausumu.. tikrai neisivaizduoju kaip galetu buti labai sausas 2000 calorie tusas su tokiu sepeteliu... juk gabalai apliptu seriukus... net idomu pasidare... reikes paziureti jei testeris bus parduotuveje...

Gal Shoppingas pasirodys ir atsakys mano klausima.. Ar musu europinis MF False Lash'as vadinas 2000 Calorie Extreme US??? nes matau, kad MF produkcija US turi kitokio stiliaus uzrasus ant pakuociu, kai kurie pavadinimai skiriasi..
Atsakyti
Nežinau,ką ten tos konsultantės šneka,bet iš savo patirties galiu pasakyti,kad Max 2000 tikrai nesausas schmoll.gif Na nėra toks skystas,kaip kad būna nusiperki naują tušą ir apsiterlioji pusę veido,bet ir netirštas,normalus,gražiai besidengiantis tušas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 04 23, 22:15)
Gal Shoppingas pasirodys ir atsakys mano klausima.. Ar musu europinis MF False Lash'as vadinas 2000 Calorie Extreme US??? nes matau, kad MF produkcija US turi kitokio stiliaus uzrasus ant pakuociu, kai kurie pavadinimai skiriasi..

Del MF '2000 calorie', tai tikrai jis nera sausas ir nesibaigia greitai - ismeciau po 3 men, bet tik todel, kad daznai keiciu, o daze dar puikiai. Dabar idomumo delei nusipirkus esu lenktu sepeteliu.

Na o del '2000 calorie extreme', tai taip - as cia temoj ziurinejau diskusijas ir galvoju 'gi sandeliuke turiu ji', o dabar po klausimo nuejau paziuret ir raso '2000 calorie extreme'. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 04 24, 02:20)

Na o del '2000 calorie extreme', tai taip - as cia temoj ziurinejau diskusijas ir galvoju 'gi sandeliuke turiu ji', o dabar po klausimo nuejau paziuret ir raso '2000 calorie extreme'.  ax.gif

a tai USA jis tokiu pavad
user posted image

o pas mumi false lash biggrin.gif
user posted image

___

kaip idomu kad taip va su ivairiais prod tu pavad skirtumu yra bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 24 balandžio 2010 - 12:11