QUOTE(lisik @ 2010 04 21, 14:50)
o, beje,
2000 calorie vakar paziurejau sepeteli - tai kazkaip ispudzio nepaliko.... nors aisku reiktu pasidazyt, bet testeriu niekur nera...
Pabandykit pasidažyti,pirmas įspūdis dėl šepetėlio gal ir nuvylė,bet pasidažiusi manau turėtumėt būti patenkinta
Maždaug prieš 1,5-2 mėn. nusipirkau Maxfactor 2000 curved brush (riestu šepetėliu) ir esu begalo patenkinta,nebereikalo šis tušas dažnai yra giriamas
Pirkdama apėjau visas kosmetikos parduotuves,jis nors ir be akcijų yra pigiausias "Parfum expresse" (25lt),visose kitose pilna kaina apie 30-35lt,su akcijomis apie 25lt,bet kadangi "Parfum expresse" dažnai tušams būna akcijos tai visgi pigiausiai ten pirkti.Šiaip savo blakstienomis esu labai patenkinta,turiu ilgas ir riestas,tai pagrindinis reikalavimas tušams,kad tankintų ir storintų.Su Max 2000 blakstienos atrodo labai ilgos,riestos ir pakankamai tankios (nors man norėtųsi dar tankesnių),nors aš visad tepu tik vieną sluoksnį.Kelis kartus net artimos draugės klausė,ar nedirbtinės blakstienos
Bet dabar po 2 mėn. naudojimo jau pastebiu,kad jis man pradeda džiūti,šiek tiek pradeda byrėti ir dažantis trupiniukų pasitaiko,nors kiti tušai man laikydavo ir iki 4 mėn.
Kitą kartą pirkdama pabandysiu imti su tiesiu šepetėliu,gal dar labiau patiks.
Dar neseniai neplanuotai nusipirkau Dior "Diorshow iconic",šiaip neblogas,bet jam iki Max 2000 labai toli.Nors tankina,ilgina ir riečia neblogai,bet nepadažo taip ryškiai kaip Max2000,o kadangi aš nemėgstu tepti kelių sluoksnių (ir laiko gaila),tai man jis tik neblogas
Man abiejų tušų šepetėliai labai patinka,nes kaip tik būtent mėgstu tokios formos,man jie geriausiai storina ir tankina blakstienas