Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(xixi @ 2010 04 21, 17:51)
Lash extension tikrai riecia wink.gif

Nu va, vieni sako kad neriečia kiti kad tikrai riečia biggrin.gif Priklauso tikriausiai nuo blakstienų g.gif Dabar jau nebežinau, noriu abiejų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2010 04 21, 18:27)
Nu va, vieni sako kad neriečia kiti kad tikrai riečia  biggrin.gif Priklauso tikriausiai nuo blakstienų  g.gif Dabar jau nebežinau, noriu abiejų  lotuliukas.gif

Aha biggrin.gif nu mano blakstienos labai tiesios, tai pasitepus siuo tusu gavau komplimenta kad blakstienos riestos atrodo biggrin.gif Bet siaip jis dazo gan naturaliai 4u.gif O as is tuso buten to ir noriu kasdienai - ilginimo ir rietimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2010 04 21, 16:27)
Nu va, vieni sako kad neriečia kiti kad tikrai riečia  biggrin.gif Priklauso tikriausiai nuo blakstienų  g.gif Dabar jau nebežinau, noriu abiejų  lotuliukas.gif

su tusu mano manymu riestumo daug neisgausi, nereikia per daug tiketis. mano naturaliai blakstienos pakankamai riesto, bet buna dienu, kai jos ataugineja ir nei vienas tusas nesugeba graziai padazyti. su znyplytem reikia taip pat savo technika atidirbti, nes gali nekoks galutinis vaizdelis buti, ypac toms, kuriu blakstutes naturalios. as vis dar ieskau savo idealiausiu, nes visos bandytos nepakankamai placios, daugiau darbo reikia ideti.
aisku, yra technika, su kuria uzriesti blakstienas galima dar ir kaip, bet su guminiais sepeteliais daug lengviau issiterlioti voka... as su Clinique tusu sugebu taip savasias uzriest, kad antakius liecia, bet kas is to, jo po truputi nusileidzia zemyn laikui begant...

tusu niekada nebus per daug, tad jei kisene leidzia, griebciau abu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 04 21, 13:50)
o, beje, 2000 calorie vakar paziurejau sepeteli - tai kazkaip ispudzio nepaliko.... nors aisku reiktu pasidazyt, bet testeriu niekur nera... smile.gif

Šepetėlis jo atrodo paprastai, bet dažo išties gražiai.
Nors asmeniškai man labiau patinka guminiai šepetėliai smile.gif

QUOTE(xixi @ 2010 04 21, 17:51)
Lash extension tikrai riecia wink.gif

Man nerietė nei kiek, net kaip tik juo padažius blakstienos tiesesnės pasidaro g.gif Dar kažkuris tušas mano blakstienas padarydavo tiesias, bet jau nebepamenu kuris, kiekvienos smuklmenos neįsidėmiu, tiesiog turiu minty kokių tušų nereikia pirkti biggrin.gif
Atsakyti
Man nei vienas tušas neriečia blakstienų, bet čia jau ne tušuose matyt bėda, o blakstienose. Be rietiklio man išvis geriau net nesidažyti, nes atrodys tragiškai. Šiuo metu naudoju max factor max masterpiece. Patinka, gražiai dažo, švelniai, nepalieka jokių gumuliukų, netrupa, o ko daugiau reikia?
Buvo čia momentas kai blakstienas sudirbus buvau, visos išsikraipiusios, negražios, padažyti buvo neįmanoma. Po ricinų al. terapijų, kasdieninių, atsistatė. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 21 balandžio 2010 - 22:45
QUOTE(Jorky @ 2010 04 20, 12:57)
man YSL tusas falshe cils baigiasi po menesio, o naujas singulier ilgiau nesudziuna. bet ir kitu firmu tusais dazausi maksimum pora menesiu, paskui blogai  dazo

ACIU VISOMS UZ ATSAKYMUS,O SAKYKIT KURI GERESNE FIRMA-DIOR AR LANCOME,
Naudoju kol kas lancome,clarins,pupa,o apie dior nieko nezinau
Atsakyti

jau galiu pakomentuoti siandien isbandyta MF False Lash Effect smile.gif

padaze graziai, patankino ir atskyre, bet efektas tikrai ne dirbtiniu blakstienu, jos netapo "lelishkos" ir labai ryskios. Atrodo labai naturaliai.

taip kad jiems reiktu apkeisti uzrashus vietomis. NATURAL LOOK rasyti didziosiomis raidemis, o false lash effect mazosiomis biggrin.gif

Siaip esu tikrai patenkinta. Jis man labai panasus i Masterpiece MAX, tik gal tankina siek tiek geriau smile.gif
Papildyta:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 21, 23:42)
netrupa, o ko daugiau reikia?

Kažkur neseniai skaičiau, kad niekas negamina tokių tušų, kurie trupėtų. Jie trupa todėl, kad yra tiesiog neteisingai pasirenkamas pagal blakstienas.

"Didelį vaidmenį čia turi ir tušo šepetėlis. Ne veltui vieni yra tankūs, kiti mažais šereliais. Būtent tankūs šepetėliai padeda sukurti ir tankių blakstienų įspūdį vos vienu mostu. Guminiai, trumpi, mažais šereliais tušo šepetėliai tinka toms, kurių vokai užkritę, nes dažantis išsiteps, arba toms, kurios turi labai trumpas, plonas, vos matomas blakstienas.
Nė viena tušus gaminanti kompanija nekuria tokių, kurie trupėtų. Trupėjimas atsiranda dėl netinkamai pasirinkto tušo – tai yra per didelis šepetėlis turimoms blakstienoms, kuris kabina daug tušo, dėl to užtepamas storesnis jo sluoksnis, dėl to išdžiuvus jam dalis tušo tiesiog ir nubyra."

Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 04 21, 14:50)
o, beje, 2000 calorie vakar paziurejau sepeteli - tai kazkaip ispudzio nepaliko.... nors aisku reiktu pasidazyt, bet testeriu niekur nera... smile.gif

Pabandykit pasidažyti,pirmas įspūdis dėl šepetėlio gal ir nuvylė,bet pasidažiusi manau turėtumėt būti patenkinta mirksiukas.gif

Maždaug prieš 1,5-2 mėn. nusipirkau Maxfactor 2000 curved brush (riestu šepetėliu) ir esu begalo patenkinta,nebereikalo šis tušas dažnai yra giriamas thumbup.gif Pirkdama apėjau visas kosmetikos parduotuves,jis nors ir be akcijų yra pigiausias "Parfum expresse" (25lt),visose kitose pilna kaina apie 30-35lt,su akcijomis apie 25lt,bet kadangi "Parfum expresse" dažnai tušams būna akcijos tai visgi pigiausiai ten pirkti.Šiaip savo blakstienomis esu labai patenkinta,turiu ilgas ir riestas,tai pagrindinis reikalavimas tušams,kad tankintų ir storintų.Su Max 2000 blakstienos atrodo labai ilgos,riestos ir pakankamai tankios (nors man norėtųsi dar tankesnių),nors aš visad tepu tik vieną sluoksnį.Kelis kartus net artimos draugės klausė,ar nedirbtinės blakstienos biggrin.gif Bet dabar po 2 mėn. naudojimo jau pastebiu,kad jis man pradeda džiūti,šiek tiek pradeda byrėti ir dažantis trupiniukų pasitaiko,nors kiti tušai man laikydavo ir iki 4 mėn.
Kitą kartą pirkdama pabandysiu imti su tiesiu šepetėliu,gal dar labiau patiks. smile.gif

Dar neseniai neplanuotai nusipirkau Dior "Diorshow iconic",šiaip neblogas,bet jam iki Max 2000 labai toli.Nors tankina,ilgina ir riečia neblogai,bet nepadažo taip ryškiai kaip Max2000,o kadangi aš nemėgstu tepti kelių sluoksnių (ir laiko gaila),tai man jis tik neblogas smile.gif

Man abiejų tušų šepetėliai labai patinka,nes kaip tik būtent mėgstu tokios formos,man jie geriausiai storina ir tankina blakstienas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliukas`: 22 balandžio 2010 - 21:20
QUOTE(Myliukas` @ 2010 04 22, 22:17)

labai aciu uz ishsamu aprasyma smile.gif kitas tushas bus butinai 2000 calorie tiesiu sepeteliu. Idomu ishbandyt visus. smile.gif beje, jis ir pigesnis 6 kart uz Dior biggrin.gif o uz False Lash Effect beveik dvigubai...

Siaip False Lash irgi nei kiek nenuvyle ir galbut kai sutirshtes dazys dar ryskiau smile.gif
Atsakyti
Aš nesu patenkinta 2000 Calorie riestu šepetėliu, sutinku, neturiu įgūdžių dažytis riestais, bet man tiesiu žymiai labiau patiko. Su riestu labai apsiteplioju, nors atsargiai stengiuos. Viską pasikoreguoju Masterpiece Max besibaigiančiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 04 22, 22:45)
Aš nesu patenkinta 2000 Calorie riestu  šepetėliu, sutinku, neturiu įgūdžių dažytis riestais, bet man tiesiu žymiai labiau patiko. Su riestu labai apsiteplioju, nors atsargiai stengiuos. Viską pasikoreguoju Masterpiece Max besibaigiančiu biggrin.gif

as apie riesta net nebuciau galvojus smile.gif tiesus geriausi. Kazkada bandziau riestus tai tikrai cia daugiau dirbtinis reklaminis "pranasumas" nei realiai graziau padazantis sepetelis.
Atsakyti