Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(Jorky @ 2010 04 20, 11:57)
man YSL tusas falshe cils baigiasi po menesio, o naujas singulier ilgiau nesudziuna. bet ir kitu firmu tusais dazausi maksimum pora menesiu, paskui blogai  dazo

YSL faux cils man taip pat labai greit sudziuvo, tik pora savaiciu tikrai geras buvo. smile.gif kazkaip neverta moket apie 100 lt uz vieno menesio pasidazyma biggrin.gif

beje, gal kas matete po kiek dabar MAX FACTOR tushai Sarmose ir Drogose? smile.gif

ar yra kur "akcijos" biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 04 19, 21:22)
man leliskai dazo False Lash Effect labai geras tusas atskiria, tankina, siektiek ilgina zodziu veduokles blakstienos jau trecia tubele naudoju
bet per moteriska smalsuma nusipirkau dabar MF MAX nu siaubas lypina reikia sukuoti tas blakstienas tankina siaip sau, nu ilgina siek tiek, zodziu man nepatinka ziauriai nepatinka, o ir sepetelis kietas  doh.gif

o False lash nekietas? nes pati kazkada bandziau MF max tai sepetelis taip pat kietas atrode... g.gif
Atsakyti
QUOTE(xixi @ 2010 04 20, 15:27)
o False lash nekietas? nes pati kazkada bandziau MF max tai sepetelis taip pat kietas atrode...  g.gif

False lash zymiai minkstesnis
Atsakyti

labai aciu visoms, kas pasufleravo apie nuolaidas. Spejau isigyt su -30%. mokejau 35 lt smile.gif

paziurejau gyvai sepeteli - sereliai siek tiek ilgesni uz Cover Girl Lash Blast ir sepetelio galas truputi siauresnis smile.gif - turetu but patogu pasiekti blakstienas vidiniam akies kampe ir apatines smile.gif

prajuokino uzrashas ant tusho: FALSE LASH EFFECT o apacioj - NATURAL LOOK MASCARA biggrin.gif

prieshtarauja patys sau. Na ziuresim kaip ten is tikruju, ar bus tankios veduokles ar natural look biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 04 20, 21:50)
prieshtarauja patys sau. Na ziuresim kaip ten is tikruju, ar bus tankios veduokles ar natural look biggrin.gif

As manau cia rasoma, kad 'false' kaip ir dirbtiniu blakstienu efektas, bet 'natural', nes atrodo naturaliai, t.y. atrodo kaip dirbtines, daug, bet ne kokios priklijuotos, o naturalios.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 04 19, 20:58)

YSL "Everlong Mascara"
user posted image
QUOTE(lisik @ 2010 04 19, 22:15)
labai skiriasi ispudziai, individualus dalykas  - kol pati nepabandysiu tol nesuzinosiu biggrin.gif
---
mazhulinka, man taip pat labai svarbu, kad netrupetu ir neteptu. Ko gero net svarbiau uz ilginima ir tankinima smile.gif

drinks_cheers.gif
Tas pats su visa kosmetika, kas idealiai tinka vienai, kitai galbūt visiškai ne smile.gif
---
Man irgi labai svarbu, kad tušas neteptų ir netrupėtų. Iš MF nepamenu nei vieno (nesvarbu kokios rūšies), su kuriuo būtų buvusi tokia bėda. Tragiškai tepa visi Nivea tušai (nors vienas yra toks geras, blakstienas dažo nuostabiai, tik tas tepimas doh.gif ) Isadora irgi buvau gerą atradus, bet nusibodo kas pusvalandį į veidrodį žiūrėt ir juodulius valytis lotuliukas.gif

QUOTE(sandrute37 @ 2010 04 20, 10:31)
Norejau paklausti o kiek mergaites naudojat viena tusa laiko?Man Kristianoj sake,kad kas 3men reikia keisti

Aš naudoju apie 2mėn. O Kristianos konsultantė teisingai sakė, tušą reikėtų keisti kas 3mėn. Reikėtų, bet kartais būna taip gaila lotuliukas.gif

QUOTE(lisik @ 2010 04 20, 20:50)
prajuokino uzrashas ant tusho:  FALSE LASH EFFECT o apacioj - NATURAL LOOK MASCARA biggrin.gif

Kodėl aš tokio užrašo prieš perkant nemačiau biggrin.gif Nes pasidažius ir atrodė tik kaip natural look doh.gif
Atsakyti
Merginos kas bendėt ptarkit ax.gif Svarstau kokį Max Factor tušą pabandyti:
Max Factor Lash Extension Effect Mascara (naujesnis ir šepetelis priimtinesnis)
Max Factor Masterpiece MAX Mascara (labai daug gerų atsiliepimų blush2.gif )
Dabar naudoju False Lash Effect, tai šepetukas labai patinka, bet norėčiau ko nors naujo bigsmile.gif Man svarbu kad ilgintų ir riestų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2010 04 21, 11:30)
Merginos kas bendėt ptarkit  ax.gif  Svarstau kokį Max Factor tušą pabandyti:
Max Factor Lash Extension Effect Mascara (naujesnis ir šepetelis priimtinesnis)
Max Factor Masterpiece MAX Mascara (labai daug gerų atsiliepimų  blush2.gif )
Dabar naudoju False Lash Effect, tai šepetukas labai patinka, bet norėčiau ko nors naujo  bigsmile.gif Man svarbu kad ilgintų ir riestų  blush2.gif

neriecia nei vienas, tam reikia naudoti znyplytes.
Lash Extensio nekokie atsiliepimai, tad lieka Masterpiece Max mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 04 21, 13:33)
neriecia nei vienas, tam reikia naudoti znyplytes.
Lash Extensio nekokie atsiliepimai, tad lieka Masterpiece Max mirksiukas.gif

Man riečia Rimmel Sexi Curves, nereik jokių žniplučiu tongue.gif
Na reiks bandyt Masterpiece Max 4u.gif
Atsakyti
Max tikrai puikus.

o, beje, 2000 calorie vakar paziurejau sepeteli - tai kazkaip ispudzio nepaliko.... nors aisku reiktu pasidazyt, bet testeriu niekur nera... smile.gif

sepetelis atrodo kaip buteliu valymo irankis biggrin.gif tie sereliai kaip permatomos plokscios plonai sukarpytos plastmases juosteles. Tai MAX ir False Lash Effect daug rimtesni sepeteliai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 21 balandžio 2010 - 13:51
Na man tai nerealus sis MAX ir False Lash Effect wub.gif
blakstienos tikrai tarsi dirbtines wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzestina: 21 balandžio 2010 - 16:09
QUOTE(lo-lo @ 2010 04 21, 13:38)
Man riečia Rimmel Sexi Curves, nereik jokių žniplučiu  tongue.gif
Na reiks bandyt Masterpiece Max  4u.gif

Lash extension tikrai riecia wink.gif
Atsakyti