Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(Finna @ 2010 04 19, 11:13)
Jokio efekto nepamačiau nei po kelių dienų, nei po kelių savaičių schmoll.gif Nevykęs pirkinys, o mokėjau virš 50Lt, gaila veltui išleistų pinigų doh.gif
Atrodo beveik identiškai smile.gif
Man False Lash nepadarė nieko panašaus į vėduokles, o perkaičius pavadinimą, maniau kad dažys nepriekaištingai unsure.gif
Ir aš tikėjausi daug iš to pavadinimo, deja biggrin.gif

Finna, norejau pasitikslint, pas jus False Lash Effect ar Lash Extension ?

ar sie du pavadinimai tai tas pats tushas ?

nes pirmoj zinutes pusej pacitavot Kristepalos atsiliepima apie Lash Extension, o mane domintu False Lash Effect 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 04 19, 15:14)

ar sie du pavadinimai tai tas pats tushas ?

nes pirmoj zinutes pusej pacitavot Kristepalos atsiliepima apie Lash Extension, o mane domintu False Lash Effect 4u.gif

Turiu abu. Man abu neverti dėmesio schmoll.gif Gal dėl to, kad mėgstu gražias, ryškias, ilgas, tankias, "lėliškas" blakstienas mastau.gif
Lash Extension dažo labai blankiai, blakstienas tik pajuodina, daugiau nieko, žadėto ilginimo efekto su žiburiu nerasi biggrin.gif Bandžiau tepti ir kelis sluoksnius, vis tiek nieko gero.
False Lash Effect irgi nepatiko. Perskaičius pavadinimą įsivaizdavau, kad blakstienas padarys super gražias, o nieko panašaus doh.gif Tik dažė ryškiau, bet asmeniškai man MasterpieceMax už jį gerokai labiau ir ilgina, ir storina, ir tankina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2010 04 19, 17:55)
Turiu abu. Man abu neverti dėmesio schmoll.gif Gal dėl to, kad mėgstu gražias, ryškias, ilgas, tankias, "lėliškas" blakstienas mastau.gif 
Lash Extension dažo labai blankiai, blakstienas tik pajuodina, daugiau nieko, žadėto ilginimo efekto su žiburiu nerasi biggrin.gif Bandžiau tepti ir kelis sluoksnius, vis tiek nieko gero.
False Lash Effect irgi nepatiko. Perskaičius pavadinimą įsivaizdavau, kad blakstienas padarys super gražias, o nieko panašaus doh.gif Tik dažė ryškiau, bet asmeniškai man MasterpieceMax už jį gerokai labiau ir ilgina, ir storina, ir tankina 4u.gif

O koks jums tusas dazo taip "leliskai", nes man taip irgi patinka bigsmile.gif
Na, siandien vis tik pirkau MF Max, be to, kad geriausi atsiliepimai, dar ir kaina 20% pigiau, nes akcija ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2010 04 19, 15:55)

Man lash Extension labai ilgina ir riecia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2010 04 19, 17:31)
Na, siandien vis tik pirkau MF Max, be to, kad geriausi atsiliepimai, dar ir kaina 20% pigiau, nes akcija ax.gif

Mano mėgstamiausias MF MasterpieceMax 4u.gif Kol neatsirado jis, favoritas buvo MF 2000 Calorie. Dar labai geras YSL ilginantis (bet jį naudoju tik vakarui, einant kur nors ir pan., nes lipina blakstienas, todėl tenka ilgiau paplušėti prie veidrodžio jas atskiriant, kam ryte visai neturiu laiko) smile.gif Bet dažo jis tikrai įspūdingai, ryškiai, o jau ilgina tai super, net ir už MF geriau bigsmile.gif

QUOTE(xixi @ 2010 04 19, 18:12)
Man lash Extension labai ilgina ir riecia  wub.gif

Man nei ilgina, nei riečia biggrin.gif Tai dar visa laimė, kad turiu ilgas ir tankias blakstienas, tai nors pajuodina, kitaip būtų reikėję visai tą tušą nurašyt kaip nenaudojamą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2010 04 19, 19:22)
Dar labai geras YSL ilginantis

kuris?
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2010 04 19, 18:31)

man leliskai dazo False Lash Effect labai geras tusas atskiria, tankina, siektiek ilgina zodziu veduokles blakstienos jau trecia tubele naudoju
bet per moteriska smalsuma nusipirkau dabar MF MAX nu siaubas lypina reikia sukuoti tas blakstienas tankina siaip sau, nu ilgina siek tiek, zodziu man nepatinka ziauriai nepatinka, o ir sepetelis kietas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 04 19, 13:14)

False Lash yra tas, kuris storam buteliuke su storu guminiu sepeteliu. Mano blakstienoms jis labai tinkamas.
Lash Extension yra pats naujausias MF tuas, pati net nebandau, nes is atsiliepimu suprantu, kad jis labai panasus i Maybelline Lash Stiletto, kuris man visiskai nepatiko. velgi, esu skaicius ir ziurejus atsiliepimu, kad jis pats paciausias tusas. tad turbut negalima pasikliauti vien kazkieno atsiliepimais, reikia bandyti. kalbu apie efekta... skaitant kitu atsiliepimus reiketu ziureti i tokius faktorius kaip tuso patvarumas, ar tepa paakius, ar trupa ir t.t.
su visa kosmetika manau taip pat. del to ir yra tokia ivairove. vienai sausaodei vienas kremas gali buti idealus, kitai, su is pirmo zvilgsnio tokiu paciu tipu, tikra katastrofa....
Atsakyti
Norejau paklausti o kiek mergaites naudojat viena tusa laiko?Man Kristianoj sake,kad kas 3men reikia keisti
Atsakyti
QUOTE(sandrute37 @ 2010 04 20, 11:31)
Norejau paklausti o kiek mergaites naudojat viena tusa laiko?Man Kristianoj sake,kad kas 3men reikia keisti

priklausimai nuo to kaip daznai dazotes smile.gif as kai naudoju tik pora kartu per savaite tai labai ilgam uztenka, apie 6 men. ir daugiau smile.gif o jei naudot kasdien tai ko gero daug greiciau baigtusi...

be to, reikia ziuret i tusho konsistencija. Vieni ishlieka skysti ir nelipina blakstienu ir po 5-6 men., o kiti sutirsteja ir blogai dazo jau po menesio... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 20 balandžio 2010 - 10:39
QUOTE(sandrute37 @ 2010 04 20, 11:31)

man asmeniskai tusas baigiasi po 2men. naudoju MF kur suteikia dirbtinu blakstienu ispudi, pastebejau kad tie tusai kur skirti tankinimui jie greitciau tirsteja o ilginamieji tusai ilgiau tarnauja
Atsakyti
QUOTE(sandrute37 @ 2010 04 20, 10:31)

man YSL tusas falshe cils baigiasi po menesio, o naujas singulier ilgiau nesudziuna. bet ir kitu firmu tusais dazausi maksimum pora menesiu, paskui blogai dazo
Atsakyti